Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolnosc wyboru

nie chce faceta z dzieckiem

Polecane posty

Gość wolnosc wyboru

bo taki jest gowna wart. zrobil dziecko innej kobiecie i szuka ruchania dalej

Gość co w tym dziwnego
?

Gość jaaaaaaaaaaaasne
Brawo! Wreszcie jedna NORMALNA :D Kto jeszcze woli faceta bez byłej żony(dziewczyny, konkubiny, narzeczonej...), dzieciaków i alimentów?

Gość wolnosc wyboru
bo to ejst zwykly ruchacz ktory robi potem zostawia matke sama z dzieckiem czesto unikajac zobowiazania alimentacyjnego

Gość wolnosc wyboru
a po co ja mam na cudzego dzieciaka lozyc jak stary tego dzieciaka jest gowna wart i nie umie zarobic

Gość isunia......
ja jestem tego samego zdania...zadnych facetow"po przejsciach" bo sa gowno warci

Gość po co tyle pytajnikow?
A kto Ci karze sie laczyc z takim osle?:o

Też nigdy nie zdecydowałabym się na faceta z dzieckiem ale nie dlatego, że są "gówno warci" albo "ułomni" bo mają dziecko. Po prostu nie chciałabym być na trzecim miejscu bo wiadomo, że dziecko i matka dziecka zawsze będą najważniejsi.. I nie mówię o tych facetach, którzy zrobili dziecko a potem kopnęli w dupę swoją dziewczynę i zwiali zostawiając ją samą z dzieckiem, ci faktycznie są "gówno warci" :-O

Gość Levi i tak jesteś skazany
na prawictwo do końca swoich dni :classic_cool:

Gość betusia
Hmmm a kobieta z dzieckiem też jest nic nie warta ? Ludzie co za ciemnosc głosicie sa rózne sytuacje w zyciu Nie mozna wrzucac wszystkich facetow do jednego worka Przewaznie to zona bierze dzieciaki po rozwodzie Moze to z jej winy rozpadło sie małzenstwo a facet to co jakis podgatunek ze nie moze miec rodziny ? Przesadzacie kobitki

Gość zenek burak
Popieram, tylko tacy potrafią niezłą szopkę odgrywać, z jaką tą złą kobietą byli związani i naiwna zapatrzona w niego faktycznie zobaczy w nim ofiarę wcześniejszej żony, dziewczyny, konkubiny, a nie męską dziwkę co się kurwi i to mu najlepiej w życiu wychodzi.

facet z dzieckiem zawsze moze sobie znalezcsamotna matke do zwiazku, a takich jst kilkunastokrotnie wiecej przez system prawny. wiec nie macie sie o kogo martwić na zapas :P

Gość wolnosc wyboru
ale tu mowa o facetach, ktorzy robia dzieci i maja je w nosie. czy taki facet jest czegos wart? spotykalybyscie sie z takim wiedzac ze splodzil i zostawil dziecko? do mnie sie taki pryzpaletal a jak sei dowiedzialam ze zostawil kobiete w ciazy i ma w nosie dziecko, stara sie placic jak najmniejsze do tego alimenty to podziekowalam

Gość jaaaaaaaaaaaasne
Czytając różne tematy na tym forum odnoszę wrażenie, że jakieś 90% dziewczyn będących w wieku rozrodczym wybiera sobie na życiowego partnera faceta, którego już jakaś mądrzejsza wykopała wcześniej albo sam zwiał bo znudziła go zabawa w rodzinę :( Czy te dziewczyny są normalne? Na 100% nie! A potem piszą tutaj i pytają jak pozbyć się eks-żony, jak obniżyć alimenty, dlaczego on mnie posuwa ale nie chce się rozwieść....?????

Gość a w czym problem
Nie chcesz, nie musisz? Chwalisz się, czy zakręciłaś się?

Gość zenek burak
Jestem facetem i trochę wiem o tym jak faceci potrafią grać przed kobietami, a one wszystko łykają jak bocian żaby. Faceci niestety często bez żadnych wyrzutów sumienia mają dwie twarze, jedną przed swoją kobietą, drugą przed kumplami.

