Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaNieistotna

Błagam o pomoc !!!:(

Polecane posty

Z Kwazarem ostatni raz widziałam się ponad pół roku i więcej nie chcę :o Nie dam wam żadnych namiarów na mojego faceta, bo wszystko spieprzycie. Na pewno mnie nie podpuścicie do tego... Juliette - Zatem wszystkiego dobrego z kimś, kto siedzi na rencie w wysokości 700 zł jak nie mniej. Na pewno będziesz mieć z tym śmierdzielem i pseudo wampirem zajebiste życie :D Nic tylko będziesz obserwować jak z miesiąca na miesiąc pogłębia sie jego łysinka :D Ja mam większe wymagania i się szanuje, nie to co ty :o Mój facet my=usi być wampirem, musi mieć samochód, musi zarabiać ponad 2.5 tysiąca i musi mnie kochać, oraz opiekować się mną i pomagać mi. Bo takie kobiety jak ja muszę się szanować, a nie zapieprzać całe życie na nieudacznika w czarnych, niedopranych szmatach :o Więc sobie go bierz, tylko nie zajdź z m=nim w ciążę, bo cię w dupe kopnie wtedy, sam mi tak powiedział :o Osobom, które usilnie udają, że mnie znają - żal mi was :o Mogę być wstydem, mam gdzies wasze zdanie...bo żyję jak chce, robię co chce i jestem inna od szarej masy !! Zazdrość was zżera widzę

Gość Januszek..........
Ja pierdolę,aleś Ty pojebana.

Poza tym mam amulety Sanga, ukradłam mu i naładuje negatywnie więc długo się nim nie nacieszysz. Masz używanego wampira po mnie, porzuconą zabawke, zbieraj ją sobie z ziemi idiotko! Ja idę w weekend do kina, bo mnie Krystian zaprosił nikt się nie oprze blondynce o mrocznej duszy :*

Januszek.......... Oni są chorzy, juz nawet pismo z policji było o nich ale nie doszło do rozprawy chyba. Oni tylko niszczą, bo sami nie znaczą nic...

Gość JulietteDeSang
Ale on nigdy z tobą nie był Algidko..... To ty do niego wydzwaniałaś i nie dawałaś spokoju nawet gdy tulił sie do mnie.... To ty opowiadałaś wszedzie o waszej wielkiej miłości, której nigdy nie było.... Dałaś mu tylko dupy i to jeszcze w kiepski sposób.... Piszesz o zarobkach i o tym, że wymarzony musi mieć samochód a niby gardzisz śmiertelnikami i ich nawykami.... Ciebie można kupić i dlatego on tobą teraz gardzi i nie chce cię znać..... Prawda jest jednak taka że to ze mną jest i to mnie przytula..... A ty możesz sie jedynie tulić do komputera wymyślajac krystianków, aleksów i innych nieistniejących ludzi Wiem że mi zazdrościsz bo zawsze wymyślałaś go od najgorszych kiedy cię wystawiał, a później znowu starałas się coś osiągnać...... Teraz to już koniec i on nigdy z tobą ine będzie nawet jako przyjaciel..... ON JEST MÓJ A TY SIĘ ZESRAJ Z ROZPACZY I NIE ZAPOMNIJ WYMYSLIĆ KILKU INNYCH FACETÓW BO ALEKSIKA CZYLI STARE ZDJĘCIE KWAZARA JUŻ WSZYSCY ROZPOZNALI

Gość dsjbdjld
ty sie szanujesz???!!!!!! dobre, za to robienie w chuja jeszcze nauczke dostaniesz sie nie martw

Gość JulietteDeSang
Amulety masz...... Czyli znowu udajesz że rzucasz klątwy....... Jesteś taka dziecinna...... Przestań już oglądać tego Harrego Pottera..... Chyba ciężko ci się pogodzić z tym, że Sang jest mój..... Ale to dobrze, bo tylko ja wiem co straciłaś....

Gość Fallen leaves
widac brutalnie od poczatku tematu jak zmieniaja sie jej uczucia...od uwielbienia po nienawisc...ah odrzucenie boli ;D

JulietteDeSang Nie będę się tu przekomażać czy kogoś mam, czy nie. Mój mężczyzna musiał wyjechać i nie jest mi łatwo kurwa o tym pisać i cały czas płacze za nim, nawet w autobusie. Bo go kocham naprawdę. A Sang...nie umie kochać. Gdyby tak cię kochał, to nie mówiłby mi jaka jestes głupia. Pamietasz jak odebrałam telefon, gdy ty dzwoniłaś? Wtedy to my leżeliśmy w łóżku razem i sam nie chciał odbierać od ciebie połączeń... On sie bawi i jeszcze ma radoche, że po czyms takim się nim chwalisz. Tylko, że facet ktory kocha naprawdę nie tknął by innej... A jednak mnie dotknął oraz o wiele więcej :) I wtedy nie myślał o tobie, bo to ja byłam przy nim, to ja ocierałam mu buzie po zabiegu i to mnie zaprosił do kina... I z takiego powodu wybrałam innego, a nie Sanga...bo nie zniosłabym bycia z kimś, kto zmienia kobiety jak rękawiczki. Nie łudź się, że bedziesz szczesliwa. Jeden z amuletów oznacza jeo i ja potrafię go używać, więc zamilcz i odejdź lepiej.

