Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwiąca się mamaaaa

mój synek odmawia picia nutamigenu

Polecane posty

pije go od jakiś 2,5 miesięcy - do tej pory było ok a teraz ma 3,5 miesiąca i z dnia na dzień jest coraz gorzej - niechce wziąść butelki do ust - wrzeszczy, awanturuje się, pluje - pije po 60 - 90 ml i potrafi 5 - 6 godz niejeść...

Gość uauau
a to może bebilon pepti, jest troche lepszy, pił już?

Gość nie wiem czy to normalne
może to nie kwestia tyle mleka, co ogólnie etapu kiedy mały ma mniejszy apetyt. Są takie okresy, np skoki rozwojowe. Mój synek też tak miewał, trwało to ok. tygodnia a potem wracalo do normy

Gość nie wiem czy to normalne
A skoro do tej pory pił i mu smakowało choć to podobno świństwo, to nie sądzę żeby znielubił z dnia na dzień, zwłaszcza że nie zna innyhc smaków

b. pepti niepił jeszcze - do tej pory w miare pił nutramigen - też myślałam że coś innego np. ból z ząbkowania czy coś i niechce pić - dałam mu nawet toszke panadolu na łyżeczce bo tak wrzeszczał strasznie w nocy i jak tylko poczuł słodkie w ustach to się uspokoił i panadol jest taki gęsty więc oblepiło mu buzie w środku i w sekunde złapał butle i zjadł 140 ml !!! więc wydaje mi się że tu chodzi o smak tego mleka bo panadol niemiał szans zadziałać bo jeszcze go nawet dobrze niepołknął kiedy się zassał do butli - a płakał myśle że z głodu...