Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaNieistotna

Błagam o pomoc !!!:(

Polecane posty

Gość adafg
kilka dni temu go kochałaś ponad życie a teraz nienawidzisz... ile ty masz lat, 13? ;DD

Gość Fallen leaves
Jesteś najbardziej popieprzoną osobą jaką w życiu miałam okazję "spotkać". (a jak na taką 'ęteligętną' wiedźmę robisz sporo błędów w pisowni) Jestes kompletnie rozchwiana emocjonalnie i chyba gubisz się w swoim popierdolonym umyśle, dziewczynko. Co do Twoich idoli... błagam Cię...nie rób z siebie jeszcze większego pośmiewiska niż do tej pory ; D Jesteś co najwyżej niezłym okazem wariatki. Żal mi Ciebie.

Gość nuidhuinfiujr
chyba pojebał ci sie idol z fanem tepaku!

Gość fallen leaves
moze i pojebal droga Algidko ; )

Gość mawpjwd
Paru idoli masz, to fakt.

Gość nuidhuinfiujr
to bylo do algidy nie do ciebie fallen

Gość dsjbdjld
przesadzilas szmato i zaplacisz za to, teraz udowodnie ci ze nie zartuje masz czas do poniedzialku na oficjalne przeprosiny inaczej wkleje tu twoje nagie foty ktore tak chetnie mi nawysylalas i bedziesz skonczona!!!!!!!!! wielka gwiazda, ty kurwo kazdy zobaczy jaka z ciebie nic nie warta szmataaaa odblokuj mnie na gg lub odbierz telefon bo bedziesz zalowac do konca zycia!!!!!1 jeszcze raz zobacze jak wypisujesz jakies swoje glupoty to jestes skonczona pamietaj o tym !!!!!!!!

Gość dsjbdjld
nie jestes zadna gwiazda niewychowana pizdo, nie masz juz zycia na osiedlu w pare chwil moge sprawic ze twoj koles juz nigdy do ciebie nie wroci!!!!!!!!! wiec stul puszczalska morde tu mnie przeprosisz ale na tym sie nie skonczy, bede smial ci sie w ryj jak ty bedziesz ryczec zdziro!!!!!!! zobaczymy jaka jestes cwana

Gość magik007
merzbeth zbiera zabawki z kinder niespodzianek, a jej ulubiony film to sailor moon. i to wszystko w wieku 21 lat.potwierdzone info :D

Gość szatanszatanicy666
anno merzbeth nie jesteś już taka mroczna. Masz różowe gacie i tlenione włosy. Odbieram ci mhroczne moce. Jesteś teraz zwykłym śmiertelnikiem. Ssij.

Gość eks informatyk
To najbardziej zryty temat jaki widziałem na kafe :classic_cool:

Gość Błagam o pomoc!!!!11
Ave, nazywam się Anna Marciniak Merzbeth (podejrzałam u mhrocznej koleżanki) i mam 21 lat. Kocham mój mały pokoik obwieszony plakatami i zawalony upadłymi aniołkami to mój prawdziwy azyl w bloku. Inni takiego nie mają....lubię pisać wiersze, choć nie umiem dobrze pisać, ale jestem poetką bo to magiczne. Jestem tez czarownicą i wampirzycą, rzucanie klątw to moja pasja od dziecka. Zabijam wszystkie pająki i pasikoniki w obrębie mojego przenikliwego wzroku ! Mam narzeczonego Aleksa, kocha mnie ponad życie do tego stopnia, że aż wyjechał na 4 miesiące zaliczać brytyjki. A zajmuje się on mhroczną spiritystyką ;******* Mam bardzo dobrą prace na produkcji, gdzie muszę harować ponad normę, bo inaczej mnie wywalą na zbity pysk. No ale mam wolne weekendy, a wtedy mogę oglądac bajki anime i nabijac last.fm black metalem na którego wyrywam mhrocznych metali, którzy rzucają mnie po miesiącu. Jestem zajebistą gwiazdą, moi idole to wiedzą. Kocham was moi idole ;******** (pocałunki ustami umazanymi czarną, mhroczną szminką)

Gość folenejdzel
Przestan podszywac sie pod BladowlosaMerz!

Gość njdnbjbsuifrs
jak ksywki nie zgapi z jednej to z innej co za pizda bez osobowości!!!!!!!!!!!!!!1 weś już przestań udawać bo robisz z siebie ofiare a sama jesteś sobie winna tak samo jak temu że wysylasz facetom nagie fotki, jak tylko zobaczysz dlugie wlosy abo czarny tshirt!!!!!jesteś ŻALOSNA i szlamuj po tym osiedlu tak dalej to wkońcu ktos faktycznie cię zgwalci ale najpierw zakryje ten BRZYDKI RYJ!!!!!!!!!!!!!!!

