Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaa.

CZUJĘ SIĘ JAK ŚMIEC...

Polecane posty

Gość załamanaa.

ostatnio było między nami źle więcej kłótni, obelg itd.. brak porozumienia.. on chodzi do pracy na 7 przed 7 zadzwonił i mówi, ze zaraz wychodzi.. tymczasem 20 po siódmej wysłał mi sms-a z bramki z neta!! wkurzyłam się, napisałam co o tym wszystkim sądzę, bo jest na okresie próbnym i nie może się spóźniac.. itd.. a on dzwoni za jakąś godzinę od kolegi z pracy i pyta czy mogę mu coś sprawdzic.. ja mówię czemu po 7 był jeszcze w domu i nalegałam by mi powiedział, a on się wkurzył i mówi, cytuję : WAL SIĘ NA PYSK, WYPIERDALAJ.. po czym się rozłączył.. poleciały mi łzy sekundę po tym telefonie, byłam w trakcie pisania czegoś ważnego, wybił mnie zupełnie.. nie mówił tak do mnie, b. rzadko mu się zdarzało ... dużo ostrych słów padało podczas kłótni, ale mnie to zatkało

Gość co za koleś...
Jak pozwalałaś po sobie jeździć to co się dziwisz??? jesteś warta tyle, na ile sobie pozwalasz a facet świadczy o tobie:(

Gość Komisarz Ludowy z pauką zomows
powiedz mu niech rucha niedźwiedzicę w Zoo, albo o. Rydzyka.

Sama nie byłam święta, różne słowa mu mówiłam, ale on zawsze starał się nas pogodzic, moze to i egoistyczne.. ale zawsze jakoś to było.. od kilku dni się na mnie wypiął, widzę to.. widzę jak mnie traktuje, jak mu nie zależy, jak mało dzwoni i dziś te słowa.. w za tydzień mieliśmy razem mieszkac..

Gość bardzo dobrze
" WAL SIĘ NA PYSK, WYPIE**ALAJ." jak mozna cos takiego powiedziec. Chyba cie strasznie nienawidzi aby cos takiego mówic :/ koszmar :/ nie lubie go :/

Gość aguśka;)
Zmień faceta ! żadna szanująca się kobieta nie powinna pozwalać sobie na takie traktowanie i takie odzywki

On tak to odwróci, że to moja wina. Znam go. Tak go kocham a jednocześnie nienawidzę.. te słowa mnie zabolały okropnie

Gość bardzo dobrze
dokładnie

Gość bardzo dobrze
"Zmień faceta ! żadna szanująca się kobieta nie powinna pozwalać sobie na takie traktowanie i takie odzywki" polecam polecam i jeszcze raz polecam a na koniec powiedz mu "spiedalaj, spierdalaj, spierdalaj i jeszcze raz spierdalaj, nie istniejesz juz dla mnie"

Gość bardzo dobrze
no a pozniej wyjdz sobie na spacerek :) odpocznij i zabaw sie :) z kims fajnym :P

czizas- jakiego spokoju?:O wcale do niego nie wydzwaniam, nie narzucam się, na nic nie nalegam :O wiec możesz sobie darować takie komentarze, bo świadczą co najmniej o Twojej niedojrzałości. :O

sa trzy wyjscia 1 jestes kretynka 2 to prowokacja 3 jestes kretynka, a to prowokacja obstawiam 3

sama powinnaś wiedzieć co masz zrobić, nie daj sobą pomiatać

Gość nie wiem czy da ci to do
myślenia bo widzę że do bystrych nie należysz ja 17 lat po ślubie w sumie 20 lat razem i takich słów jeszcze nie usłyszałam od partnera do bystrych nie należysz bo łzę uroniłaś a na chooja to chyba nie bardzo

jestem kretynką, bo tak do mnie powiedział?! weź się puknij w łeb o ile w ogóle go masz :O wiem co mam zrobić, ale napisałam tutaj bo nie mam nawet z kim pogadać, nie oczekuje rad w stylu ODEJŚC CZY NIE, bo doskonale wiem, ale chciałam pogadać.. jak widać nałogowcom od kafe każdy temat śmierdzi prowokacją i każdy jest kretynem/ kretynką.

Wiesz Autorko, powiem Ci że gdyby mój facet tak do mnie powiedział, to zdychałabym z bólu, ale bym odeszła, uprzednio dając mu potężnego kopa między nogi. Przykro mi to mówić, ale Twój partner niestety nie szanuje Cię, a Ty chyba nie zrobiłaś nic, kiedy powiedział tak do Ciebie za pierwszym razem. Jasne, teraz tak się mówi na codzień, ale nigdy do osoby, z którą się tworzy związek. Jesteś załamana, nie dziwię się, jeżeli nie chcesz odejść, to musisz zacząć z nim walczyć o szacunek. Aczkolwiek, zważywszy na to, że takie słowa padły z jego ust nie pierwszy raz, obawiam się że jest już za późno.

niestety to wiem.. padło mu konto i dzwonił 4 razy od kolegi z pracy.. nie odbierałam.. pewnie dzwonił w zupełnie innej sprawie, bo o tym już nie pamięta i to zapewne MOJA WINA... JEST tyle emocji we mnie , jestem taka wściekła.. ale nie złamię się.

Nie, Kochana, nawet jeżeli go sprowokowałaś, to on i tylko on wybiera słowa, które mają paść z jego ust. Mógł je zastąpić choćby słowami "wiesz co, nie chce mi się już rozmawiać z tobą na ten temat, pa". Myślę że w ten sposób osiągnąłby więcej, a i zachowałby twarz. Polecam Ci poradnik psychologiczny "Jak mam do ciebie dotrzeć" Jest napisany mało przystępnym, typowo psychologicznym językiem, ale autor właśnie porusza tego typu tematy, warto przemęczyć się i przeczytać.

Gość upupupuop
up