Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lauraaaa12344444

Co myslicie o jego zachowaniu?

Polecane posty

Gość Lauraaaa12344444

poznałam pewnego faceta spotykałam się z nim . Miało być niezobowiązująco. On niedawno rozstał się z byłą. Poszliśmy do łóżka .ale nic do niego nie czułam ani nie czuje poprostu fajnie mi się z nim rozmawiało i w łózku było fajnie wiec myslałam ,że może coś z tego będzie z czasem. On przez cały czas mówił ,,tylko julia się nie zakochaj" ... za kogo on się uważa ,że od razu myśli,że się w nim zakocham? Potem on stwierdził ,że na pewno nie będzie już ze swoją byłą ( bo wcześniej mówił ,że nie wie czy kiedys do siebie nie wrócą więc nie chce mi robić nadziei) i nawet snuł plany ze mną , on sam ja takich rozmów nie prowokowałam. Więc dal mi jakąś nadzieje. Potem jego byla mu powiedziała ,że niby nie mówię jej częśc na ulicy to on się mnie zapytal przez tel ,,czy ja chce zniszczyć ich związek" świetnie dzien wcześniej planował przyszłość ze mna ,a teraz się pyta czy chce znieszczyc ich związek ktorego podobno nie było tylko dlatego ,że ona mu powiedziała ,że ja niby jej nie powiedziałam cześć co było nie prawdą chyba ,że jej nie zauwazyłam ,zle wątpie. Wogole co on mysli ,że aż tak mi na nim zalezy ,że bym niszczyła jego związek? Teraz on się rzadziej odzywa wiec i ja się nie odzywam nie wiem czy do niej wrócił może i tak. Dzownił przed wczoraj ,ale nie odebralam więc oddzwoniłam , a on powiedział ,,dzwoniłem bo ty dzownilaś 2 razy z zastrzezonego" ja oczywiście nie dzwoniłam ,ale on jest przekonany ,że do niego z zastrzezonego wydzwaniam bo taka zakochana jestem.. Powiedział ,że zadzwoni dzisiaj nie wiem po co skoro na pewno nie zadzwoni. Masakra dać sobie z nim spokój nawet gdyby chcial utrzymywac dalej ten kontakt?

Kopnij go w cztery litery, tacy faceci sa nic nie warci, facet musi być zdecydowany i wiedzieć czego chce :)

Gość ja po prostu myślący
Jesteś naiwna jak wiele kobiet. Jak facet chce się spotykać niezobowiązująco to znaczy że chce pobzykać i nic innego. Sorry że tak lakonicznie ale to prawda.

Gość Lauraaaa12344444
najbardziej mnie deneruwje ,że nie wiem za kogo on się uważa. że niby się zkocham w nim na zabój , wydzwaniam do niego z zastrzezonego i chce rozbijać ,,jego związek" bo jego byla tak powiedziała i on jej wierzy..kretyn..za kogo on sie ma?

Gość nie zmienisz tego niestety
po co się w to pchasz. Chłopak uprzedził cie - tylko się nie zakochuj. Skoro tak powiedział to liczył na coś niezobowiązującego a ty już się w to zaangażowałaś. Nie potrzebnie robiłaś sobie nadzieję bo facet jeszcze nie uporządkował swojej przeszłości.

Gość ale co z tobą nie tak?
:) :) on jeszcze będzie z byłą, jestem pewna :)

Gość Lauraaaa12344444
a najdziwniejsze jest to ,że on sam z siebie deklarował różne rzeczy ,a ja od niego tego nie oczekiwałam . bo np on mi mówił ,że przyjedzie do mnie do mojego rodzinnego miasta i jeszcze ,że moich rodziców by chciał poznać i ,że niby z była to na pewno nic nie będzie i takie sranie w banie. A nastepnego dnia mi powiedział ,że ja chce zniszczyć niby jego związek bo jego byłej niby nie powiedziałam cześć i on widzi jak ona cierpi i mu jej szkoda.. Szkoda ,że nie było mu jej szkoda jak ze mną do łóżka poszedł..

Gość Lauraaaa12344444
Tak ,ale po co on sam raz mówił tak ,a raz inaczej i sam się deklarował nie wiem po co ,że chce ze mną być itd ? I skoro tak kochał tą swoją byłą to po co ze mną do łóżka szedł?

Gość Lauraaaa12344444
Jak bedzie jeszcze z byłą to jej współczuje takiego palanta co myśli ,ze wszystkie na niego lecą i sie na takiego kreuje ,a wcale tak nie jest

Gość facetześląska
oj dziewczyno olej tą dwójke i zajmij sie soba po co poswiecasz czas zeby rozkminiac co ten dupek powiedział, a dlaczego powiedział itd zamknij ten temat i żyj dalej

bo tacy są faceci. Naopowiadają głupot dziewczynom a te już wpatrzona jak w obrazek. Wierzą we wszystko. Trochę dystansu. Jak po takiej krótkiej znajomości takie deklaracje?

Gość nie chce mi się zalogować:)
skoro Ci na nim nie zależy to go olej. Jak zadzwoni (jeśli zadzwoni) to powiedz mu, że nie bawią Cię jakieś podejrzenia z jego strony i nie chcesz kontynuować tej znajomości. Tyle.

Gość ale co z tobą nie tak?
a to facet chodzi do łóżka tylko z miłości? albo jakiegoś uczucia :)? zobacz ile jest tzw. "zdrad" podczas przerwy w związku on sam nie wie czego chce

Gość Lauraaaa12344444
bo tacy są faceci. Naopowiadają głupot dziewczynom a te już wpatrzona jak w obrazek. Wierzą we wszystko. Trochę dystansu. Jak po takiej krótkiej znajomości takie deklaracje?- właśnie po co mówil mi jakieś deklaracje? bez sensu chyba sam nie wie czego chce.. Pewnie jak sie pokłóci z byłą to zadzwoni jeszcze bo oni się co chwile kłóca itd. ale nie taki coś juz nie bawi ,że będzie raz ze mną raz z nią. jednego dnia będzie mówił co innego ,a drugiego co innego.. On wogóle ma taki szpanerski styl bycia ,że to aż śmieszne jest. I liczy ,że każda na niego poleci..

po to ci coś deklarował żebyś się nim zainteresowała. Przecież to wiadomo że babka łyknie piękne słówka a facet bedzie już miał ja w garści! Ile ty masz lat że o tym nie wiesz?

Gość aksamitkaaaa
Facet kręci, myślę, że on po prostu nie wie czego chce, taka męska pipa, co każdemu mówi to co ta osoba chce usłyszeć. Oczywiście tracisz czas i godność spotykając się z nim, ale jeśli się złamiesz i z nim umówisz to koniecznie nie we dwoje, zaproś przyjaciół lub rodzinę, przy innych nie będzie takich głupot opowiadał.