Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana dziewica 32

Jestem 32-letnią dziewicą i nie mam już szans na związek :(

Polecane posty

ale dlaczego seks przed slubem? tylko dlatego ze to jest fajne i "wszyscy to robia" ?? totalny nonsens ! seks powinien laczyc małzonkow, a nie pary ktore jeszcze sto razy zmienia partnera!

Gość dede1
ramau no to zrób to !

Gość napalona2442
ja przeginam? moim zdaniem wszystko jest ok znam kobiety ktore naprawde sie puszczaja a moje niewinne romanse daja wiecej pozytywow niz negatywow wiec o co chodzi natomiast nie rozumiem skoro musisz czekac na slub z wlasnym partnerem zeby wlozyc penisa do cipki to widocznie tak pewna jego nie jestes skoro potrzebujesz az takiego dowodu...wspolczuje gosciom...nie moc kochac sie z wlasna dziewczyna pewnie kolegom klamie ze jest inaczej a oni smieja sie z ciebie...idealna kobieta to wierna ale seksowna i zboczona kobieta takiej kazdy ci pozazdrosci, za jaka ja uchodze w towarzystwie a propo

Gość dede1
napalona w czym ten facet cie zawodzi ?

Gość ramau
dede1, no i zrobie po ślubie, preczytaj co napisała paulinkaa123, bo podpisuję się pod tym rękoma i nogami

Prawda w oczy cie kole. Widzę ze w 100% trafiłam. Zwykły burak z ciebie, który nigdy się nie wziął za uczciwą robotę jak każdy porządny obywatel. Do niczego się nie nadajesz, dziwie się tylko twojej matce że takiego darmozjada chowa

Gość ten post to do kogo
Suczi18 do kogo to bylo ?

Gość dede1
ramau czemu uważasz że seks to coś niezwykłego co możesz robić tylko z jednym człowiekiem na świcie ? nie mówię tu o żadnym puszczaniu się tylko jak kogoś kochasz to to robiszi już a jak się odkochasz , to trudno ,znajdziesz sobie innego :p

Gość napalona2442
hahaaha nie lubie takich wrazliwych lasek ktore o wszystko reaguja placzem, stroja fochy obrazaja sie trzeba latami zdobywac ich zaufanie i czekac wieki zeby tylko uprawiac ludzki seks... nikt wam nie powiedzial ze faceci szaleja za prostymi nieskomplikowanymi kobietami i nie mam tu na mysli nieinteligetnej kobiety tylko prostej bezkonfliktowej ktora nie narzeka na wszystko i umie sama zadbac o siebie a swojego chlopaka tak wybzyka ze nie bedzie musial szukac gdzie indziej...

no jeżeli ty masz takie podejście do faceta z którym niby "jesteś" ale plany są że "jeszcze sto razy go zmienisz" to już samo to jest patologią. czemu to ma w ogóle służyć? -> mowilam o takich ludziach jak wy. bo raczej zdradzajac chlopaka czy dziewczyna na okraglo nie liczycie na cos do konca zycia. a jezeli tak to wspolczuje waszym partnerką czy partnerom

Gość oferma idz sie lecz
czlowieku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość napalona2442
nie wierze ze jest na swiecie facet ktory nie pragnie seksu i w pelni to akceptuje i prosze nie ucinaj sobie teraz za niego reki bo pewnie sie przejedziesz na tym po slubie zastaniesz go z kolezanka z pracy i bedziesz pluc sobie w twarz mowiac... CZEMU JA BYLAM TAKA IDIOTKA I NIE KORZYSTALAM Z ZYCIA, JAK MOGLAM ZACHOWAC CNOTE DLA TAK MALO WARTEJ OSOBY

Gość Ilove
Napalona a z jakiego miasta jesteś?

Gość ramau
dede1, jest to cos intymnego i chyba nie chiałbyś aby całe osiedle znało Cie od stóp do głów , po drugie nie jestesmy zwierzatami, że musimy sie "ruchać" z kim popadnie i gdzie możliwe. dzięki temu ta powściagliwosc i poukładanie odróżnia nas od zwierzat.

