Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to juz

czy to naprawde jest ciaza

Polecane posty

Gość czy to juz

hej to znowu ja. bylam dzis tak jak pisalam na wizycie u ginekologa. lekarka nic nie powiedziala konkretniebo mowila, ze jest za wczesnie. Ze jest jakis pecherzyk ale jestem przed okresem i to moze oznaczac miesiaczke. ale ja mowilam jej ze zrobilam sobie 5 testow i na kazdym jest ta kreska tylko ze blada a ona ze testy nie zazwsze mowia prawde,alezeby te wwzystkie 5 klamaly? nie wytrzymam tego i zrobiolem wlasnie kolejny test i jest znowu kreska ale blada. Ja chyba zwariuje myslalam, mze cos konkretnego sie dowiem

Gość od dłuższego czasu się zacina
a nie zaproponowała HCG? Dziwny ginekolog...

zrób ten test BHCG. robi się w laboratorium, jest to test z krwi. nie musisz być na czczo. nie potrzebujesz skierowania. koszt w zależności od labo od 25 do 50 zł. za wcześnie była ta wizyta, za wcześnie te testy robisz. poczekaj do terminu miesiączki! wiem ze to trudne, ale jak będziesz tak wariować w każdym miesiącu starań to w szpitalu psychiatrycznym wylądujesz!

ja też miałam bladą kreskę na testach, ale po upływie dnia w którym miałam planowo dostać okres, testy pokazywały ciemniejszą kreskę, bo z każdym dniem ciąży poziom hormonów jest wyższy. Jednak i tak najpewniejszy jest ten test z krwi beta hcg.