Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mapa zasięgu

Jesteś gruba, jesteś zerem, nic nie wartą dziewczyną

Polecane posty

mi osobiscieee to --> bo jeśli ktoś jest umięśniony to te 65 kg wcale nie wyglądają grubo.. Moja szwagierka ma mniej więcej tyle. Ma ok 175cm wzrostu,a naprawdę jest szczupła. Nie można patrzeć na wagę. Patrzy się na wymiary. Ja ważąc mniej niż koleżanka, wyglądałam na co najmniej 6kg więcej niż ona. Jak to możliwe.. pewnie ma ciężkie kości dlatego ważyła więcej niż ja, wyglądając mimo to szczuplej.

Nienawidzę ludzi, którzy myślą stereotypami. Dacie sobie głowę uciąć, że tłumaczenie się choroba to tylko wymówki?! Może w wielu przypadkach tak jest, ale nie we wszystkich. A po za tym wy wspaniałe grono zgrabnych i szczupłych ideałów zastanówcie się co piszecie. Jak można powiedzieć, że gruby jest zerem?!! Tylko tacy zacofani ludzie jak wy tak uważają. Ja bym tam wolała być otyła niż taka ograniczona jak większość was, pasztety. Ale mnie to wkurwia!!!

Gość to jaaaaaaaaa
no starsze kobiety, niektore lepiej wygladaja jak sa grubsze ale tu jest mowa o takich do 40 stki

Gość to jaaaaaaaaa
grube swinie siedza przy kompie i sie podszywaja pierdolniete zakompleksione kurvy

Gość to jaaaaaaaaa
grube= brzydkie i czas sie z tym pogodzic na szczescie mnie to nie dotyczy

Gość huhuhuhue
do to ja Kobieto co ty wiesz.Rzeczywiscie ślinią się na widok twojego mena,moze niektóre,ja nie tknęłabym takiego mięśniaka,mam większe wymagania niż ciało.Nie wierzę,ze facet spędzający całe dnie na siłowni,niewazne czy to jego praca czy hobby moze pochwalic się tez inteligencją.

Moim zdaniem jak kobieta powyżej 40-45 lat jest chuda jak nastolatka, to wcale nie wyglada tak fajnie. Mi np babcia kojarzy się z taką staruszką pulchną :) a nie chudzina 50 kg :) Ale młoda dziewucha wzrost 160 cm, waga 65 kg.. to nawet wysportowana będzie gruba :O Rozstałam się kiedyś z facetem. Spotykał się wtedy z taką dziewczyną 163 wzrost, waga 60 kg. Wymiarów nie znam ale udzisko miała jak dwa moje. Kiedy wróciliśmy do siebie to pierwsze co zrobił to mnie przytulił i powiedział "jaka Ty chudziutka jesteś" :D

Gość to jaaaaaaaaa
ja co najwyzej mam pryszcze na dupie i ostatnio pojawiło mi sie kilka wrzodow, nawet jeden na otworze z dupy i mam problemy zeby sie wysrać

Gość to jaaaaaaaaa
a czy zeby pracowac na silowni trzeba byc miesniakiem?????? widac ze chyba nigdy nie bylas w takim miejscu wiec stul pysk tepa suka nawet nie wiesz jak wiedze musza miec ludzie pracujacy w takich miejscach.... ale zreszta i tak wiesz swoje

Gość bezlistna koniczynka
Jasne. Wszystkie spaślaki są chore i biedne. Należy im współczuć i głaskać po główkach :D A gówno. Mam otyłą matkę i siostrę. Widzę ile żrą, co żrą i ile się ruszają. To są już meble a nie ludzie. Wielkie, statyczne. I tylko wrzucają w siebie kolejne porcje paszy. Moja siostrzyczka zjadła wczoraj na obiad półtora kilo kartofli plus sos i surówka. Nikt mi nie powie, że to normalna porcja. Ja nie wiem, jak ona to robi, że nie pęknie. A pół godziny później już żarła deser. Za to przy gościach, obie jedzą jak ptaszek. Pół kanapeczki, buzia w ciup i mówią "och, jak się objadłam. Więcej nie dam rady". A jak ludzie wyjdą - dożerają wszystko, co zostało na stole :O

Gość miłośniczka golonki
Chude i kościste - to jest to!!! Cudo!!! Zadbane, ubrania wiszą jak na wieszaku - nic, tylko podziwiać. Człowiek aż ma ochote zaopiekować sie takim szkieletorem, dac pić i jeść. Żeby toto nie padło z wycieńczenia.

