Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny i zły

Czy spotkaliście się z tak dziwnym przypadkiem zaborczości ?

Polecane posty

Gość A tak w ogóle
Dobrze, że urwałeś tę znajomość na początku

Gość dzieci z Was obojgha
ok, rozumiem. A poza wszystkim-ale to moja prywatrna opinia- ta dziewczyna moze ma jakis klopot z psychika. Moze jest w jakims kryzysie, w kazdym razie z tego, co piszesz ona sprawia wrazenie niestabilnej emocjonalnie. Ma zbyt maly dystans do tej relacji. I odciecie sie od tej znajmosci byc moze, paradoksalnie, wplynie w jais sposob pozytywnie na nia.

Gość smutny i zły
Zaskoczyła mnie też jej umiejętność wytworzenia u mnie szybkiego "emocjonalnego przywiązania". A ja raczej nie należę do osób, które się szybko przywiązują. Chyba pasuje to do opinii kobiety bluszcza.

Gość smutny i zły
Wiodcznie posiadają jakieś dziwne umiejętności manipulacji.

Zaskoczyła mnie też jej umiejętność wytworzenia u mnie szybkiego "emocjonalnego przywiązania"" ja bym to nazwał ciekawością :)

Gość tez dziewczyna i...
Dla mnie ta panna zachowuje sie dziecinnie. Taktuje cie jak własność pomimo tego ze nawet nie jesteś jej chłopakiem. A co by to bylo gdybyś byl jej mezem? nawet by ci filmu spokojnie nie pozwoliła obejrzeć bo zaraz z pretensjami by wyskoczyła ze film ważniejszy od niej. Ona ma jakieś zaburzenia psychiczne, jakiś kompleks niższości skoro wymaga tak ciągłej uwagi. daj sobie spokoj z nią. Wiem co mowie.

Gość tez dziewczyna i...
Tak wlasnie...to typ kobiety bluszcza.

Gość m@łp@
Uciekaj poki mozesz!! Będzie tylko gorzej

Gość Podobny przykład...
Dokładnie. Typowy bluszcz

Gość dzieci z Was obojga
eee taam....moze na jakies zaburzenie osobowosci, to sie leczy u dobrego psychologa.:o Wiesz, ona pewnie zyje na innym swiecie niz Ty. Moze Twoj jest szczesliwszy, bardziej unormowany, spokojniejszy.

Gość dzieci z Was obojga
Tyle, ze to nie znaczy, ze Ty musisz to znosic. Bo Wy nie jestescie zakochana para a nawet w zwiazkach tez nie kazdy jest w stanie byc z partnerem , ktory nie jest emocjonalnie stabilny.

Gość smutny i zły
W każdym razie mam nauczkę na przyszłość.

Gość Podobny przykład...
Dokładnie. Teraz przed każdą randką spryskaj się jakimś środkiem zwalczającym bluszcze... ;)

Gość dzieci z Was obojga
no coz-zycie nie jest idelane, ludzie nie sa idealni. Byc moze nie spotkales sie z takim przypadkiem do tej pory, i jest Ci trudniej uznac, ze nie wszytsko jest tak jak Ty bys sobie zyczyl. Kazdy by sie czul na Twoim miejscu "zawlaszczony", ale nie wiesz, jaka przeszlosc ma ta osoba i nie wiesz przez co byc moze musiala w zyciu przejsc. Życze na przyszlosc powodzenia i pa :)🖐️

Gość Podobny przykład...
Najlepiej Raidem. Podobno jest skuteczny ;)

Gość PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPp
:D :D

Gość Coś jest na rzeczy...
A powiedz mi czy ona czasami nie pochodzi z bogatej rodziny, gdzie wszyscy są zajęci pracą ?

Gość smutny i zły
Tego nie wiem, ale napewno nie z biednej.

Gość smutny i zły
Nie pracuje w tej chwili, ale pieniądze dostaje z domu. Poza tym stać ją na ładne ciuchy.

Gość smutny i zły
Zresztą dla mnie to nie było nigdy ważne...

Gość a no to znaczyze
no tak "nawet calowalismy sie na drugim spotkaniu" :D:D i "zreszta dla mnie to nie bylo nigdy wazne" :D Widac nudzi Ci sie i szukasz rozrywek a ze jedna "rozrywka" okazala sie nie taka, jak szukales to masz teraz niesmak.

Gość Coś jest na rzeczy...
Rozumiem. Ja też kiedyś byłem z taką kobietą i musiałem później dosłownie odchorować ten związek.

Mam taką przyjaciółkę jak opisujesz. Przyjaciółkę bo męczył mnie jej sposób bycia. Przewrażliwiona na punkcie własnych zasad. Robienie z igły widły. Jeżeli chciałbyś być z taką kobietą to musiałbyś grać samca alfa i podporządkować ją sobie. Pokazać jej, że grasz pierwsze skrzypce w związku i nie dasz sobie wejść na głowę. Ale z drugiej strony... Jaki facet będzie szanował taką kobietę? Która zachowuje się w taki sposób. Wiem, że jest to bardzo męczące. Najgorsze jest to, że to do niej nie dotrze. Nie wiem czy pisałeś jej dlaczego nie chcesz się z nią już spotykać ale ja bym napisał. Z szacunku dla jej przyszłego ewentualnego partnera. Napisz do niej jak przyjaciel i wytknij jej wszystkie wady. Powiedz, żeby się nad sobą zastanowiła jeżeli chciałaby z kimś jeszcze próbować stworzyć szczęśliwy związek. Z drugiej strony podejrzewam, że ona jest świadoma własnych wad. Więc.. ciężko z nią będzie. Życie.

Gość smutny i zły
Nie było ważne jak się ubiera i z jakiej rodziny pochodzi. Co w tym śmiesznego ? Rozrywek to raczej ona szukała. Ja chciałem spotkać kogoś bliskiego, ale się przeliczyłem...

Uwierz mi, że to czy jest z majętnej rodziny czy nie , dużo robi. Przekłada się to na mniemanie o sobie, sposób bycia i wiele innych rzeczy. Np. to że w przyszłości będziesz musiał płacić za te wszystkie sukienki od Versace.

Gość smutny i zły
Oczywiście. Pokazywałem jej od początku, że nie dam sobie wejść na głowę. Myślałem, że to zrozumiała. Okazało się, że mówić do niej to jak "grochem o ścianę". Słowa słyszy ale ich nie rozumie.

Gość smutny i zły
A najlepsze, że co jakiś czas pisze do mnie "tym razem to koniec, żegam kasuję numer". Przynajmniej raz dziennie.

Wiem doskonale o czym mówisz.. Najlepsze jest to, że jak wina ewidentnie leży po jej stronie, to jej racja zawsze będzie jedyna i słuszna. Nie wiem do końca co Ci doradzić, nie wiem czy robisz sobie nadzieję, że coś z tego będzie. Pewnie mogłoby być. Pytanie tylko czy tego chcesz? Wystarczy zadać sobie pytanie... Czy czułeś się przy niej szczęśliwy. To naprawdę wszystko. Nie trzeba o nic więcej pytać. Ja tak samo potrzebuję bliskości, jak każdy. Ale dzielę ją z osobami, przy których czuję się swobodnie. I taka jest kobieta, którą ostatnio poznałem. Zupełnie przeciwieństwo tej. Jest baardzo wyrozumiała, mądra i nie fochuje się o byle pierdoły.Życzę ci poznać taką samą.

Gość smutny i zły
hmmm01 Dziękuję :). Też mam nadzieję, że taką spotkam.