Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetttttttttttt

Mini spódniczki w zimie

Polecane posty

Gość facetttttttttttt

Dlaczego zakładacie krótkie spodenki i mini w zimie? Czerpiecie satysfakcję że facetom staje na Wasz widok? :). W lecie możecie zawsze powiedzieć że Wam gorąco ale w zimie to chodzi o cos innego. heh

Gość sarcia
yyy, moze nie mamy czystych spodni??:d Jak Ci staje na widok dziewczyny w spodniczce to co to jest jak masz sie z nia kochac, strach pomyslec;p

Gość facetttttttttttt
Sarcia, mnie bardziej kręci nie tyle sama odsłonięta noga tylko sam przekaz, sygnał.

Ich się pytaj, ja lubię spodenki i rajtuzy razem, albo spodenki i takie długie wełniane zakolanówki (czy jak to się zwie?) tak, że widać trochę udo, ale się tak nie noszę bo nie chce mi się.

Gość moglabys sie tym tak nie przej
Tylko kurwy sie tak ubieraja 🖐️ szanujaca sie dziewczyna nie wystawia dupy zeby wszyscy widzieli. a jak wystawia to albo dawno nie miala knaga w cipie i ja swedzi albo jest niedowartosciowana i ma ucieche z tego jak ktos sie spojrzy. zenua

Gość incredibles
mozna przecież zalozyc cieple legginsy czy ocieplane rajstopy,(sa nieraz cieplejsze niz niejedne jeansy) czuje sie wtedy bardziej kobieco;)

Gość facetttttttttttt
Ale nadal nie mam odpowiedzi na moje pytanie. Zakładacie krótkie spodenki lub mini w zimie bo chcecie ładnie wyglądać czy czujecie dziką erotyczna satysfakcję że jemu budzi się "mały" na Wasz widok. Od razu zaznaczam że w to pierwsze nie wierzę bo w zimie :P

Gość Licencjatka_ona
czasami w ocieplanych leginsach jest cieplej niz w spodniach :P

W rajstopach wcale nie musi być zimno, z resztą nogi wcale nie marzną tak szybko, pare razy mi sie zdarzyło przy parunstu stopniach chodzić na gołe i nie było mi zimno. Poza tym nie stoi się pół dnia na mrozie tylko idzie skądś dokads. Nogi można pokazywać cały rok, a facetom jak ma stanąć i tak stanie, czy lato czy zima

Gość incredibles
ja sie czuje bardziej kobieco niz w jeansach ;) jeszcze nie zauwazylam zeby ktoremus facetwi stawał w zimie na moj widok, ubieram sie dla siebie. nie wiem moze nie jestem az tak ladna..?

krótkich spodniczek nei nosi sie z gorąca, ale żeby pokazać zgrabne nogi - w zimie tez takowe posiadamy :) kobieta ubiera sie zwykle tak aby podkreslic swoje walory, a ukryc wady, nie rozdzielałabym tej kwestii na pory roku bo one mają akurat mniejsze znaczenie :P