Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobazalamanapsychicznie

jak ja nie cierpie lesbij i pedalow!!

Polecane posty

Powiem wam, że nienawidzę lesbij i pedałow. Są okropni. Idą do piekła jak wielu innych ludzi, ale przez nich wszystko co najgorsze. Inni przynajmniej są wredni i tyle, a oni? Są wredni bo są niemoralni i na dodatek nawet nie możesz tego powiedzieć bo ich...pomawiasz. O kiedyż Boże ten świat się skończy bo niedługo nie będzie można słowa powiedzieć gdyż każdego zboczeńca POMAWIAĆ będziesz :(

No tak ale widzisz o ile jeszcze lesbiję można przeżyć bo w sumie co Ci zrobi - choć też trzeba uważac bo może się okazać to widzisz - ja się nie znam na pedałach, widzę tylko, że wszystkich NIENAWIDZĄ, wszędzie drugie dno - i jak ja mam gdzieś być sama w takim otoczeniu. A jak mnie któryś złapie i wsadzi mi do zadka to co ja zrobię? Pójdę na policję, że mnie pedał zgwałcił? Jak ty to sobie wyobrażasz? Każdy powie mi - jak mógł Cię pedał zgwałcić głupia wariatko - sama sobie wsadziłaś. Jak masz normalnego faceta to w razie co sie zdziwią, ale pedał. No w sumie sa niby jakieś tam odciski, ale wiesz co - żeby mnie jakiś pedał zgwałcił w zadek to już chyba przesada, nie? :(

No wiecie - możeby miuwierzyli - nie wiem, ale jaka historia - pedał babę zgwłacił w zadek. Wszystkie gazety by to opisywały i byłabym wielce sławna - ale z czego. I każdy by powiedział - sama sobie jest winna, po co się z takimi zadawała. Myslicie, że ktoś by mi współczuł? NIkt!

Może i dostałabym odszkodowanie za to ale jaka ujma. A poza tym taki gej - bo to tak sie nazywa - może nawet zabic kobietę - przecież jej nienawidzi. tzw. normalni tak robią, a co dopiero pedały ...taka prawda. :(

Powiem wam jak tak nad tym myślę to teraz już czuję się czuję POWOLI spokojniej. W razie co pójdę na policję i powiem, że mnie nachodzą mniejszości seksualne przez największą firmę na świecie. I tyle. A ten cały gang - widocznie mieli wsadzić swoim żonom w zadek, nie? Wiecie jakie to jest STRASZNE? 500 pedałów w jednym miejscu - ja się nigdy nie wybierałam na paradę miłości żadną! Teraz też no ale już się muszę uspokoić bo nie wiadomo co dalej...no pedał na pedale :( Ja jestem ze wsi - przykro mi :(

Gość niezlazajawakakakaka
a kto to jest lesbij??:)