Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-mia84

ZGWAŁCIŁ 13 MIESIECZNE NIEMOWLE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mama-mia84
ja mam 22 mce dziecko,i od wczoraj nie moge przestac myslec o tym co spotkało tą niewinna kruszynke.

Gość mama-mia84
3 miesieczną,nie słyszałam o tym.Boże co sie dzieje na tym swiecie!!!

a co mają wspólnego obrońcy zwierząt, do maltretowanych dzieci? Nauczcie się rozgraniczać sprawy, a nie wrzucać do jednego wora. Schroniska są na zewnątrz i można je oglądać, jak i zwierzaki, które tam przebywają. A dzieci bite, maltretowane, czy gwałcone, nie przebywają przecież w schroniskach, tylko w domach, więc raczej są niedostępne. Mało kto jest zainteresowany, co u sąsiadów się dzieje, czy choćby za ścianą. Dlatego napisałam : 14:45 [zgłoś do usunięcia] i właśnie takich należałoby kastrować , ale nie chemicznie, tylko fizycznie, żeby miał tylko do siusiania, poj** pie**olony. I pod taką petycją podpiszę się obiema rękami. Kto jeszcze? A zwierzaki, też trzeba o nie dbać ! Ale, niektórzy z was szukają kłótni, żeby innym nawsadzać. Pozdrawiam was wszystkich😘🖐️

Gość SABINA 95
SMIAC MI SIE CHCE JAK CZYTAM TE WASZE TESTY POKRZYCZYCIE A SWIAT DALEJ BEDZIE ZYŁ SWOIM ZYCIEM AZ D NASTEPNEJ TAKIEJ TRAGEDII

Gość i tak nikogo to nie obchodzi
dziec ko najpierw trafilo do pogotowia opiekunczego , pozniej do rodziny zastepczej a nastepie wrociło do KOCHAJĄCEJ RODZINKI :)

Gość o w morde i nozem
no trzeba dbac o zwierzeta..ale przede wszystkim walczyc o godne!!!! zycie dzieci:-)

Gość ja Boga się boję ale
mogłabym w tym przypadku zabić oboje matke i tego skurweesyna a po co to wkleiłaś:O teraz mam doła:O

tak kuzwa umorzono bo huj byl niepoczytalny najlepiej tak zrobic tego sedziego co taki wyrok wydal to tez wykastrowac o dziecku tu nikt nie mysli jaki uszczerbek na zdrowiu i psychice poniosla ta biedna kruszynka

Gość mama-mia84
ciekawe co by sad postanowił jak to jego dziecko by cos takiego spotkało ch*je

Gość co za głupota
Brak mi słów na niektórych z was! Czy fakt, że krzywdzone są dzieci ma oznaczać, że nie powinnośmy chronić zwierząt przed okrucieństwem? Czy jeśli przestaniemy chronić "pieski i kotki" to los krzywdzonych dzieci się poprawi? Może pedofile przestaną wtedy gwałcić? Ochrona należy się każdej żywej istocie, bez względu na to, czy jest to dziecko, czy zwierze. Bydlaków, którzy krzywdzą dzieci należy wykastrować i rwać im pasy z pleców, to samo powinno dotyczyć bydlaków, którzy znęcają się nad zwierzętami - przywiązać do pręgierza, rwać pasy i posypywać solą. Ktoś, kto jest w satnie skrzywdzić zwierzę, jak w stanie skrzywdzić też dziecko.

Gość i tak nikogo to nie obchodzi
To moze ZACZNIJMY OD DZIECI a nie od zwierzat???

przestańcie już epatować tym okrucieństwem i się podniecać takie zbrodnie są, były i będą a wasze ciumkanie się po forum nic nie pomoże a już najbardziej śmieszą mnie płaczki w stulu: "boziu boziu, co on zrobił tej niewinnej kruszynce' "jajca bym takiemu ucięła" gdyby to było takie proste - już dawno by sobie ludzkość z tym poradziła jak też z innymi występkami widać nie bardzo się da ale... pociumkajcie i pozawodźzie więcej - to tak pięknie wam wypełnia czas nudy... ŻENADA

Gość SABINA 95
NIE PIERWSZA ANI NIE OSTATNIA TAKA TRAGEDIA PATOLOGIA W NASZYM KRAJU SZCZERZY SIĘ

Gość Panikara jakich mało
Kurwa aż się wierzyć nie chce :o Sama niepotrzebnie tutaj weszłam, jestem w ciąży i jak sobie pomyslę...

