Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochaniec

Zakochałem się i spieprzyłem wszystko

Polecane posty

Starałem się o dziewczyne, nie wyszło(jak mysłałem) i zostalismy przyjaciolmi... Kiedy juz widzielismy sie na stopie przyjacielskiej dochodzilo do czulosci, mozna powiedziec nawet prawie się kochalismy...Przez to zaczalem o niej myslec, jak o panience na kilka razy... No bo jak to ze przyjazn, a tutaj takie rzeczy. Na poczatku znajomosci obiecalem jej, ze jesli nam sie uda to skoncze z paleniem marihuany, skonczylem...I teraz kiedy zaczalem tak o niej myslec, zapalilem znowu... Powiedzialem jej o tym i sie zaczelo... ze ona juz myslala ze wszystko bedzie dobrze, ze moze nam sie udac, ze sie ulozy i teraz gdy zapalilem to zabolalo... zerwala znajomosc... Mało, ze zlamałem obietnice, to jeszcze nie zrozumialem co tak naprawde chodzi jej po glowie...Pomozcie, bo kocham ja i nie chce jej stracic

Gość jkjkl..
nie nalezy obiecywac a potem miec to w dupie ,widocznie palenie jstdla ciebie wazniejsze od niej,daj dziewczynie spokoj nie sobie uklada zycie po swojemu z ciebie i tak juz nic nie bedzie

Gość kłos złocisty
No to pozamiatane :O

dzieki wam za mile slowa :/ szkoda, ze ona nie postawila sprawy jasno, tylko wymysla jakies przyjaznie, co to ma byc?? test?? skoro kocha, a mowila to, to po co tak testuje??

Gość i bardzo dobrze
mysl dalej

Gość i bardzo dobrze
a po co ty zapaliłes? testuje bo ci nie ufa. Proste.

Gość i bardzo dobrze
zaufa zwaliłes sprawe. Jasne

Gość i bardzo dobrze
najwidoczniej nie była dla ciebie

Gość defcyhgjkl;pl,/
zakochaniec tu juz wszyscy znaja twoja historie i zyciorys 💤 wypad probowac swoich sil na inne forum ciapciaku

Gość fhghgfhgfh
wymyslila ta cala przyjazn abys bardziej sie o nia staral, zmienil w sobie cos. a ty zawiodles na calej linii. nie zdales testu, straciles jej zaufanie, teraz mozesz sobie palic maryske do woli.

Gość chrupekdupek
Złamaleś obietnicę i w ten sposób pokazałeś jej że masz ją w glębokim poważaniu. Nie dziwię się, że dziewczyna zostawiła kłamczucha. Chociaż z drugiej strony powinna najpierw porozmawiać z Tobą.

Gość i bardzo dobrze
nie wiem jak bardzo bedziesz sie starał to i tak sie nie wybielisz.

Gość kłos złocisty
tak teraz masz gdzieś tą maryśkę, dopóki ona Cię nie chce, gdyby się tak stało, że wrócilibyście do siebie zapaliłbyś znowu, bo nie wiedziałbyś o co chodzi. Zobaczyła w Tobie człowieka, pomimo złych cech i słabości a Ty to olałeś. szkoda gadać :O

Kiepsko to wygląda. Obiecałeś i dałeś dupy, a one tego nie lubią .No cóż zdarza się. Teraz nie panikuj tylko zagraj w jej gierkę. To jest wbrew pozorom bardzo łatwe. Bądz jej przyjacielem , ja myślę ,że to nie koniec waszej znajomości. Nie świruj teraz z wyznawaniem uczuc itp bo to nic nie da. Bądz przy niej blisko a ona zrozumie z czasem że nie chodzi Ci tylko bzykanko i może bedzie z Tobą dalej. Nie widze innego wyjscia. Jak zaczniesz płakać marudzić że ja kochasz itp to Cie oleje. Bądz facetem cierp i nie okazuj tego. :P

Gość kłos złocisty
taaa posłuchaj Pablo a na pewno ją stracisz. Teraz może Cię uratować szczera rozmowa, choć szanse są nikłe, a jak zaczniesz grać to cię oleje jak nie teraz to po pewnym czasie.

kurwa, wiem ze ona jest ta najwazniejsza, ale co to zmienia jesli nie mam doswiadczenia z kobietami i zawsze cos zepsuje

Gość kłos złocisty
to powiedz jej dokładnie to co teraz tu!!! Nie zbudujesz związku na gierkach.

Kłos bez urazy bzdury piszesz i tyle :P Gdyby jej zależało dała by mu kolejną szansę . Dla mnie to wygląda na chwilowa jej słabość. Ona była smutna on był obok . Tak kobiety postępują. A kolega na bardzo wylewnego ,aż do przesady i już. Kobiety lubia tajemniczość. Można powiedzieć kobiecie co sie czuję, ale nie tak od razu. Mam wrażenie że za dużo filmów romantycznych kłosiku. Z resztą co ja moge wiedzieć. Chłopie zrób jak kłosik mówi i napisz mi jutro jak wyszło a ja Ci gwarantuję,że ją stracisz po takiej wylewności. Ewentualnie może byc z Tobą z litości jeżeli tego chcesz proszę bardzo :P Jarasz Jointy ? Wiem to kiepska sprawa , ale to nie powód do takiego zachowania z jej strony mogła dać Ci kolejną szanse. NIe dała bo nie chciała :P Proste Zastanów sie co ona by musiała zrobić , żebyś Ty tak postąpił?? Masz odpowiedz na wszystko. Sory za brutalnośc , ale taka jest prawda.

NIe chodzi o grę. Jeżeli chce aby zostali przyjaciółmi co ten biedak może zrobić? Prosić? Błagać? Mówić że kocha itp? Proszę Cie! widocznie to nie jest ich czas. Będą razem , ale jeszcze nie teraz. Nie zawsze ta druga osoba czuję to samo w tym samym czasie. Ludzie sie mijają i to bardzo.