Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lying in a pool of blood

jakie filmy was zszokowały?

Polecane posty

Gość lying in a pool of blood
to moze ....... to moze..... ''Nazywam sie khan'' nie tyle co mnie zszokowal ale strasznie poruszyl

Gość colamonster
atak mega karaczanów - zszokowałam się kiedy zrozumiałam że to nie jest pastisz poważnie to the girl next door (dramat 2007) i kanibal z rotenburga

opiec pasiastej pizamie?:):):):):):):) ta bajka dla dzieci???? mnie najbardziej dzieci z leningradzkiego-o dzieciach zyjacych na dworcahc, oddaJACYch sie za pieniadze pedofilom, cahajacym klej , pijacym wode 8 9 13 latki ostatnio ogladalam the way back-nowy film z farrel;em, cos niesamowitego wbija w siedzenie doslownie no i stabndardowo adwokat..., ale tez pachnidlo, ostatni dom po lewej niemy krzyk o aborcji i taki film o sierotkach w chinach....pfff ciezki

W tej chwili przychodzi mi do głowy,,dzieci złego państwa,, i ,,Chłopiec w pasiastej piżamie,,

Gość Kabaczekkkk24
Wreszcie ktoś się zgadza z tym że Chłopiec w pasiastej piżamie to nadęta bajka dla ignorantów z zachodu, którzy myślą że w obozach więźniowie siedzieli na kupce gruzu i raczyli się biszkoptem. Film jest tak beznadziejny i naiwny, że strasznie mnie złościł. Proponuję przeczytać choćby Pamiętniki Borowskiego i następnie obejrzeć ten chłam... zobaczycie co to za szmira a nie film.

Gość Kabaczekkkk24
Następna kretynka od Chłopca w osranej piżamie...

miss m jesli chlopiec w pasiastej cie zszokowal to omijaj szerokim lukiem takie filmy jak: lista shindlera ucieczka z sobiboru pianista ostatni pociag do aushwitz

Germaine Geer widziałam te filmy, a bajki tez potrafią być zaskakujące... i sie podobać. Nie pamiętam tytułu ale oglądałam kiedyś taki film o pani doktor, która dokonywała aborcji w obozach,żeby ocalić kobiety przed śmiercią. Kojarzy ktoś?

Gość Kabaczekkkk24
Problem aborcji porusza też całkiem niezły film Vera Drake

Zgadzam się z Kabaczekkkk24 zaczęłam oglądać Chłopca w pasiastej piżamie i w połowie wyłączyłam i wypierniczyłam z dysku, przekłamany chłam.

nnie ten film miala chyba na mysli miss m. vera drake, ale nie wiem jakos nie moglam go ogladac nudnawy troche wylaczylam na poczatku jakos

Gość Kabaczekkkk24
Miss M.... przepraszam za kretynkę;( sorki... po prostu ten film jest dla mnie zwyczajnie głupi..

Gość 3823798
tańcząc w ciemnosciach

Gość hthtrewdss
the cove - o rzezi delfinow w japonii

Gość hthtrewdss
i jeszcze "ziemianie" - dostepny w czesciach na youtube

Gość fajowetorty!!
kurde,zly topik aahhnhahaha,sorry :D

Gość mnie bardzo poruszył
film polski "Znachor" (nowsza wersja z 1981 r) i "Trędowata" bardzo płakałam na tych filmach, są bardzo wzruszające a film który mnie zszokował to "Requiem dla snu" ... Jak go obejrzałam to czułam się tak jakoś dziwnie, byłam przerażona. POLECAM, świetny film o narkomanach

Gość jfjjfjf
Jak podobało wam się Requiem dla snu obejrzycie sobie " PI".Jeszcze bardziej mroczny klimat.

jak miałam 10 lat obejrzałam film "Tato" z Lindą...dla mnie jako dziecka sceny topienia matki w wannie były bardzo szokujące ;D

Gość kapuscinska
z polskich to 'dlug' a z zagranicznych jak juz ktos wpomnial wyzej 'the cove' kazdy to powinien obejrzec

Gość gienia,,.;,';.,
Biała Masajka, Głową w mur, i nic mi na razie nie przychodzi do głowy