Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny i zły

Czy spotkaliście się z tak dziwnym przypadkiem zaborczości ?

Polecane posty

ja taka bylam!!jeszcze 3 lata temu! dzis np moj chlopak mowi czasu nei mam, zrobilam mu jazde: -wyje we mnie milion porzuconych asiek - sto pustych dni - tylko miloscia taka kobiete mozesz zmienic, ale ty nie musisz, nie masz obowiazku, wierze w to ze ona kogos spotk...a tak jak ja:):)

Gość przepowiednia nie pitol
:O:O

wy chyba nie wiecie co to za nieszczescie miec taka osobowosc, ona ta dziewczyna jest nieszczesliwa zajebiscie, ja jej wspolczuje, chlopak moze i fajny,ale nie ma obowiazku jej ratowac, nie jest jej mezem

Gość Andziua
przepowiednia, masz zaburzenia osobowosci? Czujesz sie niepotrzebna, pusta w srodku, szukasz kazdego sposobu, aby zwrocic na siebie uwage? Szukasz kogos, kto choc przez chwile bedzie przy Tobie i zniweluje ta pustke, ktora Cie gryzie, nie pozwala cieszyc sie zyciem?

andziunia taka bylam, obecnie juz nie, chodzi o to zeby znalezc zajecie sobie, najlepiej isc do pracy i przestac sie skupiac na sobie, kazdy bezrobotny tak czasami ma! odkad mam kogos, kto mnie kocha, wspiera i rozumie zachowuje sie calkiem inaczej

Gość Andziua
No wlasnie, mam kolezanke, ktora nie potrafila sobie znalezc zajecia. Byla bezrobotna i po prostu wariowala z tesknoty za miloscia. Kazdy facet, ktory zwrocil na nia uwage, byl przez nia traktowany jak bog. Potrafila na poczatku duzo z siebie dawac, a pozniej ranila, wyzywala sie na tym facecie, po czym zachowywala sie norlmalnie. Az do kolejnej kolizji ze swoja osobowoscia. To straszna choroba, ale gdy jest leczona mozna ja kontrolowac.

Gość przepowiednia deIficka
jem kupe.

Gość Andziua
Psychologowie twierdza, ze nasilenie tych zaburzen maleje po 40-tym roku zycia. A wczesniej jest totalna hustawka nastrojow, rozstania i powroty, namietny i dziki seks, brak pozadania, radosc, smutek, sila do przenoszenia gor, obojetnosc, depresja - slowem dwubiegunowosc na kazdym kroku.

dwubiegunowosc to jest choroba leczona lekami, a ja po prostu bylam neiszczesliwa:) bylam u psychologa wysmial moja lekture googla:) andzia to nie borderline nie ta dziewczyna sie nudzi i jest nieszczesliwa

Gość do przepowiednia
Tzn. kiedy widać, że to jest choroba a kiedy smutek ?

nie czytalam wsazystkich wypowiedzi,ale radze zerwac jak najszybciej kontakt z nia,bo to nie jest normalne...na starcie juz wiadomo,ze to bedzie toksyczny zwiazek i ze dziewczyna jest niedojrzala emocjonalnie

Gość smutny i zły
Muszę do tego użyć podstępu. Bo żadne próby blokowania jej na GG nie przyniosły skutku. Byłem nieostrożny dając jej choćby numer telefonu. Koleżanka zdeklarowała się mi w tym pomóc. Może teraz się odczepi odemnie.

Gość smutny i zły
Z tego co pisała wczoraj w swojej epopei to przyczyną tej całej draki jest fakt, że nie byłem na czas na GG, choć napisałem jej, że będę wieczorem (bez określenia godziny). Ona wtedy mi odpisała, że komputer będzie miała tylko jeszcze przez godzinę. Oczywiście kłamała, bo jak wróciłem po tym czasie to oczywiście była na GG i robiła mi pretensje, że czuje się zaniedbywana.

Gość hehe :D
Autorze, nie dywaguj, nie zastanawiaj sie, tylko odetnij kupon jak najszybciej. Zakoncz ta znajomosc jednym cieciec. I zeby Ci czasem do glowy nie przyszlo, aby sie do niej odzywac - w jakikolwiek sposob. Ona jest nienormalna i powinna sie leczyc.

Gość coooooooooooooooooooooooooo
To niech ona się kopnie sama w swój tyłek !!

Gość przepowiednia delcycka
miałam orgazm

Gość bez jaj dziewcze ma 25 lat
a zachowuje sie jak jakas 15-latka. Powazny niedorozwoj emocjonalny. Moze po tym pocalunku na drugiej randce doszla do wniosku, ze jestescie juz para, a ze Ty zaczales jej zarzucac, ze traktuje Cie jak swoja wlasnosc, w glowce jej sie pomieszalo i chce Cie nauczyc "szacunku" do jej osoby. Kurcze, miales niezlego pecha. Ale wlasnie tak jest przy znajomosciach zawieranych przez neta. Mozna czesciej trafic na psychopatke, niz na normalna kobiete. Mialem podobna przygode do Twojej. Dziewczyna 24 lata, a tak dziecinna, ze spala z misiem w lozku i przy wlaczonym TV, bo bala sie duchow, ponadto czesto wspominala podczas naszych rozmow po polnocy na gg, ze dobrze ze jej mama spi, inaczej moglaby sie na nia zloscic, albo opowiadala o swoich maskotkach, ktore mialy swoje imiona i historie z nimi zwiazane. Do tego byla romantyczka, plakala, jak ktos dla niej nie mial czasu, badz ja opuszczal, bo musial wracac do domu, kazdego swojego chlopaka, czy kochanka opisywala w swoim zeszycie - jaki to on byl dobry, jak jej dogadzal w lozku itd. A pozniej to sobie czytala i jak byla samotna, plakala ze nikt jej nie rozumie i nie chce. Potrafila sie zabujac w facecie w ciagu kilku chwil, zwracajac sie do niego "Magio" i pisac mu jakies bzdety w formie opowiadan i wyobrazajac go sobie jako namietnego kochanka i ciekawego faceta, ktory jej snil sie po nocach jako skarb - ta pragnela milosci. Tylko tak naprawde ona nie wie co to jest milosc. Dla niej zauroczenie, to juz jest milosc. Tak, tak, to nie jest sciema, Takie kobiety sa na tej planecie.

Gość dzieckooo
jednym słowem

Gość boshehehe
Ale numer :D

Gość Co tam dziecinna 25-latka
Udajcie sie na jakis czat - tam nie brakuje dziecinnych 30-tek, ktore szukaja przygod, a nie wiedza jak sie porzadnie zabezpieczyc przed ciaza. Coraz wiecej takich przypadkow w dziesiejszym swiecie.

Gość heheheheheheheh
A jaki czat dokładnie ? Pytam z ciekawości :)

Gość Co tam dziecinna 25-latka
Z ciekawosci rzeczesz... na interii, po prostu masakra.

Gość Piotruś Pan,
😍😍