Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lying in a pool of blood

jakie filmy was zszokowały?

Polecane posty

Gość Adolfinka;0;0
Requiem dla snu----> prosze powiedzcie mi tak mnienj więcej o czym był ten film?? bo ja dawno dawno temu, jak byłam mała oglądałam film o narkomanie. nie pamietam go dokładnie ale sceby w tym filmie były poruszające. Np. jak mu narkotyk wpadł do kibla i ten koleś wszedł do tego kibla szukac tego i płynął przez ścieki, albo że zesrał się w prześcieradło i lokatorka chciała zabrac mu to żeby wyprac a on nie chciał jej dac, a ona wkoncu na chama wyrwała mu to i obryskała się tym gównem. Pamięta ktoś taki film???? Błagaam napiszcie tytuł jak znacie

Gość prawictwo pospolite161
nutabuse.com też dla ludzi o mocnych nerwach

Gość Adolfinka;0;0
odpowie mi ktos na pytanie?????????????????????

http://www.2guys1horse.com/ podobno człowiek , który wystepował w tym filmiku zginął w wyniku obrazen .

Gość ewa;;;;
prawictwo-> czemu fikcja?to się może zdarzyć naprawdę...

koń rozerwał mu wnętrznosci

www.1man1jar.org tez dla ludzi o mocnych nerwach

Adolfinko...film, ktory ty masz na mysli to "TRAINSPOTTING" R.Boyla, naprawde zajebisty, polecam dla mlodziezy ..zwlaszcza tej alternatywnej.

Gość rot23
Martyrs i podobne filmy to produkcja jakichś świrów, nie reżyserów:O

Gość rozwódkaaaaa
"odwróceni" a szczególnie scena gwałtu Do dziś gdy widzę Andrzeja Grabowskiego chce mi się rzygać. mam nadzieję, ze założyciel tematu pyta na poważnie i zrobi z tego użytek, otóż moim zdaniem, nasze polskie kino zżera kurestwo i chamstwo staram się nie oglądac polskich filmów uważam, że w powyższej scenie gwałtu KAŻDY Aktor powinien odmówić udziału. Zaistniałe tam osoby uważam za aktoskie dziwki, które nie sa w stanie grać nie szokując. Odcinek nadawany był o godz. 20:00, a powinien byc zakazany. był obrzydliwy i nie miał żadnego przekazu. Jeśli jakiś uposledzony pazerny reżyser i zapyziałe aktorzyny czyszczą sobie gębę "pokazaniem tzw realiów" bądź " wzbudzeniem uczuć" lub równie debilnym "obudzeniem wrazliwości" powinien sprawdzić i ponieśc odpowiedzialność za : wzbudzanie i szerzenie agresji, żądzy seksu i przemocy, społecznego uspawiedliwienia i obojętności. Prawdziwe filmy z fabułą to: "od zmierzchu do świtu" "8 kobiet" "6 zmysł" temat moge rozwiną na priv calineczka888@op.pl

mnie szokuja wyłacznie produkcje dokumentalne Gdy ogladam fikcje , horrory to zawsze mi sie włącza lampka ze to tylko bajka Dla mnie zombie pożeracze miesa to m komedia , a nie horror

Gość Adolfinkaa;o;o
teksinsky----> dziękuje ci bardzo!!!!