Gość 3ghwejiw6ik
Ale młoda dziewucha wzrost 160 cm, waga 65 kg.. Kurfa, Weridiana. Ja waze: 164 / 62. Roznica niewielka, prawda? Podaje wymiary: pas: 56, biodra: 82, biust: 84 I co, jestem gruba? Nie sadze ;-(

Gość to jaaaaaaaaa
moj maz nigdy by nawet palcem nie tknal takiej grubaski bo tego nie nawidzi... ale niektore poprostu nie potrafia tego zrozumiec

I uważam,że takie grube dziewczyny to dziewczyny, które po prostu nie dbają o siebie. Bo normalna zadbana kobieta nie zadowoli się widokiem tłustej opony zamiast brzucha.

Gość 3ghwejiw6ik
Chyba, ze majac 26 lat juz nie jestem mloda dziewczyna a stara rura?

Gość miłośniczka golonki
Oprócz grubasów po świecie plączą się jeszcze łysi i rudzi. Fuj. Nie słyszeli o perukach?

Gość to jaaaaaaaaa
tak pluje jadem i jestem wulgarna bo nie nawidze takich ciot co beda tu teraz sie uzewnatrzniac i mwawiac ze grube jest piekne... fuj!!!!!!!!!!!!

Gość miłośniczka golonki
Co mozna powiedzieć o człowieku, których innych ocenia po oponie na brzuchu ?

Gość to jaaaaaaaaa
gruba jest gruba i nie trzeba tu podawac zadnych wymiarow ani pisac ze ja waze tyle , i co jestem gruba?sama nie wiesz czy jestes ? potrzebujesz potwierdzenia???????

Gość huhuhuhue
do to ja Znam takich trenerów haha,wszyscy sa tacy sami,niezbyt rozgarnięci,napinają mieśnie i myślą,ze każda babka na nich poleci.Zgadza sie nie lubią grubasek,ale jak jest jakaś fajna to zaraz się ślinią i prymitywnie podrywają:D.Nie potrafią zrozumieć,że dla niektórych atrakcyjnych kobiet nie ciało jest najważniejsze.

Gość to jaaaaaaaaa
ja tez mam tluste kolezanki, ale uwazam ze powinny schudnac

Gość to jaaaaaaaaa
chocby mila nie wiem jak piekna twarz jak jest gruba uroda nic jej nie pomoze

Gość to jaaaaaaaaa
spierdalam bo jestem tak histeryczne tepa ze tu na forum kazdego jakbym nie obraziła to nie byłabym sobą. PS. mój mąż by nie tknął grubaski żadnej ponieważ ma TAKIEGO MAŁEGO KUTASKA ZE BY NIE DAŁ RADY WEJSC :d:d:d:d:d:d HAHAHAHAHAHAHA ALE ZE MNIE SZMATA IDE JUŻ :d:d:d:d PRZEPRASZAM WAS DZIEWCZYNY ZE EJSTEM TAKA GŁUPIA I TĘPA, NIESTETY NIE MOGĘ SIĘ POGODZIĆ Z TYMI WRZODAMI NA MOJEJ DUPIE I PLEŚNIĄ W GACIACH

Gość to jaaaaaaaaa
to moze znasz terenow z wiejskiej silowni... akurat ja pisze teraz o najlepszej silowni w kraju

Gość to jaaaaaaaaa
ale ze mnie ścierwooooooooo

Gość to jaaaaaaaaa
i co ulzylo ci idiotka ze sie podszylas?????? dobre i to choc na chwile poczuc sie inna osoba... chocby podszyc sie pod nia na kafe...

Gość to jaaaaaaaaa
Grubasy.Jak ja ich nienawidzę. A jak jeszcze są ze wsi to mnie na wymioty zbiera. Jak tak można. Nie dość że grubas to jeszcze ze wsi.,