Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyna00123

Zakątek białkopochłaniaczy, czyli z dietą Dukana za pan brat :)

Polecane posty

Witam kobietki :) jak tam u was?? Ja od dziś naprzemienna 1/1 zobaczymy ule schudnę no i zaczynam biegi i rowerek :) no i wracam do a6w bo faktycznie brzuszek już ładniejszy był... a jak u was??? mam już lepszy humor, wyszłam z doła :)

hej laseczki:) Wczoraj net mi sie wieszal caly bozy dzien, wykoncze sie kiedys przez ta zlosliwosc przedmiotow martwych wrrrr. Nie wiem czy slyszalyscie w telewizji ale od wczoraj caly Nowy Sacz i okolice jest bez gazu. Masakra ani sie umyc jak czlowiek, ani jak naczyn pozmywac. Dobrze ze kuchenke mam na butle, bo nie bylabym w stanie obiadow gotowac, a no i jeszcze jedno, marzne bo ogrzewanie tez mamy na gaz, normalnie epoka kamienia lupanego. Staram sie drugi dzien nie palic, poki co sie trzymam. Ola film swietny, poplakalam sie ze smiechu:). Moj maz byl anty nastawiony do filmu, a jemu tez sie podobal, wiec warto wyjsc i sie odchamic:) Pozdrawiam:)

oki no to myślę że się wybiorę ze ślubnym :) no to szczerze współczuję jak gazu brak... ja też mam kuchenkę na butlę ale mieszkam w domku jednorodzinnym więc i ogrzewanie mam na piec węglowy...

Gratuluję silnej woli :) no i papierosy całkowicie wywal :) zdrowiej dla ciebie i pomyśl ile kasy w portfelu zostanie :)

tak jesli chodzi o rzucanie palenoia to zdrowie najwazniejsze, co z tego kiedy zamiast fajek zazeram sie słodkim bo mi czrgos brakuje???? bede jeszcze wieksza niz bylam, chyba sie załamię:(

musisz to zwalczyć, kup sobie wafle ryżowe i jedź do woli :)

Dzieki Ola chyba tak zrobie, kupie te wafle i bede jesc. A ile one maja kalorii? pewnie tez troche, co?

ok dzieki Ola , bo juz sobie chcialam odpuscic, te cale starania o szczupłą sylwetkę:)

siemka laski,jak sie zaczal dzionek? flesz80 ,gratuluje silnej woli,oby tak dalej!! olaskr,z tego co wiem przy odchudzaniu nalezy unikac wafli ryzowych,maja b.duzo weglowodanow,jak zauwazylyscie na dukanie ryz byl zabroniony....ja podjadalam suszone sliwki,daktyle....

lena ja wiem tylko jak ktoś rzuca palenie to żeby nie jadł słodkiego to niech to je, a suszone śliwki czy inne takie nie dla każdego są i nie każdy je lubi...

wlasnie wyczytalam ,ze wafle maja prawie 400kalorii 100gram,ale wegli prawie 90g!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zresztą najlepiej jakby warzywa jadła :) zdrowiej napewno :)

moja mam jak rzucała to kupiła sobie landrynki i jadła :) i nie przytyła wogule, nic a nic....

mam pomysl,ja ostatnio kupuje sobie slodyze dla diabetykow,moze to jest jakas rada?cukru niet,a slodkie i czekoladowe....na pewno zdrowsze.:)

lena tez dobry pomysł :) ja od dziś naprzemienna i ciesze się jak głupia :)

landrynki tez dobry pomysl,ja twierdze,ze landrynki to nie slodycze i zawsze przy odchudzaniu wcinam jak mnie najdzie,tylko ze ja mietowe,co by chuch odswiezyc po fajach...

lena ale słodkie są i zawsze jakoś na te słodkości głód zaspokoi....

lena ja dziś pierś kurczaka z sałatką z sałaty karbowanej, pomidora, ogórka i rzodkiewki :)

nawet fajny, tylko żeby się nie rozleciał bo wiesz jak to jest z rowerkami :)

mniam......a ja jeszcze nie wiem....chiba tez jakies warzywka...mam chec na fasolke szparagowa....hmmm,albo chlebek wasa z twarozkiem i rzodkiewka...ale to pozniej...teraz kawka!potem spacerek z maluszkiem,jedzonko po polodniu...:)

flesz80 ,szczerze,nie bardzo....jakis taki tandetny mi sie wydaje...i maly...moze dlatego,ze moj to bydle!!!:)

lena mój też to bydle :) ale nie każdy tani musi być zły... może jest oki, ale cena 100 zł to tez jest zastanawiająca... ja za swój dałam prawie 300 zł więc wiem że jest solidny, chociaż cena nie zawsze odzwierciedla stan kupowanej rzeczy :)