Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita176

SZCZUPŁA, ZDROWA, PIĘKNA i SEXI od 17.o1 Zapraszam!!! :)

Polecane posty

Witam jesli mnie przyjmiecie z chęcią się dołącze:) Jak widać w mojej stopce idzie mi całkie dobrze. Mam zamiar sprawdzć swoja wagę raz w tyg w soboty:) Dziś zjadłam na sniadanie aktiwia blonnik owocowa potem sucha bułke ciemną cebulową objadek miesko drobiowe mielone+surówka podwieczorek jabłko i na dzis starczy potem pochrupie błonnik na pewno ok 21.Pozdrawiam i zyczewszstkim wytrwałości.Pozdrawiam

Witamy :):) Mam nadzieje, że bedzie sie przyłączac wiecej osób i bedziemy często wymieniac swoje wpisy.

Hej dziewczyny!!! Wczoraj wskoczyłam tylko na chwilke:) Jestem z wami całym sercem,trzymam kciuki za nas wszystkie. Wczorajszy dzien poszedł gładko,dziś tez bez zarzutów. 5:00--kawa z mlekiem,3 kromki wasy z serkiem wiejskim. 8:45--herbata cytrynowa 12:00--kawa z mlekiem i jabłuszko 16:00--karkówka,2 małe ziemniaczki i buraczki czerwone to na dzisiaj wszystko,1,5 litra wody na dzień

A czy te chlebki wasa są rzeczywiście mało kaloryczne?bo ja coś nie jestem do nich przekonana choc uwielbiam pieczywo i zastanawiam się czym to zastąpić

Gość helena_z_lubina
Witojcie, hej! Miło, że robi się gęsto. Polecam Vasę, ja jadam żytnią, smaruję delikatnie masłem, do tego ze trzy plastry jakiegoś warzywa i jest pysznie! Dziś pojechałam po całości : 9.00 3 łyżeczki jogurtu naturalnego 16.00 garść paluszków (zdrapuję z nich notorycznie sól:D) a ponadto woda, woda, woda. Zakochałam się i cholera nie służy to mojemu żołądkowi, gdy on jest obok nie mogę nic przełknąć. Efekt niby -2kg, ale niezbyt zdrowo stracone, muszę jeść regularnie. Wskakuję na rowerek treningowy. 🖐️

Gość helena_z_lubina
miniulka Ja zawsze jadłam dużo białego pieczywa, teraz 3 x w tygodniu jem po 2 kawałki Wasy (nie Vasy :O jak napisałam ). Jakoś do białego mnie nie ciągnie. A jeżeli nie lubisz wasy, kupuj sobie ciemne pełnoziarniste pieczywo albo chleb razowy na zakwasie, ten smak z czasem bardzo się lubi, a chleb jest tak syty, że najadam się spokojnie 1 kawałkiem.

Pieczywo wasa jak dla mnie jest super zamiast chleba. 1 kromka tylko 35 kalorii. Jadłam pieczywo wasa 3,5 miesiaca zamiast chleba,nie jadłam zadnych słodyczy,obiad normalnie tylko mniejsze porcje.Schudłam wtedy 9kg.

Dziewczyny napiszcie coś więcej o sobie np.z jakich regionów jestescie,gdzie pracujecie itp. Ja w tym roku kończę 38 lat,mam prawie 17 letnią córkę. Od ponad 4 lat mieszkam w UK.Moim rodzinnym regionem jest wielkopolska.Pracuję w hurtowni odzieży damsko-męskiej.W pracy mam bardzo dużo ruchu tzn.przez 8h robie jakieś 20km.a może i więcej.Mam 158cm wzrostu i ważę jeszcze 70kg.Mój cel to 55kg. Mam silną wolę,więc osiągnę swój cel.Kiedy juz schudnę,wezmę się za walkę z moim nałogie,jakim są papierochy!!! Czekam na wasze opowieści!!!

Witam fajnie że jest nas tylu:) Ja mam dwójkę wspaniałych synków i niestety do pracy iść nie mogę muszę jak narazie ich wychowywać jeden ma 3 lata drugi 0.5miesięcy wiec sporo do zrzucenia bo tez ok 20 kg było by świetnie ale mój pierwszy cel to 70kg.Pozdrawiam

Ja mam 20 lat.. Jestem studentką i z tego względu mieszkam obecnie w Poznaniu, ale pochodzę z całkiem innego regionu... Ciesze się, że jestesmy w róznych wiekach gdyz mozna sie wymieniac wiedza, wrazeniami, doswiadczeniem z róznych punktów widzenia:) Pozdrawiam Was kobietki :):):)

Ja w tym roku kończę 20 lat i postanowiłam zmienić swoje życie. Studiowałam administrację, jednak od 1 stycznia nie byłam na uczelni- chcę się zająć tym co lubię. Zawsze podobało mi się szycie dekorowanie i malowanie, ale rodzice byli bardzo przeciwni. Teraz mam chłopaka, który mnie wspiera i wierzę w to, że mi się uda. Dodatkowo do wakacji chcę mieć figurę o jakiej zawsze marzyłam:). Do tej pory mieszkałam na Lubelszczyźnie, teraz przeprowadziłam się i mieszkam pod Warszawą.

a ja mam 22 lata. znaczy w tymk roku 23. i chce jakies 15 kg zzucić. ale dziś mi nie szłoo. choc od 12 nie jadłam nic. znaczy zjadłam trochę ciastek i paluszków i wypiłam wino:/ i nie ćwiczyłam bo nie dam rady. ale jutro od rana biore sie za siebie tylko trzymajcie kciuki. ja obecnie szukam pracy i studiuje gospodarkę przestrzennę. jestem z małopolski.

