Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doloreska!

Czy tego chłopaka cokolwiek usprawiedliwia!!!!

Polecane posty

Gość ja bym sie chciala z tymi
skurwielami spotkac i powiedziec im ze nalezala im sie taka kara.

Gość qwdeq
w pełni zasłużyli na to znęcając się nad nim psychicznie. ty dziecko nie znasz zycia. bardzo sie ciesze że banda gówniarzy z gimgówna ma za swoje. też miałam taka jedną kolezankę która sie nade mną znęcała i życzę jej, boże wybacz mi, jak najgorzej!

Gość qwdeq
NALEŻAŁO IM SIĘ I KAŻDY TO PRZYZNAJE CZY SIE WAM POLANE KWASEM I ZGWAŁCONE PODOBA CZY NIE

qwdeq - Powinnas zlecic gwalt, pobicie i wylac na ta suke kwas. Nie miej hamulcow :)

Prawde mowiac sam kwas siarkowy wystarczylby ;)

Gość qwdeq
zrobiłabym tak gdyby nie to że jeszcze mam sumienie i nie skorzystałabym na gnębiacych mnie wyrzutach. odcięłam sie od niej i tyle. ale wiem że im sie należało.

Gość ten chłopak powinien przynajmn
iej dziewczyny zostawic w spokoju, widac ze matka nie nauczyla go szacunku do kobiet.

Gość ludzie są pojebaniiiiiiiii
Zabiłabym tego mściwego skurwiela gołymi rękoma.

Gość będę beatyfikowana
Ja popieram tego chłopca :)

Gość będę beatyfikowana
"ten chłopak powinien przynajmniej dziewczyny zostawic w spokoju, widac ze matka nie nauczyla go szacunku do kobiet." Te kobiety nie miały szacunku do niego:) Należało się sukom:)

Gość magicznyy lek
ja mam jedno pytanie, może trochę dziwne, ale zastanawiam się w którym miejscu jej ciało zostało poparzone kwasem? To była twarz? czy inna część ciała? Jakim kwasem? o bardzo wysokim stężeniu? takim, że już nigdy nie odzyska normalnego wyglądu? Powiem szczerze, że to jest właśnie najgorsza kara ze wszystkich wymienionych... Chłopak, który zlecił wyrządzenie tych krzywd powinien iść do więzienia na kilkanaście lat albo dłużej i wcale nie usprawiedliwia go to, że ktoś mu dokuczał...

Gość doloreska!
Kwasem zostało poparzone prawie całe ciało, w tym także twarz. Wyrok sądu już zapadł, został skierowany na leczenie psychiatryczne. On na leczenie a tamci mają już całkowicie zniszczone i zmarnowane życie.

Gość sferwf
może się naucza szacunku do ludzi. NALEŻAŁO IM SIĘ !

o temat powrócił, dobrze że ktoś przytoczył film Carrie, bo skurwiela należy oblać wiadrem świńskiej krwi i obrzucić kondomami pod prysznicem, nie zasługuje żeby żyć :(

Gość sferwf
szkoda, że tak zmarnowane życie. ale to nie gołebie tylko LUDZIE NIC ICH NIE TŁUMACZY. zachowali sie jak śmiecie i tak zostali potraktowani

dobra załóżmy że ty komuś dokuczałaś w żartach, co szmato chciałabyś zostać zgwałcona

Gość a może on nie miał ochoty na
takie żarty? Kingusiu jebusiu. Ja go popieram, na jego miejscu zrobiłabym coś dużo gorszego.

szmaty a czemu od razu uważacie że mu dokuczali z premedytacją, może to były żarty, tak jak sobie wszyscy w szkole dokuczają a wy to wyolbrzymiacie, a kara nie sprawiedliwa do czynu, zasłużył na szubienice. I jakim prawem porównujecie dręczenie psychiczne do dręczenia fizycznego, i jeszcze twierdzicie że to pierwsze jest gorsze. To ofiary tego oprawcy będą cierpiały całe życie, a on będzie się śmiał że oszukał wymiar sprawiedliwości, bo nie jest chory psychicznie bo osoba w taki sposób chora nigdy by nie zaplanowała takiej zbrodni. WNOSZĘ O ŚMIERĆ !!!

to teraz niech oni kogoś na niego naślą to będzie sprawiedliwość, chyba że podacie jego dane to ja się na niego z bratem i kilkoma osobami naślę

Gość magicznyy lek
dziewczyna która została oblana kwasem już nigdy nie będzie wyglądać jak dawniej, a ile bólu musiała znosić! Nawet sobie nie potraficie wyobrazić jaki to ból przez kilka a nawet kilkanaście dni czujecie na skórze ogień!!! Wy kretynki, bronicie takiego śmiecia, który musiał być kompletnym niekontaktowym i nietowarzyskim przyjebem, bo normalnym ludziom nikt nie dokucza

Gość to lepiej żeby go olali
a nie mu dokuczali mają za swoje.

poza tym nie każdy jest towarzyski, nikt nie ma takiego obowiązku.

oni też sobie na to zasłużyli, ja bym jeszcze tej czwórce poprawiła a temu biednemu chłopcu udzieliła pomocy.

czy ty jesteś normalna, oni to kalecy na całe życie, on udaje chorego psychicznie a ty mu współczujesz ?