Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w lekkim szoku

Tesciowa na mnie nakrzyczala, bo wypilam piwo

Polecane posty

Gość gość
dobra jest,zdarzylo sie I tyle. przynajmniej w ciazy juz nie jestes I nie pijesz, tak jak ja. jestem uzalezniona I tyle.a na kafe nie zal sie bo cie zlinczuja.

Gość gość
dobra jest,zdarzylo sie I tyle. przynajmniej w ciazy juz nie jestes I nie pijesz, tak jak ja. jestem uzalezniona I tyle.a na kafe nie zal sie bo cie zlinczuja.

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Pozazdrościła ;)

Gość gość
Pozazdrościła ;)

Gość gość
Pozazdrościła.

Gość gość
Pozazdrościła.

Gość gość
Pozazdrościła.

Teściowa jakaś walnięta i nie ma prawa cię pouczać autorko, a posty nienormalnych Matek-Polek sobie olej. Jak widać niektórzy są sfrustrowani tym, że od czasu do czasu nie mogę wypić sobie piwa :).

Teściowa jakaś walnięta i nie ma prawa cię pouczać autorko, a posty nienormalnych Matek-Polek sobie olej. Jak widać niektórzy są sfrustrowani tym, że od czasu do czasu nie mogę wypić sobie piwa :).

Gość gość
Stara pozazdrościła.

Gość gość
Ludzie wy jesteście stuknięci czy co????? a bo to dlaczego nie mogła się napic piwa w domu??????haha matki polki zakichane,przeciez nie wypiła pół litra na głowe tylko PIWO,we Włoszech pija piwo nawet do obiadu,opanujcie się ludzie i nie piszcie bzdet

Gość gość
Ja tez nie widze problemu w tym wypiciu niewielkiej ilosci piwa.Natomiast widzialabym problem,jezeli tesciowa mialaby na mnie za to krzyczec!Niby z jakiej racji?

Gość okryta kocem
Jak dziecko ma trzeźwą opiekę, która pozwoli ewentualnie na szybką reakcję w razie godziny "W" to pij sobie piwsko nawet z rana jako śniadanie.

Gość gość
każda, która tutaj obraziła autorkę, która wypiła szklanke piwo przy dziecku, wyzywając ją od meneli i pijaczyn niech się stuknie mocno w pusty łeb. Skrzywione DDA się odezwaly

Gość gość
Śmieszne reakcje Miałaś ochotę na szklankę piwa i wypiłaś Teściowa zareagowała jak jakaś histeryczka Odezwały się święte matki polki co to żadnego alkoholu do uzyskania przez dzieci pełnoletności nie tkną I co to za różnica że przed południem i sama Ja też lubię wypić lampkę wina i właśnie w samotności, nad dobrą książką, kiedy mały zajmuje się sobą i swoim "misiowym światem" albo śpi i wyrodnej matki to ze mnie nie czyni

Gość gość
juz widze, że te które tak się tu strasznie oburzają nie wypiły nigdy nic przez 18 lat dorastania dziecka. Obłuda to ich główna cecha

Gość gość
Nie widze nic zlego w zachowaniu autorki. To juz matka nie moze przez 19 lat (ciaza+18lat zycia dziecka) piwa sie napic? :D

Gość gość
ja sobie tez czasem piwko czy winko otworze i szklaneczke się napije..przy dziecku i gowno komus do tego.

Gość dewfegeteeee
A ja będę neutralna , ale powiem tak : Teściowa nie powinna się wtrącać , nic jej do tego , skoro zobaczyła to pierwszy raz i nic innego nie wzbudza jej podejrzeń to powinna zachować swoją opinie dla siebie , ale jak tylko zaczęła krzyczeć powinnaś przypomnieć jej że w pokoju jest dziecko i że Ona więcej chaosu narobiła otwierając buzię niż Ty pijąc dyskretnie piwo. Z drugiej strony , 1,5 roczne dziecko już dużo rozumie ale nie koniecznie to wyraża . Wie co robisz , poważnie :) Ja osobiście nie wypiłabym piwa o tej porze i to mając pod opieką dziecko , ponieważ gdyby faktycznie trzeba było jechać do spzitala to już za kierownicę nie wsiądziesz. Nie masz prawka?? To tak czy tak powinnaś sobie odmówić , bo masz dziecko pod opieką i nawet gdyby coś się stało od razu byłoby MATKA PIJANA , DLATEGO ( widziałam takie sytuacje ) Lepiej po prostu wypić to upragnione piwko wieczorkiem .

Gość gość
ja należą do ludzi którzy wypijają średnio 2 lampki wina i jedno piwo na rok, ale zdrowo przesadzacie, że jak dziecko w domu to pół szklanki piwa się nie można napić. Szczerze uważam że jesteście nienormalne!!! przewrażliwione do granic. Jakby się coś stało w doku była teściowa pewnie też mąż też 5 minut drogi, do szpitala zawsze można jechać taksówką. xxx i jeszcze do komentarza nie chciałabym żeby dziecko widziało że piję alkohol, wybaczcie ale nie wiem co ma się dziecku stać co innego gdyby koleżanka przechylała butelkę z wódką ale nie szklanek piwa. xxxx pilnujcie swoich chorych nosów i nie wtrącajcie się w życie innych a jak musicie to się za prawdziwą patologię wejście i takich pouczajcie i na dobrą drogę wprowadzajcie zamiast pisać takie idiotyczne komentarze xxx

Gość gość
Wchodzac na ten temat mysle sobie-laska sie napila piwa ma pieprznieta tesciowa pewnie dziewczyny z kafe najada na glupia tesciowke. Otwieram patrze czytam i oczom nie wierze!:D jakie wszystkie jak w zakonie! Naskakuja na autorke bo szklanke piwa wypila! Jest tki temat -co to znaczy slowo "patologia"-tam sobie poczytajcie a jak nie to odsylam do slownika. Jedna szklanka piwa ma tyle procentow co kieliszek wina do obiadu. Zastanowcie sie kretynki. Kochana ja redsa czesto sobie nalewam do szklanki. Lubie jablkowego i z raz w tygodniu szklanke wypije(maz dokancza) moje dziecko ma 4 lata i nie widzi w tym nic nienormalnego. Rozumiem ze do 18nastki mojej corki mam juz lyka piwa nie wypic?:D kawa tez jest szkodliwa to nie pijcie. Papieroski rowniez to nie palcie.

Gość gość
ja ani nie pale ani nie pije. to bylo do pani wyzej. Sa jeszcze kobiety ktore nie lubia uzywek. Naprwde prosze pani. :) a tsciowa miala racje :)

Gość gość
teściowa powinna pilnować swojego nosa a ty nie zrobiłaś nic złego, a tych stukniętych matek nie słuchaj, walnięte do bólu psychopatki, żal ich dzieci,

Gość vivan
współczuje autorce, ja do mojej teściowej mam kilkanaście kilometrów, w dodatku jak się spotkamy to sobie lubimy po szklaneczce noteckiego wypić. ja generalnie z zasady pijam w szklance, wygodniej i tak nie drażni w oczy że to piwo. moje ulubione ma kolor soku jabłkowego :)