Hmm...Czyżbym była najstarsza??? Nie przeszkadza mi to absolutnie,ze macie po 20 kilka latek.Tutaj w UK,gdzie pacuję tez same młodociane,ale pomimo wieku tworzymy świetną paczekę i super się dogadujemy.Tutaj normalnie odmłodniałam,kolegując sie z takimi dwudziestkami.Nawet na disco chodzę:)Niedługo będę chodziła z moja córką.Supoer co nie!!!

Witojcie, hej! To znów ja ;) 23 pod koniec 2010 mi wybiło, jeszczem się do tej 3 nie przyzwyczaiła, a tu już 4 leci 😭, kończę studia, pochodzę z wlkp. Marry, dziękuję, ja w siebie też wierzę. :) I w Was wszystkie! Damy radę, ja jestem zaparta, więc musi się udać! Kg zlatują mi łatwo, ale jestem łasuch i jak mnie napadnie głód przed okresem, potrafię w tydzień nadrobić. 60 to cel 1, którego póki co nie udało mi się jeszcze osiągnąć na przestrzeni kilku lat, ale w moim przypadku nawet -3 i już mi wytykają "aleś schudła" :). Marzy mi się jednak 5 na przedzie, może tak z 58? Zobaczymy, byle nie na szybko , a mozolnie i na stałe. A właśnie zlazłam z rowerka po 45 minutach=14km. Zakładam do tego pas uciskający na brzuch, nieźle można się w nim upocić. Teraz to już tylko kąpiel i łóżko, bo dzisiejszej nocy spałam 4 godziny. Do jutra i wytrwałości dziewczęta, heej!

Wiecie co mam pytanie odnośnie błonnika czuję teraz lekki głód gdybym zjadła malutka miseczkę znaczy się pochrupała bo mam taki który można sobie jeść jak paluszki tyko że jest krótki:) Nie Wiem czy nie jest za pozno na coś takiego to mi pomaga pęcznieje w brzuszku i czuje się najedzona:) Co o tym sadzicie?

Mój dietetyk na takie chwile osłabienia organizmu bądź ogólnie słabej woli polecił mi kubek ciemnej herbaty z łyżeczką miodu, ale ten błonnik chyba nie brzmi nierozsądnie. Lepsze to niż rzucić się na stertę ciastek myślę.

Zjedz ale moze z pół miseczki i wypij ze 2 szkl.wody,albo zielona herbatę oczywiscie bez cukru!!! Jesli masz bardzo silny głód to zaopatrz sie w sok pomidorowy,albo maslankę lub kefir i popijaj nałymi łyczkami.Naprawde zapycha. Wytrwałości dziewczyny!!!

Maryy tak jestes najstarsza ale to nic nie szkodzi fajnie się z Toba rozmawia a w sumie Pisze:) Suer że masz tyle energii i wychodzisz na disco oto własnie chodzi super super super:)!!!!!! TRZYMAM KCIUKI ZA NAS WSZYSTKICH Ps :aha co do twojego miasta rodzinnego to ni emam pojęcia jest tego na prawdę dużo:)

TAK TAK zapycha maslanka na pewno piłam ja i tylka ja przez cały tydz jak zaczynałam sie odchudzać oczyszczanie organizmu sobie zrobiłam świetna sprawa:)ok dzieki za porade moze nie zjem go wcale:):)

No więc tak ja w lutym kończe 24 lata jestem po szkole kosmetycznej.Mam własny sklep ogólno spozywczy mam do zrzucenia 20kg narazie idzie mi super....hmmm co tu was jeszcze napisac jestem już prawie 5 lat w związku planujemy zaręczyny i myslimy już o slubie bo czas ucieka ile można chodzić;);)dlatego muszę troszkę zrzucić ponieważ na moje oko mam przystojnego chłopaka i bardzo źle sie czuję z moją grubościa.....;)Mam nadzieję , że mi się uda razem w wami narazie mam już drugi dzień do przodu....ahaaa i pochodzę z województwa łodzkiego

IZKA1208 co to jest ten błonnik który można chrupać????kurcze widzę że macie większe pojęcie ode mnie jeżeli chodzi o odchudzanie;)

czesc dziewczyny:) U mnie dziś tak sobie...:( jakoś nie moge wejść w rytm dietkowania:( Jutro bedzie lepiej:) Coś o mnie...Mam 23 lata jestem z okolic łodzi, mam synka ma 2 latka i 2 miesiace:) od roku i 3 miesiecy jestem meżatką:) Chwilowo nie pracuje zajmuje sie małym ale do pracy chce isc jak najszybciej i powoli zaczynam szukac:) ale w moim miescie pracy brak:(

Ja tez chceiśc do pracy. Ale na rzie szukam i Cwicze i jest ok. zreszta zobaczymy w piatek czy jest ok jak sie bede ważyć:). ja też chcę lepiej dla narzeczonego wyglądać bo on jest przystojny a ja ładna ale gruba:/