Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chce chce chce

Kiedy polscy faceci zaczną się fajnie ubierać ?

Polecane posty

Gość hhhhhnnn
chyba chodziło o spodenki nike, reeboka i pumy - gdy taki typek usiądzie w autobusie to widac zawartosc jego gatek..albo cos innego jesli chodzi bez niczego pod spodem :D:D - a cos takiego widzialam :D

Gość marrionaud
A mnie się podoba u mężczyzn taki styl:jeansy( ale nie takie obdarte/wytarte jak tu wklejacie ), ciekawy podkoszulek lub koszula do tego i marynarka. I dobry zapach! I to już jest fajnie ubrany facet, a nie jakieś kosmiczne stwory, które wyglądają jak by podkradały garderobę swojej kobiecie!

Gość Kamila XXX
Przeklete pragnienia - na pewno nie zaszkodzi wygladac ok

Gość chce chce chce chce
marrionaud - i takim oto sposobem wszyscy by wygladali jednakowo , co widac wsrod nastolatek - jedne i te same ciuchy z tych samych sklepow ,chodzące koszmarki 😡 jestem za rownouprawnieniem w modzie , chcialabym zeby byla roznorodnosc w ubiorze -zarowno u panow jak i u kobiet :) jeansy, koszula ,marynarka - bez obrazy ale to strasznie wyświechtane, robert janowski z jaka to melodia wlasnie tak sie ''nosi'' , kiedys bylo ciekawe - teraz jest nudne

Gość marrionaud
oddajmy też sprawidliwość, wiele kobiet równiez nie umie się ubrać- czesc kompletnie bez wyczucia, nie umie dobrac ubran, a te , ktore chcą być na siłe modne ubierają sie w jakąś zare od stóp do głów i wygląda to przekomicznie.

Gość marrionaud
che chce chce-moze i to nudne, ale za to bezpieczne i ponadczasowe zestawienie, jesli facet nie wie jak sie ubrac, to niech własnie ubierze sie tak i zawsze bedzie dobrze wyglądał. Lepsze to nie eksperymentowanie i robienie z siebie karykatury.

Gość Kamila XXX
Ale ten temat jest o facetach

Gość chce chce chce chce
''jesli facet nie wie jak sie ubrac, to niech własnie ubierze sie tak i zawsze bedzie dobrze wyglądał'' z tym sie zgadzam :)

Gość marrionaud
i nie żebym broniła Polaków, ale szczerze-uwazacie ze w zachodniej Europie jest lepiej pod tym względem? Bo ja porównując z Belgami, Holendrami, Niemcami mam spore wątpliwości...

Gość chce chce chce chce
jem kupe :D

Gość marrionaud
ja tez ;)

Gość co tu duzo mowic
moj facet(31 lat) ma duzo kasy wiec kupuje drogie ciuchy latem prawie non stop chodzi w czarnych krotkich spodenkach i czarnej koszuli, albo t shircie jak jest cieplo... pewnego chlodniejszego ranka patrze co on zalozyl i co widze???? ROZOWY sweterek i biale krotkie spodenki... myslalam ze padne...

Gość Kamila XXX
:D ciekawe skad taka zmiana:D jak u naszej poczciwej Dodziny:D

Gość co tu duzo mowic
zdradza mnie z moim bratem Krzysiem :(

Gość co tu duzo mowic
jem kupe Ibiszowi

Gość co tu duzo mowic
jem kupe Ibiszowi

Gość church cent pour cent
do urody sie ubiera:) A panowie sie tak nie ubierają w pl fakt młodzi faceci jak stare chłopy z kopalni..a żonki mają jak lale;) z tyvh linków to..mało co mi się podoba..nic:D kurtka do pasa:O? niekazdemu to pasuje...musi miec zgrabny tyłek.. sweterek rozpinnay w spodnie:O? jak gej... moda jest za bardzo gejowa..bo tworzą ją geje. Oni stanowią 90% stylistów;)

Gość szcze cieplym moczem
ładnemu we wszystkim ładnie ! :D zaraz zaloze taki temat :D

Gość azdajica
nie, no generalnie to te linki nie powalaja na kolana

Gość azdajica
chociaz byloby super gdyby sie tak faceci w pl ubierali :D

Gość Sylwia188
Rada dla Ciebie: SZUKAJ MODELA! Facet ma być męski przede wszystkim a nie ma przypominać Kena z marzeń małej dziewczynki.

Gość ja słucham takiej
czemu w polskiej tv nie ma brytyjskiego programu - jak sie nie ubierać JEBAĆ ANGOLI !!!

Gość ja słucham takiej
Merzbeth Jak facet w Polsce się fajnie ubierze, to od razu jest wyzwany od "pedałów". Smutne realia. Mnie najbardziej odrzucają dziady w niemodnych jeansach, koszulach włożonych w spodnie i kurtkach w sraczkowatym kolorze Pewnie się ubrał jak emo, albo nażelowana ciota. A ty pewnie sluchasz justyny bimber

Gość chce chce chce chce
widze,ze dzieci ze szkoly wrocily ... ''szukaj modela'' ''jebac angoli'' 'Pewnie się ubrał jak emo, albo nażelowana ciota. A ty pewnie sluchasz justyny bimber'' no comment. Ja tym tematem i gadaniem na forach mentalnosci dresów nie zmienie... miłego wieczoru ,wyzywajcie sie dalej 🖐️ :)

nie chwaląc się oczywiście ja się ubieram zajebiście ...odpowiednio dobieram sobie ciuchy i nie mam nic przypadkowego w szafie :P

Gość Tak trzymaj!!
w momencie gdy przeczytełem tytuł tego posta to juz wiedziałem, że autorka poda przykłady przystojnych chłopaczków w wytartych niedopasowanych MARKOWYCH ciuchach. Obcisłe spodnie rurki, powycierane jeansy z krokiem w kolanach, wygniecione podkoszulki oblepione napisami jak z bazaru (także markowe). To ma być fajny ubiór?!

zapachy też mam odpowiednio wywąchane ...ale nie wyobrażam sobie nie dbać o siebie , tak samo jak być narcyzem czy ciotą siedząca przed lustrem godzinami....trzeba być wyważonym ....

Gość ja słucham takiej
chce chce chce chce http://i2.pinger.pl/pgr476/fbdafbc1002c672a4d 209e93 http://i.pinger.pl/pgr268/aa6a3030001053204ce e4b4a/3.jpg To ty dałaś te linki ? Jak tak to jesteś jebnięta. jesteś dziwolągiem i znajdź sobie faceta dziwoląga. szukaj w szpitalach psychiatrycznych. sama się pewnie ubierasz jak ostatni dziwoląg i to nie kwestia bania się inaczej ubrać tylko gustu