Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZŁA SYNOWAAAAAAAAAAAAAAAAAA

TEŚCIOWA - KTO LUBI SWOJĄ TEŚCIOWĄ????

Polecane posty

Gość a moja teściowa mnie bardzo
kocha! ja ją też! mieszkamy razem (jeszcze) i ja sprzątam, ja gotuję, ja piorę (po za swoimi ubraniami bo tych do pralki włożyć nie moge wiec piore je ręcznie) jeśli chodzi o gotowanie, to moja tesciowa "podawala" 6 dni w tygodniu pierogi "ruskie" raz byly na słodko, raz na słono, w zalezności czy sobie je posoliłam czy posłodziłam bo generalnie były bez smaku! a dnia 7 od kąd pamietam jest kotlet z kurczaka z anasem w srodku i fura ziemniakow równiez bez smaku. wpadlam na pomysl zeby jadac wiecej niz 10gram miesa w tygodniu i zaczelam gotowac, od tego czasu nikt juz nie chcial pierogow wiec tesciowa nie gotuje w ogole! cala kuchnia nabita jest halogenami , a ze halogeny "biora" duzo prądu to w kuchni swiatla sie nie swieci! w nocy jest inna taryfa na prąd wiec pranie tez musze robic w nocy! a wstawac musiamy przed 5 zeby na 5 zawiezc tescia do pracy w razie gdyby tesciowa auto potrzebowala (nie ma prawa jazdy i nigdy w zyciu za kierownica nie siedziala) ale tak ma byc i basta!

Gość Bella Bella
moja robi pranie we frani, woda stoi cały tydzień "w razie jakby jekis robocze trza wyprać"- bo po co swieżą wode wlać nadmieniam,ze ma tez automat, z którego rzadko korzysta bo sie może zepsuc

Gość 112666ona
Ehh tak czytam,czytam i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dowcipy o wrednych teściowych nie wzięły się z nikąd. Jestem z chłopakiem już ponad 4 lata - mieszkamy wspólnie od 2 lat. Dodam że przyszła niedoszła teściowa mieszka ok 50 km od nas i bardzo często nas odwiedza - wizyty zazwyczaj tygodniowe ale i zdarzyła się 3 tygodniowa a w kawalerce niestety nie da się nie zauważyć obecności tej 3-ciej osoby ;( Początkowo było prawie idealnie - rozmowy jaka to zła była mojego była, a że nie gotowała, nie sprzątała itp Później pokłóciła się z mężem i przesiedziała u nas prawie miesiąc - i po tej wizycie wszystko się zmieniło. Oczywiście co do mojego gotowania też miała ciągłe wątpliwości - a to mało słone itp, przestawiała wszystko w szafkach i oczywiście nic nie robiła w domu tylko grała w głupie gierki. Wracając z pracy - to ja zmywałam, gotowałam,prałam i sprzątałam. Tuż po tej dłuższej wizycie u nas - byliśmy umówieni na grilla do znajomych - a ona stwierdziła że przyjedzie dzisiaj - wiec zdarzyłam przygotować obiad i czekałam aż przyjedzie - przyjechała dopiero gdy my byliśmy już spóźnieni - wiec powiedziałam ze obiad jest w lodówce i tylko trzeba odgrzać i wyszliśmy. Wróciliśmy późno w nocy, przebudził mnie jakiś szelest a ona bierze ze swojej siatki coś do jedzenia i żre po kryjomu - nad ranem opowiedziałam o całym zajściu mojemu. Poczuliśmy oboje się strasznie - jakbyśmy ją głodzili, zabraniali czegokolwiek. Po całym zajściu stwierdziła tylko że nic jej nie powiedzieliśmy a ona nie zamierzała nam grzebać po szafkach - a o dziwo ciągle to robi a nawet jak brakowało jej kasy to i kase brała bez pytania. No ale moja przyszła niedoszła ostatnio przebiła samą siebie - pojechaliśmy na weekend do moich rodziców - oczywiście wyjechaliśmy tak aby i do nich wpaść po drodze (imieniny teścia) -zapomnieliśmy kupić prezentu więc po drodze kupiliśmy flaszkę dobrego alkoholu - a gdy ona zobaczyła że jesteśmy tylko z flaszką to się bezczelnie zapytała "a gdzie prezent?" dodam że ani ja ani mój chłopak od dawna od nich nic nie dostaliśmy na urodziny czy imieniny - pobyliśmy do wieczora i pojechaliśmy dalej. W niedzielę zadzwoniła by zepsuć nam weekend - i powiedziała że "traktujemy ich jak śmieci, że faworyzujemy moich rodziców" (mój ojciec pomógł nam w remoncie mieszkania) życzyła nam szczęścia i powiedziała że nie chce znać swojego syna. Oczywiście w takiej sytuacji radziłam mojemu by próbował odzyskać kontakt bo w końcu matkę ma tylko jedną. Po tygodniu udało się - i stwierdziła że wszystko co powiedzą moi rodzice to świętość a to co ona to od razu wojna ze mną. i znowu jestem tą złą, winna itp Teraz 11 ma urodziny - zastanawiam się czy wogóle jechać z moim. Czy znacie sposoby na takie kobiety? Dodam jeszcze tylko że mój jest jedynakiem....

Gość A ja moja teściowa
Moja teściowa jest cudowną kobieta. Jest moja przyjaciółka matka teściowa. Nic więcej dodawać nie trzeba.

Gość ciśnienie mi podskoczyło
Dziewczyny,a co ja mam zrobić z wredną ciotką!!!! U mnie sytuacja wygląda troche inaczej, bo z teściową mojego faceta mam raczej dobry kontakt,ale jej siostra ...wrrrrr...to sucz. Najgorsze jest to,że moja teściowa jest nie asertywna i daje sobie na głowe wejść ,a siostrunia robi z nią co chce.Mam wrażenie,że ta franca steruje całą rodziną i wpieprza sie doslownie wszędzie.