Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiczkaa :p

Moja mama siedzi na nk i facebooku

Polecane posty

moja mama non-stop siedzi a nk albo na facebooku a gdy jej ktoś coś powie to sie od razu zaczyna wydzierć ze inni mogą a ona niie?Co

Gość Masz z tym problem??
O co chodzi? Co to mama to już nie może? Moja ma 63lata i tez ciagle w kompie przesiaduje. ..

co wy byście zrobili?

ej dobra ale ona nie daje dojśc nikomu :p

No dobra obiad gotuje ale wies,jak odejdzie od kompa to jest zupełie rozbita i ie da się z nią gadac :d

Gość Stara Baba :-)
I co w tym zlego ze siedzi? Mam 49 lat i tez siedze przy Compie! Nam juz nie wolno?

Gość seniorka ma czas
więc przesiaduje przy kompie,ma czas,czerpie radość każdego dnia wolno jej,bo na śmierć za wcześnie ej młodzieży świata!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam wszystkich seniorów:) do kompa right now!please:)

Gość ankkajaaaaaaas
a ile ma lat ta Twoja mama? Wnioskuję że Ty masz jakieś 13,15 więc ona ma ok 35, 38. Młoda kobieta jest. Może hasać po necie. Zresztą Wy (dzieci) poewnie za ten komputer nie zapłaciliście. Jak sobie zarobicie to sobie będziecie siedzieć do woli.

Gość hoohoo
no ale w czym wlasciwie problem? gdzies jest napisane że komputer jest tylko dla młodych? uwazasz ze życie twojej matki powinno upływać na robieniu na drutach i ogladaniu wszystkich seriali po kolei?

Gość Ja się bawie w
Zazdrosna jesteś czy co? Mój 78 letni dziadek tez z neta kozysta ciagle na Skype siedzi , albo na onecie itp portalach i system potrafi zmienić nawet.

Mój tata też kilka dni temu odkrył facebooka. Nic już nie będzie takie samo 😭.

Gość mdm marek
Typowa polska mentalnosc wy tego komutera nie kupiliscie jak sobie kupisz to bedziesz siedzal albo a co ona juz nie moze bo ma 60 albo 50 wiecie dlaczego nie moze?bo ma corke ktora ma nascie lat i chciala by z mama czasem porozmawiac ale nie kur..a bo rodzice po komunistyczni to maja mentalnosc bo ja na ciebie zaper..am to ty nie masz nic do gadania Moze sie odwruc do dziecka czasami i zapytaj czy wszystko ok czy go nikt w szkole nie bije,czy moze mu pomoc odrobic zadania nie bo jak ja w twoim wieku bylem to nie mialem takich luksusow Kur..a o czym wy gadacie Mam odpowiedz na twoje pytanie wgraj mamie wirusa na komputer albo cos w nim zepsuj,bo od teraz dziewszyno bedzie tylko gorzej uwiez mi