Gość buahhahahahha
powiedzcie mi co to za skurwiele maja takie prawo ze takich pedofili nie spotyka zadna kara???? posiedzi se taki w psychiatryku a tam wcale nie jest tak zle i jeszcze bedzie utrzymywany za nasze pieniadze, telewizorek se ogladal ...kurwica mnie bierze

Gość dfergerger
jakby ktos zgwalcil 3 miesieczne niemowle to te dziecko by nie przezylo

Gość Adi-P
Masz słuszna racje zegda zgadzam się z tobą na pokaz ból i morze krokodylich leż po co to wszystko

Gość Panikara jakich mało
gdyby to było takie proste - już dawno by sobie ludzkość z tym poradziła jak też z innymi występkami widać nie bardzo się da Wszystko byłoby prostsze gdyby kary były karami naprawde, a nie jak teraz - karę śmierci znieśli, za zgwałcenie dziecka nie ma żadnej kary, pedofil jeden z drugim dostaje dwa, trzy lata i wszystko - dlatego najlepiej by było gdyby ludzie sami wymierzyli sprawiedliwość

Gość a ostatnio................
a ostatnio tez mowili w telewizji ze facet poklocil sie z zona i jak ona wyszla to on udusil swoja 4 letnią coreczke i oczywiscie kary zadnej nie dostal bo uznano ze jest chory psychicznie i mu sie upieklo!!!!!!!!!! kurwa takich psychiczniakow to sie powinno usypiac!

Gość co za głupota
@i tak nikogo to nie obchodzi "To moze ZACZNIJMY OD DZIECI a nie od zwierzat???" A dlaczego nie chronić ich jednocześnie? Dzieci są już chronione. Prawo przewiduje kary za znęcanie się nad dzieckiem. W społeczeństwie nie ma przyzwolenia na krzywdzenie dzieci. Należy jednie zaostrzyć kary dla zboczeńców i bydlaków. Natomiast cały czas istnieje przyzwolenie na krzywdzenie zwierząt. Kary są śmiesznie niskie, a sądy nie chcą zasądzać maksymalnych dopuszczalnych wyroków, za względu na "niską szkodliwość czynu".

Wszystko byłoby prostsze gdyby kary były karami naprawde, a nie jak teraz - karę śmierci znieśli, za zgwałcenie dziecka nie ma żadnej kary, pedofil jeden z drugim dostaje dwa, trzy lata i wszystko - dlatego najlepiej by było gdyby ludzie sami wymierzyli sprawiedliwość jasne, jasne kwintuś bajduś żaden przestępca w momencie popełniania zbrodni nie kontempluje kary myślisz, że te dwa pijaki by się zastanawiali nad karą zanim to zrobili?

Najgorsze jest to, że większość komentarzy przy okazji jest wroga dla osób kochających i pomagających zwierzętom. Tacy jesteście empatyczni. Ja myślę, że człowiekowi prędzej pomoże ktoś kto pomahga zwierzętom niż ktoś kto ich nie lubi. Bo troska o zwierzęta nie przeszkadza troszczyć się o człowieka. Jak ktoś pisze jebane psy i koty a w drugim zdaniu biedne dzieciątko to ja tej osobie nie wierzę. Pierwszy krok to zabicie kota a ostatni to zabicie człowieka. Droga zawsze zaczyna się pierwszym krokiem

Gość Adi-P
panikara zxadne restrykcyjne kary nie zapobiegną tego typu zdarzen wiec puknij w głowe

Gość mama-mia84
Dzisiaj sady w Polsce so bardzo pobłazliwe, gówniany kraj

Gość yutuiytuytuyt
takie kurwa panstwo POPIERDOLONE ze udaje taki skurwiel psychiczniaka i juz nic mu nie mozna zrobic ! noz sie w kieszeni otwiera