Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do studentow

DO studentów- jak u was z dawaniem notatek?

Polecane posty

Gość do studentow

Czy uważacie, ze to uczciwe zażądać od kogoś kto bierze od Ciebie do skserowania notatki by sam też dał Ci coś od kserować? Wiem, ze to niby głupie pytanie ale proszę o odp. Zawsze dość słabo się uczyłam i nie chodziłam na wykłady ale w tym roku zaczęło mi lepiej iść. Zaczęłam prawie wszystko w domu sama opracowywać, każde ćwiczenia, wszystkie wykłady. Sama kserowałam od innych i dziwiłam się czemu ich to denerwuje, że ciągle do nich podchodzę. Teraz rozumiem czemu niezbyt chętnie dawali notatki z wykładów na które chodzili osobie która na nic nie chodzi. jest mi trochę za to wstyd. Dlatego teraz jak coś kseruję od kogoś sama też coś oferuję. Moje koleżanki które też wszytko od każdego kserują teraz wszystko biorą ode mnie a jak je proszę o opracowanie w zamian czegoś mówią, że jestem egoistyczna. :(

dziwne masz problemy - ja zawsze dawalam, czesto bralam od innych, czesto mialam kilka kompletow notatek z 1 przedmiotu z roznych rocznikow. xero to najlepszy przyjaciel studenta

Ja mam zawsze swoje notatki, ale jesli ktos potrzebuje to mu je dam, chyba, ze go nie lubie albo wiem, ze moge ich juz nigdy nie zobaczyc. Ps faceci nie maja problemow z dawaniem sobie notatek, to tylko my kobiety tak mamy... pewnie studiuejsz w wiekszosci z babkami, stad twoj problem.

dziwne macie problemu ja na AGHu nie robię za dużo notatek, czasami się zdarzyło ale nikt ich nie chciał ;p

Gość do studentow
Tak tylko te kolezanki ciagle biora a nic nie daja i jeszcze wytykaja mi bledy niby w tych notatach uwazam, ze to ie jest fajne

Gość do studentow
No wlasnie mowia za plecami a potem i tak po nie przychodza