Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lying in a pool of blood

jakie filmy was zszokowały?

Polecane posty

z zagranicznych Nieodwracalne a z polskich bezapelacyjnie "Plac Zbawiciela" , potem "Dług" , "Symetria" . I jeszcze był kiedyś taki chyba niezły jak na polski " RH+"

Gość i sru i fru
"Ostatnie dni Schophie Scholl ".Wiatr buszujący w jęczmnieniu"

Martyrs....to byl najstraszniejszy film jaki kiedykolwiek w zyciu widzialam. To nie jest horror, nie ma tam duchow, potworow itp..Powiedzialabym, ze jest to bardzo, ale to bardzo mocny thriller, bo w sumie akcja na upartego mogla lub moze miec miejsce, zwlaszcza, ze pelno na swiecie jest swirow.

Gość najbardziej szokujacy film
tego zaden nie przebije na faktach http://www.youtube.com/watch?v=fPHxSOEX2E0 Nasila Się Anty-Biały Rasizm? Angielskie Patriotki Manifestują! http://gloria.tv/?media=389748 Zacytuję pewne słowa, których nie będę się wstydził! "- Jestem dumny, że jestem czarny. -Szacun! -Jestem dumny, że jestem żółty! - Szacun! - Jestem dumny, że jestem biały! - Ty rasisto! jak nie patrzec to jest maniupulacja Jak islam ''pierze mózgi'' ludziom na Zachodzie. http://gloria.tv/?media=390548

Requiem dla snów to straszne gówno, propagandowa sieczka dla idiotów, całkiem jak ten Chłopiec w pasiastej. Uśmiałam się na nim za wszystkie czasy, głupota goni głupotę. Z kolei Martyrs to typowy horror gore, też totalnie debilny, jak zresztą wszystkie filmy z tego gatunku. Jarają się tym chyba tylko świry i zboczeńcy. Szokujący może i jest, ale tylko i wyłącznie w negatywnym sensie - jak Human centipede.

Gość dwanaście-groszy
1. Pręgi 2. Plac Zbawiciela. Wbijają w ziemię!

Gość ewewqeqwe
Mną tez Martyrs wstrzasnął, film jest po prostu swietny, i akurat tylko idiota moze napisac, że oddziałuje w tandetny sposób, przeciwnie, straszna historia a jej szczegóły i tak pokazane skromnie, aktorstwo tez na poziomie, itp. Przezywałam tez Tańcząc w ciemnosciach, sporo filmów Triera ryje beret, jak Dogville, i inne

Gość prawictwo pospolite161
syłaszałem ze film ludzka stonoga robi wrazenie , ale nie ogladałem go

niektore dokumentalne filmy mnie szokują . Ogladałęm ostatnio program o dziecku z nowej Zelandii bez rąk i nóg . Fikcja nie robi na mnie wrażenia

Gość 1 0 0 % prawda
Wizja piekła. Tego nikt nie przebije.

Zeitgeist: Duch Epoki dokumentalny o chrześcijaństwie, atakach na WTC i systemie bankowym w USA ale ostrzegam przed nim

Szokujące i popierdolone są: Serbski film 120 dni sodomy - czy coś takiego Obóz, czy oddział 7 coś tam o japońskim obozie, gdzie eksperymentowano i torturowano jeńców. Nekromentia. Po chój robić jakieś chore filmy o przemocy, gwałatach, nekrofilli i innych chorych zboczeniach? Ci co te filmy robią, to dewianci.

Gość Samotność w sieci--z Cielecką
i Chyrą.

Gość Adolfinka;0;0
a mnie najbardziej zszokowały filmy: "Sala samobójców" polski film, przez kilka dni myślałam o tym głównym aktorze "Życie za życie" z Kate Winslet - bardzo zaskakujący koniec "Ostatni dom po lewej"

Gość niewiele filmow mnie szokuje
ale chyba byl to Srbski Film CHociaz bardziej mnie zniesmaczyl niz zszokowal...

Gość y reyr gs
wszelkie gnioty o Smoleńsku...aż ciężko uwierzyć że są ludzie którzy są taaak głupi by w to wierzyć

Gość ewa;;;;
a mnie zszokował: "Ludzka stonoga" 1 i 2 - obrzydliwe po prostu, nie wiem jak można w ogole coś takiego nakręcić a tak poza tym to jeszcze "Pluję na Twój grób" - pokazuje do czego zdolni są mężczyźni...po tym filmie moja androfobia sie jeszcze bardziej pogłębiła:P

Gość seledynkaaaa
"suche majtki na dnie morza" - klasyk, szokuje wszystkich. "siedmiu z drągiem za pociagiem" na obrzydliwe sceny gore "nagi w pokrzywach" za śmiałe połączenie scen erotycznych ze scenami gore

Gość seledynkaaaa
:) :classic_cool:

Gość Adolfinka;0;0
Requiem dla snu----> prosze powiedzcie mi tak mnienj więcej o czym był ten film?? bo ja dawno dawno temu, jak byłam mała oglądałam film o narkomanie. nie pamietam go dokładnie ale sceby w tym filmie były poruszające. Np. jak mu narkotyk wpadł do kibla i ten koleś wszedł do tego kibla szukac tego i płynął przez ścieki, albo że zesrał się w prześcieradło i lokatorka chciała zabrac mu to żeby wyprac a on nie chciał jej dac, a ona wkoncu na chama wyrwała mu to i obryskała się tym gównem. Pamięta ktoś taki film???? Błagaam napiszcie tytuł jak znacie

Pluję na Twój grób --słabe , bo fikcja .. JA widziałem na youtube jak laska kopała chyba 10 razy faceta po jadrach az ten w końcu zwymiotował.. Oczywiscie wszystko kręcone amatorską kamerą

Gość wrednamalpa27
nieodwracalne ostatni dom po lewej bez mojej zgody wyspa tajemnic jeszcze pewnie coś bym dodała ale nie pamiętam

2 girls one cup rzeczywiscie było mocne

Gość Adolfinka;0;0
proszę odpowiedzcie mi na powyższe pytanie.