Gość montanasuper
no właśnie dalej chodzi mu tylko o ...

Gość wolnosc wyboru
a neistety patrzac po kolezankach duzo ejst talkich smieci. zrobia dzieci i potem w ciazy opuszczaja partnerke bo nagle im cos nie pasowalo. One same musza wiazac koniec z koncem bo taki oczywiscie idzie dalej i kolejna zapladnia

czytając wypowiedzi większości sfrustrowanych, jadowitych, nienawidzących, egocentrycznych i roszczeniowych pań na tym forum traci się niestety wiarę w ludzi, a głownie w kobiety...chciałbym w takim razie zapytać drogie panie, czy waszym zdaniem, mężczyzna, który ma dziecko nie ma już prawa do ułożenia sobie życia, a dziecko ma traktować jako karę???!!!! Zakładam, że drogie panie, pełne jadu i solidarnej nienawiści chórem odpowiedzą, że właśnie tak ma być i taki facet na szansę zbudowania związku z nową kobietą nie zasługuje. Ciekawe jest jednak to, że gdy kobieta ma dziecko i rozstaje się z mężem lub partnerem, to natychmiast szuka nowego i uważa to za coś, co jej się wręcz należy i jest naturalne. Taką postawę drogie panie zapewne uważają jednak za słuszną godną zrozumienia. ŻAŁOSNE !!! Bo mnie całe życie uczono, że człowiek się liczy, a w życiu różnie bywa. Może kocha się kogoś teraz szczerze i dojrzale i co, nie ma się prawa do tego, bo kiedyś miało się dziecko??!!!! Rozumiem, że szanowne panie, ex catedra i autorytatywnie stwierdzą róność pomiędzy sytuacją, w której facet z nudów odchodzi od rodziny, w której żona dała mu najlepsze lata swojego życia, bo mu się ****ać zachciało nowych lasek, z sytuacją, gdy po prostu się wpadło po kilku drinkach i dwóch, trzech spotkaniach, a o miłości nie było mowy. To oczywiście to samo, panie zapewne błędów nigdy nie popełniają, choć wydaje mi się , ze nie chciałoby wam się za własne błędy płacić, a jedynie łatwo się ocenia i dyskwalifikuje kogoś, może kogoś wartościowego. Widzicie drogie niewiasty, ja akurat jestem w takiej sytuacji, mam 40 lat i dziecko z kobietą, której nie znałem, to był tylko seks i dwa spotkania. Zwyczajnie złapała mnie na dziecko, choć chciałem do końca zachować się fair i z dzeckiem utrzymuję w miarę możliwości kontakt oraz pomagam finansowo. Ona natomiast nie znaczy dla mnie nic, nigdy nie znaczyła i nigdy jej nie kochałem, to co zrobiła, to był akt desperacji, by złowić na dziecko faceta z dużego miasta. Nie ma więc żadnej wspólnej przeszłości, ani kontaktów. Alimenty płacę, czasem odwiedzam dziecko, by miało tatę i tyle. Czy już nie wolno mi ułożyć sobie życia??? Widzicie Panie, poznałem kogoś obecnie, bardzo młodą dziewczynę i zakochałem się w niej. Nie chcę niczego przed nią ukrywać, ale po przeczytaniu tych waszych wyrzyganych jadem sądów, po prostu jestem przerażony i nie wiem, czy i jak mam jej o tym powiedzieć, skoro kobiety mają w sobie gen nienawiści i odrazy do facetów, którzy mają dzieci. Jezu, to nie hiv, a kobieta mojego życia zawsze będzie na pierwszym miejcu, ona, a potem długo nic i dopiero inne sprawy. Dlaczego jesteście tak zawistne i okropne, że aż rzygać się chce??? Nie osądzajcie tak ludzi, bo to obrzydliwe. Boję się teraz powiedzieć swojej dziewczynie o mojej historii...