Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dręczy mnie.....

wkurza mnie to ze moj facet nie spał nigdy z inna!

Polecane posty

Gość dręczy mnie.....
już bym wolała bzykać się bez zobowiązań (chociaż to nie w moim stylu) niż dziewicą być do końca życia....

Dziewczyno skończ bredzić :O Jak Ci tak przeszkadza,ze nie spał z inną to zrób mu prezent na walentynki i wyślij do burdelu. Będziesz wiedziała nawet gdzie i kiedy to zrobił :O

Gość MARCOO
LASKI SĄ POJEBANE....jak spał z innymi wczesniej to zle bo miał inne może lepsze i porównuje...jak nie spał tez żel bo może go ciagnie...ja prdl.......

Gość to jego pownno
dreczyc, ze ty z innym sie pieprzylas

Gość mój facet ożenił
się ze swoją pierwszą dziewczyną, potem ją zdradził ze mną

Gość dręczy mnie.....
cos tam wspomina o tym czasem, więc trochę mu to ciązy...

Gość dręczy mnie.....
mój facet ożenił i co jest dalej z zona?

Gość sasssssssssssssssssssssssr
a ja ubolewam nad tym, ze moj facet juz z kims spał. a ja nie. boje sie, ze bedzie ją porównywać do mnie. ze ją pamieta. ze ona jego pewnie tez (chociaz mam nadzieje, ze tojakas dziwka, ktora spała z50. i go nie pamieta). ale z drugij strony sobie mysle "gdybym była tą jedyną" to pewnie zastanawiałby sie jak to jest z inną, by chciał spróbować, zdradzić itp i tak źle i tak nie dobrze. staram sie otym nie myslec.

Gość ewcia f
A mój nie spał z żadną, ani ja z innym. I jakoś nie mam obaw,że może mnie zdradzić. Nie wiem co wy macie za facetów,że im nie wierzycie. Mój mi nigdy nie dał powodów do lęku o to,że mógłby mnie zdradzić.

Gość dręczy mnie.....
Wiele kobiet nie czuje powodów do lęku, a ich mężom to na rękę chyba nie sądzisz że gdyby Cię zdradzał dawałby Ci ciche sygnały? Oczywiście nie generalizuje i cały czas mam nadzieję że istnieją wierni faceci....

ewcia f => Twój przypadek to zupełnie inksza inkszość. Temat jest o doświadczonej babie i prawiczku.

"i coraz bardziej mnie wk**wia to że on nie spał z inną" A jak by spał z innymi to z siebie mogłabys zrobic dziewice i biednego robaczka a niego szmaciaza i ruchacza polnego. A tu masz.... na odwrót. chyba to cie boli "wiekszy bagaz doswiadczeń".