Gość njdnbjbsuifrs
i ty zawsze cierpisz i placzesz a pozniej grozisz ludziom ale ludzie cię zniszcza szmatooo!

Gość Fallen leaves
z Toba jest coraz gorzej dziewczynko :D

Gość mistrzyni świata i europy
Tak to sie właśnie kończy, jak dziewczynka się nieszczęśliwie zakocha i rozum straci

Gość sangritae
Nie zdlas testu. Lowcy wampirow sa na Twoim tropie

Gość arlettta69
bajki piszesz fajne, ale na forum się lepiej nie wypowiadaj :D

Gość sangritae
Anno Marciniak, Twa uroda,poczucie humoru i szelmowski usmieszek zniewalaja mnhe!

Gość Fallen leaves
Jak się nie ma czego czepić, to zaczyna się najeżdżać na wygląd, co nie? :) jakie to typowe. Jak na "nadnaturalną" istotę, która widzi "więcej" myślkisz bardzo powierzchownie. Po pierwsze: w życiu bym się z Tobą urodą nie zamieniła. Krępa? moze potrzebujesz okularków? :) Jestem wysoka, mam długie nogi, owszem jestem pulchna, ale nie mam zamiaru płakać jak Ty na kafeterii. Jak koniecznie chcesz wiedzieć to od miesiąca jestem na dietce i znacznie poprawiła mi się figura i samopoczucie, a zaczęłam przede wszystkim zdrowiej się odżywiać i bardzo dużo ćwiczyc- po Twojej metodzie- 300 kcal będziesz miała cudowne jojo, chyba, ze masz zamiar tak ciągnąć do końca swych dni, wyniszczając powoli swój organizm. Po drugie: z psychotropami miałam do czynienia ostatni raz ładnych parę miesięcy temu. Jak człowiek jest uzależniony od czegoś to i o tym pisze i mówi. Na szczęście udaje mi się żyć bez tego- mam dla kogo. Po trzecie: szpanowanie Sangiem? Sang jest dla mnie znajomym jak wiele innych osób, lubię go i uważam za ciekawą postać ale nie mam zamiaru spuszczać się nad nim, bo nie mam zwyczaju traktować innych ludzi jak -co najmniej- bóstwa. A nawet jeżeli kogoś tak choć trochę traktuję to tylko mężczyznę, którego kocham. I nigdy nie miałam potrzeby udawać mrocznej, bo nie jestem mroczna, ani nie chcę być. a że lubię czarny i czerwony to już inna sprawa.

Gość Fallen leaves
A rzucając moimi danymi pokazałaś jedynie, że nie stać Cię jedynie na zagrania które są bardzo nie fair. i bez klasy.

Gość Fallen leaves
A pisanie o tym, że Sang jest wampirem jest najbardziej zabawne :>

Gość milgardia
Anna tak naprawdę ma milion znajomych bogate życie towarzyskie i świetnie płatną pracę, ale ukrywa to przed nami, bo nie jesteśmy godni ujrzenia takiego majestatu. Jej profesjonalne sesje zdjęciowe nie są godne takich chamskich oczu jak nasze, dlatego karmi nas szotami japy z komórki.

Gość jcofuhrbwuoi9hrwfu9w
Algida jak ty pierdolisz tepaczko ciekawe jaką rodzine sanga ty niby zabiłaś!!!!!!weź sie juz lecz bo to nawet nie jest śmieszne tylko żałosne......łowcy wampirów no ja nie mogę!!!!!!!.....chcialbym zobaczyć tych łowcow i te wampiry....A JAKBYŚ BYLA TAKA STRASZNA I SILNA TO BY CIE MENELE PO CMENTARNYCH KRZAKACH NIE GWALCILY CHOCIAŻ TY CHYBA SAMA CHCIALAS POCIAGNAC LACHE JAKIEMUŚ ZAPITEMU ZULOWI DZIWKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość juz sie chyba domyslam skad
ten nick- algida

Gość bhybgedyyvedbfndiowbfhourw
HAHAHAHAHAHA ALGIDA - DARMOWE NIEZAPOMNIANE CHWILE PRZY LODACH NA CMENTARZU LOL :D :D :D

Gość Azghiel
Milczę czytając dyskusje na tym poziomie, lecz... ...czym są wampiry czystej krwi...? Czuję że i ja nim jestem lecz potrzebuję jeno potwierdzenia dla swych domysłow... .

Gość Azghiel
....mam nadzieję, że wciąż tu jesteś i odpowiesz na me pytanie... .