Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeronikaaWuuu

ZOSTAWIŁ MNIE, TERAZ TO DOPIERO DOCIERA..

Polecane posty

będzie ok 17.. może trochę po.. o 21 ma ost busa do siebie ode mnie więc znowu tak dużo czasem nie pobędziemy.. on uważa, ze jest ok i traktuje to jako normalne spotkanie, ja żądam wyjaśnien... itd więc na dystans.. zobaczymy.. po 21 napisze co i jak.

jego wybór.. Nie proś go bron boże ani nie pisz do niego bo to tylko pogorszy sytuację.. może będzie żalował za jakis czas, ale Ty nie wracaj do niego wtedy.. najlepiej się czymś zajmij jakimiś swoimi zainteresowaniami i przebywaj jak najwięcej z ludźmi, wychodź na imprezy. Wybierz się na jakiś wyjazd jesli to możliwe np za granice. a jesli to nie możliwe to wyjedź chociaż np do krakowa na wycieczke czy zakupy z koleżankami.. Poza tym: poprzątaj dokladnie całe swoje mieszkanie niech Ci się kojarzy z nowym zyciem,powyrzucaj wszystko co Ci się z nim kojarzy ,otocz sie nowymi przedmiotami ,zapachami niech Ci się kojarzą z nową przyszłośią I staraj się wyglądać lepiej niż kiedykolwiek to napewno poprawi Ci humor, a dzieki temu prędzej kogoś poznasz

zreszta pomyśl o tym tak : on jest jednym z milionow facetów ,którzy by Ci się spodobali i Cię zechcieli na świecie. taka prawda. jego poznałaś tylko przez przypadek. Napewno poznasz kogoś nowego tylko musisz byc silna w tym czasie samotności

oj to nie jest takie łatwe.. ja bardzo bym chciała z nim byc, ale nie w taki spóosób jak teraz.. moje fochy itd wynikały z tego, że on robił rzeczy, które mi nie pasowały, nie akceptowałam, kłamał, mówił dużo niemiłych słów.. zdystansowałam się...

No własnie nie pasował Ci więc czemu chcesz nadal z nim być?Nie lepeij znaleźć sobie kogoś innego? mam tylko nadzieje ,że nie ponizysz się do tego stopnia ,że bedziesz do niego się odzywać

bo wtedy on bedzie mial satysfakcje gwarantuje Ci to ,a Ty się poniżysz.. na pewno sie zastanowi jak odpuscisz

Gość kopnij w zadek patafiana
po co chcesz byc z kims kto Cie nie szanuje, oklamuje, wyzywa???? zastanow sie dziewczyno i zacznij szanowac sama siebie