Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GRUBBCIA

Co się dzieje z Rafaelem - Płaczę:(((((((((((((

Polecane posty

Oglda z Was ktoś euro sport???? Rafa Nadal :( przegrywa - ma jakis ból nogi lewej - tak bardzo płaczę przed TV:( zalamę się gdy on nie dojdzie do finału:(:(:(

Gość Nadalówna\
a

Gość Nadal will you marry me
kocham Nadala - jest idealny naprawdę kocham go

Ja lubię tenis a nie ślinię się do tenisistów. A jak Rafa jest przystojny to Williamsówy są drobne i kobiece:)

Gość cisza na planie ma bycc
David ferrer nienawidze cie gnoju jak to wygrasz nienawidze jak odbierzesz mi nadala z finałów ty dziadu jeden

Jak już pisałam mam gdzieś jak oni wyglądają liczy się gra. A znawczyni myśląca, że Federer to Dawid nie zna też pewnie różnicy między gemem a setem. Kibicki jak cholera:)

Gość Go Nadal Go
GO ! GO ! GO !

Pomarańcza trochę wyżej nazwała go Dawidem. Bo ja myślałam, że tu kibice tenisa piszą a widzę, że tylko fanki jednego tenisisty. Powodzenia życzę Waszemu chłopakowi:)

Gość co sie do cholery dzieje
?

No ja tylko mecze oglądam i nie bardzo interesuje mnie życie zawodników ani ich liczne imiona czy pseudonimy. Nie jestem fanką kogoś tylko dlatego, że jest przystojny. Ja lubię oglądać fajną grę. Roger ani Rafa nie są w moim typie:) Obaj są świetnymi graczami, ale styl Rogera przypomina mi Samprasa, którego lubiłam oglądać

Niestety nie mam za dużo czasu na oglądanie na bieżąco. I nocny maraton w Australii odpada bo do pracy bym szła nieprzytomna. Jestem skazana na powtórki i skróty:(