Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

szukam Ziel_onej

Polecane posty

...wejscie ciemno i ponuro dookola,schodki ktore prowadza do podziemi...trzymasz mnie za reke ale i tak sie boje ciemno tu strasznie ...nagle otwieraja sie drzwi jaskrawe swiatlo oslepilo mnie ...nic nie widzialam przez chwilke ...ale czulam ze jestem gdzies w srodku zaru ...cieplo,erotyka,rozkosz i zapach orgazmow unosil sie dookola...gdzie ja jestem przelecialo mi przez glowe ...nie widzialam jeszcze obraz rozmyty dopiero wracal do normalnosci...sala...kilka drzwi ...czerwone swiatla kula ...kilka lezanek w kolorze czerwieni ...kilka serduszek zawieszonych na sznurkach przy suficie...otwierasz drzwi a tam...mezczyzna z kajdankami przykowa kobiete do lozka...patrzysz na mnie i sie usmiechasz..........idziemy dalej kolejne drzwi ...lozko wodne a na nim kochajaca sie parka...........dalej klamka i otwiraja sie drzwi biurko krzeslo i dwie kobiety jedna opiera sie o biurko posuwa ja wysoki blondyn ...druga piesci jej piersi jezykiem......................................no i otwieraja sie kolejne drzwi a za nimi ........moja sypialnia obudzilam sie ...

Elizko :) Twój sen przypomina mi pewien film erotyczny ale nie potrafię skojarzyć tytulu bo oglądałem go wieki temu. Też mezczyzna oprowadzał kobietę po podobnych pomieszczeniach i o ile pamiętam to doszlo do zblizenia. W tamtych latach film było mocno elektryzujacy ;) Skoro w Twoim snie na zwiedzaniu się skończylo to przynajmniej powiedz nam w scenerii ktorego pokoju chcialabyś sie znaleźć ? Gdybym ja miał taki wybor to bym sie chyba zdecydował na ten z dwiema kobietami ,;)

Saam nie ogladalam tego filmu napewno.Wlasnie chcialam by cos sie wydarzylo;)... Jesli chodzi o pokoj to mysle,ze nie doszlam do tego,w ktorym chcialabym sie znalezc z tym tajemniczym mezczyzna;) ...moze to niebylby pokoj;)a ogromna sala ;) Saam lubisz trojkaty?;)

Elizko :) zawsze najbardziej tesknię za tym czego nie mam i na co raczej ne mam szans; ;) trojkat niekoniecznie , moga wchodzić pojedynczo ;).D A Ty albo wymigalas się od odpowiedzi albo nic Ci nie pasowało ;)

Saam...pojedynczo?one byly w tym pokoju od poczatku dwie...chyba ze chodzi Ci o scenariusz w ktorym jedna patrzy ...;)jak Wy sie soba zajmujecie-;) zaspokoje Twoja ciekawosc-...ogromna sala ,muzyka erotyzujaca az dreszcz przechodzi po plecach...dookola mnostwo ludzi,pary,trojkaty ...striptiz...swiatla ktore wiruja po postaciach dostrzegam jak czesc uprawia sex ...inni sie masturbuja ...jeszcze inni pieszcza....tajemniczy Ktos prowadzi mnie na krzeslo ktore stoi gdzies w tym tlumie...sadza i zaczyna rozbierac powoli pieszczac kazdy skrawek ciala...zakrywam piersi dlonia (wstydliwa jestem)...on delikatnie je odslania ...czuje jak dookola imprezowicze zaczynaja zerkac w Naszym kierunku ...ktos chcial sie dolaczyc ...ale moj Tajemniczy odsunal go dlonia i dal do zrozumienia"ona jest tylko moja"...dalej chyba nie bede opisywac Saam -dziki namietny pelen wielu doznan sex w tym tlumie;)...

Elizko... hmmm ....nieźle rozbudowana fantazja :) trudno bedzie ja zrealizować ale przemyśleć trzeba koniecznie ;) dobrej nocy :)

Saam-ja (chyba)nigdy bym sie nie odwazyla:D...ale pomarzyc mi wolno ;) Dobrej nocy;)

;) ciekawie ...cos sie tli w twej głowie Ziel_ona :) jakies gorace mysli ...

Mephi-mowilam goraca kobieta ze mnie jest ...a sny mam bardzo bardzo ...gorrrraceeee;) Dzien dobry wszystkim:)

no tak , ja 12 stron robię podchody - kino , kwiatki czekoladki , trzymanie za ręce i nic wiecej - a taki NN się pojawia i prosto z mostu o lodach...... :P

Saam;) ...Nie bylo mnie na swiecie gdy to krecono ...nie ogladalam;)

Gość kawa z mlekiem...
noo Zielona :) pozazdroscic takiego snu.. sama bym sie znalazla w jednym z tych pokoi :D

Kawusiu a w ktorym?;) zapytam tajemniczego czy nastepnym razem mozesz pojsc z Nami;)

Gość kawa z mlekiem...
Co do pokoi to dwa są bardzo intrygujące ;) kajdanki i... :D od czego zależą takie sny ;) ?

Kawko chyba od wieczornych rozmow:Di wyobrazni osoby sniacej(moja jest ogromna to tylko skrawek...bywa ze budze sie mokra...milo mokra:D) Mephi-a z kim chcesz byc w pokoju?;)ze znajoma?czy nieznajoma?;)

Gość lilusia 16lat
poczekaj do lata zielonej łąki będziesz miał po dostatkiem, jeszcze wcześniej dużo zieleni bezie na wiosnę. Bo chyba Ci o taką zieleń chodzi.

Gość kawa z mlekiem...
Ehhh.. Oj tak, miło jest sie tak obudzic :D tak wiec errrotycznych snow 👄

Mephi-wiem wiem;)...pojdziesz ze znajoma;)w koncu ktos Cie musi oprowadzic kto juz tam byl:D Kawko-nawzajem Tobie tez zycze takich wilgotno-podniecajacych snow:)opisz swoje:)

pewnie juz śpicie i śnicie :) to dobrze bo ja czekam na nowe opowieści ;) dobranoc

piątek i do tego trzynasta strona :) czy to znaczy że dziś wszystko tu zdarzyć się może? ;) zobaczymy ..... :D dzień dobry ...... przynajmniej jak na tą chwilę udanego dnia :)

Gość kawa z mlekiem...
Saam po co byc przesądnym ;) ale owszem, wszystko moze sie zdarzyc :D wyspany?