Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimmna karierowiczka

Poczytajcie sobie rozlazłe kury!

Polecane posty

to ja na szczęście mam taką pracę że jestem pomiędzy :D czasem zimna suka, czasem rozlała kura :) i dobrze mi z tym...tylko ten makijaż to jednak robię prawie zawsze i nie pachnę mlekiem, nawet siedząc w domu muszę się czymś spsikać :D i w ogóle to myślę że mało jest mam, które popadają w takie skrajności, a większość ma pewnie jak ja:)

Gość rdgdrter
nawet nie potrafisz linka dobrze wkleic;/ wstyd wstyd!

Gość gośka co ma ktośka
autorko, a oprócz tego, ze wkleilas linka ppotrafisz jeszcze dyskutowac? czy to juz twoj cały wkład w topik? portafisz, czy nie bardzo? po pierwsze to naucz sie linki wklejac a po drugie to spadaj bo takich dyskusji było tutaj tysiace:O papapa:D

Kafeteria sama rozbija linki mądralo. A artykuł dobry. Ja też jestem kimś pomiędzy tymi dwoma typami. To najlepsze rozwiązanie ;]

Gość zimmna karierowiczka
ohoho rozlazłe jury się obruszyły :p i nawet nie wiedzą tępe babska że kafe rozbija linki, a całe dnie tu przesiadujecie....

Gość dobreeeee
dobre, znam niejedna taką rozlazła ropuchę

Gość ta karierowiczka
Kobietki ta zimna karierowiczka zazdrosci WAM domu,dzieci,meza rodziny bo jej sie nie udalo i nie ma niczego oprocz kariery,dlatego weszla na forum dzieci i ciaze i probuje sie dowartosciowac,sama siebie proboje przekonywac o slusznosci swoich wyborow...żal

Gość zimna karierowiczka
nie, jest mi żal rozlazłych tłustych macior które domagają się równego traktowania i mówią że są dyskryminowane a tylko siedzą w domu, żerują na mężu a same jęczą, obżerają się i wciskają kit że to "dla dobra dziecka" :o to jest dopiero ŻAL

Gość zimna karierowiczka
tja na pewno doceni to mąż który odejdzie do młodszej bo bardziej zadbanej i ambitnej-pracujacej, i dziecko które wyjedzie na studia i oleje albo bedzie sie wstydziło matki-masożyta!

Gość kawka ciekawska
a co to jest masożyt?????

Gość kawka ciekawska
a artykuł pisał jakiś idiota chcąc "zabłysnąc" w mediach. Niestety tak nie ma. Matki pracujące nie jeżdźą wypasionymi furami, a siedzące w domu są osobami zadbanymi, bo mają na toi czas, czego nie można mówić o matce biznes wo omen wracającej po 8 godzinach pracy na kasie w tesco czy biedronce. :P

Gość znam taką jedną
co karierę robila, samochód służbowy, biznes kolacyjki, co 3 miesiące wakacje w tropikach, życie full wypas. teraz chce być mamą i nie może. to jest dopiero smutne.

Gość znam taką jedną
i cała kasa idzie na badania

poki co to te rozlazłe kury sieją większą frustracją wokół, wystarczy wejść na kafe;) wszystko mozna, i powinno się, pogodzic kariera zawodowa i aktywnosc na tym polu są dla mnie niezwykle ważne, rozwój osobisty, kontakty z ludzmi, awanse... niemniej jednak, rodzina to skarb i nalezy o nią dbać i walczyć - czasem nawet kosztem kariery, bo priorytety jednak są inne mimo to nigdy nie pojmę jak można na własne życzenie, skazywać się na bycie li i jedynie - przez całe życie - tylko praczką, sprzataczką, służącą swego pana i rodziny to uwłaczające i odbiera kobiecie szanse na satysfakcję i spełnienie się w innej roli życiowej, społecznej - a kazdy, dla zdrowia psychicznego, dobra rodziny i małżeństwa, powinien mieć ich kilka

Gość dobrze im jak pusteee
znam taką co prała, gotowała, sprzątała i teraz mając 55 lat m,ąż zostawił , gdzie ona teraz nie ma za co zyć, no bo kto przyjmie w tym wieku do pracy i bez szkoły. Lata po opiece społecznej aby dali jej na chleb.

"to są ciężkie tematy. Z tym by trzeba coś zrobić. To by musiało kosztować. Dużo przyjemniej bije się medialną pianę o tym, że są dwa gatunki matek - wyrachowane i rozlazłe, suki i kwoki. I że te dwa plemiona szczerze się nienawidzą. No dalej! Łapmy się za czupryny, niech poleci trochę piór! Ko, ko, ko Nic dodac ,nic ujac,bicie piany i tyle,wszystko jest czarne albo biale,szkoda ,ze autorka nie wyposrodkowala obrazu matki:Otakie tez istnieja.

Gość felkaaa
trzeba umieć wypośrodkować, no ale, niektóre kobiety jak dorwą faceta to myślą, ze zlapały .... za nogi. Dopiero przychodzi rozczarowanie jak mąż zostawi i nie maja za co zyć. No ale same sobie winne.

no ale dlaczego matki te pracujace awsze sa ok a te siedzace z dziecmi w domu nie? bo poswiecaja swoj czas maluszkowi? a ojciec dziecka tak czy tak skoro zrobil dziecko, jak jest odpowiedzilny to utrzymac musi.

Gość mlode i pusteee
widać, że jesteś młoda mama i do tego głupia. Facet zrobił bo mu pozwoliłaś,

Ale po czym stwierdzilas ze głupia? Po tym ze napisalam jak jest?? Owszem, pozwolilam mu :) I jestem z tego dumna , a mialabym nie byc?

Gość a samotne matkiii
a te wszystkie samotne matki, te dzieci też mają ojców i co, utrzymuje je, nie wspominając o ich matkach,

Gość mama 17 miesiecznego synusia
A ja tez jestem chyba po srodku, bo zanim urodzilam synka wypracowalam sobie pewien, ze tak to okresle, status w pracy, wiec po urodzeniu oswiadczylam w firmie, ze nie mam zamiaru pracowac juz na pelen etat, bo moje dziecko jest dla mnie najwazniejsze. Firma zgodzila sie bez mrugniecia okiem, takze teraz pracuje 3,5 dnia: 3 dni w firmie, pol dnia w domu przy komputerze rozkladajac sobie godziny tak, ja mi pasuje. Dzieki temu mam wszystko: i czas dla synusia i niezaleznosc finansowa. I kazdego dnia dziekuje, ze Bog dal mi taka mozliwosc, bo wiem, ze jest to sytuacja zadko spotykana...

eee tam rzadko,może w Polsce co nieco zacofanej to i owszem;) u mnie w firmie matki maja całkowita dowolnosc i 100% wsparcia - niektore pracuja 1 dzien, inne 2 , inne 3 albo z domu jest żłobek przyzakładowy, przedszkole, urlopy z powodu choroby dziecka (dodatkowe i pełnopłatne) itd trzeba sie w zyciu obrócić, ustawic i pomyslec gdzie sie pracuje, zanim się powiekszy rodzinę;)