Gość dede1
napalona w czym cię twój facet zawodzi , bo nic nie piszesz

Gość napalona2442
ofermo smieszysz mnie w pozytywny sposob, masz tak wkurwiajaca manere wyrazania swoich opini jarasz sie tak kazdym swoim zdaniem ze pewnie ludzie z twojego bliskiego otoczenia nie zwracaja uwagi na ciebie nie daja ci dokonczyc tego co mowisz...unikaja cie...mialam w szkole talkiego pierdole do tej pory z niego sie smiejemy...nie masz na imie piotrek?

"i umie sama zadbac o siebie a swojego chlopaka tak wybzyka ze nie bedzie musial szukac gdzie indziej... " no wlasnie! tylko tak potraficie zatrzymac faceta. a powiem tyle ze wybzykac to moze pierwsza lepsza. ale znalezc taką ktora pokocha faceta a nie jego penisa to juz wielkie wyzwanie.

Gość ramau
dede1, poza tym wiele par umiało dawniej wytrwac do końca w zwiazku i ta miłosc która miedzy nimi była maiła swoje odzwierciedlenie w pozyciu małżeńskim a w dzisiejszym swiece rozwody to chleb powszedni więc nie ma co dziwić to ze jest rotacja jak w sklepie second heand :P

Gość dede1
ramau nic nie rozumiem , co znaczy całe osiedle i z kim popadnie z kims na kim ci zalezy , to chyba róznica

'' jarasz sie tak kazdym swoim zdaniem ze pewnie ludzie z twojego bliskiego otoczenia nie zwracaja uwagi na ciebie nie daja ci dokonczyc tego co mowisz'' Spoko, On nie zna ludzi, nie ma nikogo znajomego.

Gość nie rozmawiajcie z nim
on tak w kazym temacie tworzy i wyzywa oferma jest z tych co musi postawic na swoim . a jak nie da sie to wyzywa od jebanych szmat , dziwek , popierdolonych widac ze odnosi sie tak w stosunku do wszystkich ludzi skoro nie ma znajomych i cale dnia tworzy posty na forum

Gość napalona2442
nie wazne skad jestem nie mieszkam w europie..w afryce tez nie i nie ruchaja mnie czarnuchy co zaraz pewnie bym uslyszala.. normalnie niektore laski jak zakonnice pieprza...nie jestem monotematyczna nie mam w glowie tylko seksu ale tutaj mowa tylko o sekscie chyba nie ide do lozka z kims zeby porozmawiac od tego mam przyjaciol i faceta...nie wnikajmy w to bo mam swoje zycie bardzo kompletne i co jakis czas mile bonusy ktore trzymaja mnie przy zyciu...moj facet zawodzi ale nie w lozku wiecej nie powiem

Gość ramau
dede1, tak,ale ja np chcę powiedzieć w przyszłości moim dzieciom bez wyrzutów sumienia, że tylko ich ojciec był jedynym mężczyzną w moim łóżku... teraz nie mówię o sobie,ale wielu się wydaje, że zależy im na drugiej osobie,a później się rozstają. jeśli, facet będzie moim mężem będę miała pewność, że będziemy razem do śmierci. już wcześniej pisałam, że różnie w życiu bywa i sama znam przypadek kiedy to gościu zmarł dosłownie tydzień przed swoim ślubem. poza tym, takie jest przykazanie Boże: nie cudzołóż

Gość dede1
napalona skoro cię w łózku nie zawodzi to poco szukasz seksu gdzie indziej ?

Gość napalona2442
ofermo jesli siebie nie przeceniasz i nie wierzysz w siebie to nic nie osiagniesz w zyciu...nie wkurwiasz mnie lubie takich blaznow z ktorych sie zawsze w towarzystwie smiejemy jestes pozytywny i tak trzymac,