I skończ z tymi komentarzami, ty nigdy nie będziesz cierpieć jak ja, jeszcze 4 miesiące do maja a już tak ciężko jest mi bez niego oddychać...

Gość Algitha
fajny wampir z wytrzeszczem

zamknij sie, nigdy nie poznałam nikogo bardziej wartosciowego niż jest Aleks.Nie chce mi się bez niego żyć, nic mi się nie chce... 4 miesiące wegetowania, niech już przyjdzie Maj wtedy mój ukochany obroni mnie przed wszystkim :*

Nie dobiję, bo nie używam tego szajsu. Nie potrzebuję 100 profili, mi wystarczy nk i wkrótce blog na którego zaproszę nie tylko bliskich, ale też idoli :)

A jeśli jesteście rzeczywiście tacy mądrzy w gębach, to do zobaczenia w piątek na Acid Drinkers o ile ktokolwiek z was odważy się do mnie i mojego kumpla podejść...

Gość najtłisz
nas nie stać na koncert jak ciebie,o bogata :classic_cool:

Gość JulietteDeSang
Algidko nie zamilkłam po prostu byliśmy na romantycznym spacerze podczas którego rozmawialiśmy między innymi o tobie...... Wiesz co....wychodzi na to że nie zależało mu na tobie skoro nic dla ciebie nie robił..... Dla mnie robi wszystko, a pierścionek zaręczynowy wcale nie był tani choć o taki nie prosiłam...... dla mnie nie liczy się cena... Dla ciebie chyba tak i to robi z ciebie blacharę..... I nie opowiadaj o tym braku higieny bo kąpiemy się razem dwa razy dziennie...... Może z tobą nie chciał bo jesteś za tłusta? Nie pomyślałaś że nigdy cię nie chciał skoro pomimo tego ze cię zaliczył (i byłaś kiepska) to wrócił do mnie? Jesteś taka ograniczona.... Amulety to możesz sobie ładować ale do dupy bo to będzie takie mroczne.... I ciekawe na jakim filmie byliście i kiedy ja niby dzwoniłam jak było zupełnie odwrotnie i to nawet pamiętam bo byłaś na głośnomówiącym.... I on cię nigdy nie chciał, śmiał się z ciebie ze mną a ty biegałaś jak potulna suczka... I jesteś gruba ale z tym może cos jednak zrobisz...........

Gość jshdsiubfcyudsfgws
Twojego kumpla któremu bedziesz robićakurat loda?nie chyba nie chcemy tego widzieć bo sie zestresujesz i jeszcze mu odgryziesz!!!

Gość CiekawJestemCzegoś
Dlaczego zgapiasz nicka od TEJ Merz? Przeciez ty nie masz z nią niczego wspólnego.

Gość ZałamanaMatka
Aniu, nie widziałaś gdzieś moich tabletek?

Gość Ania_Marciniak_z_Poznania
Nie mamusiu...ale bo ja je zjadłam bo Sang mnie nie chce, ale bo ja nie wiem gdzie są i nie widziałam. I zjadłam, ale naprawde nie widziałam...

Gość ZałamanaMatka
Ja bardzo przepraszam za swoją córkę wszystkich tutaj zgromadzonych. Zawinęłam już Anię w kaftanik i przypięłam pasami do łóżeczka, więc poszła spać.

I co, to jest śmieszne> Że ktoś się zabawił mną i doprowadził do próby samobójczej? Nie wiem, może jestem idiotka. Chciałam się z nim spotkać, by go zobaczyć choć przecież w sercu mam już kogoś innego. Byłam głupia i teraz to wiem... Ale przynajmniej zrozumiałam jak ważny jest dla mnie Aleks i że nie mogę go krzywdzić tylko dlatego, że los rozdzielił nas na 4 miesiące. Szybko zlecą i później będziemy już zawsze razem... A ty Julietto skończ ściemniać, bo z ciekawości zadzwoniłam do Sanga i odebrał zaspany. Jesteś chora i to ty sobie wszystko uroiłaś teraz. Aż mi ciebie szkoda, życzę ci abys w końcu znalazła kogoś lepszego i tak jak ja podniosła się z tego dna, na które Sang ciągnie swoje "niewiasty". Naprawdę życzę ci tego z całego serca, bo wcale nie czuję żadnej nienawiści. Jestem ponad tym wszystkim, bo warto... Mój nic jest inspirowany muzykiem, ale sama go wymyśliłam. Bywajcie, nie chce mi się walczyć z pikselowymi ludzikami. Możecie podyskutować ze mną w piątek na koncercie, ja nie będę udawać, że was nie widzę jak niektórzy, których mijałam na starym rynku ;)

Jestem straszną idiotką i będę błagać Aleksa o wybaczenie jak zadzwoni...jak mogłam być tak głupia. Powinnam się trzymać od Sanga z daleka już na zawsze, bo nawet mnie w szpitalu nie odwiedził. Napiszę dzisiaj wiele miłosnych wierszy...

Jestem straszną idiotką i będę błagać Aleksa o wybaczenie jak zadzwoni...jak mogłam być tak głupia. Powinnam się trzymać od Sanga z daleka już na zawsze, bo nawet mnie w szpitalu nie odwiedził. Napiszę dzisiaj wiele miłosnych wierszy...