Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

Gość atram86
Znajomi tez niewiedza.jak to mozliwe (a to juz 3 miesiac), lekarz sam im powiedxial ze takie przypadki sa baaardzo rzadkie ale sie.zdarzaja.. Wytlumaczyl to mozliwoscia nakladania sie cykli dojrzewania jajeczek. Ja lekarza mam o 17.30, ciekawe co mi powie.. Qserra trzymam.za ciebie kciuki :)

Gość Nitka_25
Qserra nie bój sie! Mnie moja gin ostatnio wzięła z zaskoczenia na takie usg i nic nie bolało, skrępowana tez sie nie czułam, bo mnie przykryła. Patrz w monitor, bedzie dobrze:) ja od rana czuje ze @ tuż tuż, ciagle chodzę do łazienki i sprawdzam bo czuje ze przyszła...:(

Madziu tak pytam bo u mnie pojawiaja sie kilka godzin przed @ ale to sa takie juz mocne skurcze typowo okresowe, a slyszalam ze skurcze zdarzaja sie na poczatku ciazy tylko sa delikatniejsze...

Gość Evi1705
A ja Sie umówiłam do Gina w czwartek ciekawe co mi powie :-)

Dziewczyny chyba skoczę do apteki po bardziej wiarygodny test niż ten z allegro.

Gość atram86
Ja po wizycie.. Mam mieszane uczucia. Doktor powiedzial ze mam idealna dawke euthyroxu, dostalam skierowanie na progesteron i prolaktyne. A poza tym ... Isc na zywiol, 4 czy 5 cykl staran to jeszcze wczesnie.. nie wiem co mam myslec :/

Gość angia
Magda 88 ja myślę że na test z apteki to juz czas możesz kupić nawet w kauflandzie ten pepino tani i do tego czuły bo 10 . . .

Gość angia
Gabi a czy tego ginekologa na medicover masz w warszawie ?

Ochłonęłam i poczekam na spokojnie do soboty :) ale kurcze jeśli jutro nie dostanę to będę musiała brać specjalnie wolne w pracy żeby zrobić badania :/

Gość angia
Dziewczyny mam pytanie jaki ma być przyrost bety po 72h ?

Gość atram86
No wlasnie nie zrobil usg bo powiedzial ze po badaniach bedzie widac czy mialam owulacje czy nie. Wolalabym wiedziec ze z jakiegos powodu nie jestem w ciazy a tak slysze: jest pani zdrowa, prosze probowac, rok to minimum staran.. Zlosc mnie bierze jak.to slysze :/

Angia min. 115% . Po 48 godz. min.66% a ile masz? Mój gin przyjmuje w Warszawie :-) Jurij Feduniv

Atram no to nie dobrze bo tak to bys chociaz wiedziala jak tam z owulka w tym cyklu, moja pierwsza gin tak wlasnie gadala, wszystko jest okej, nie ma jeszcze roku, i ze to wszystko w mojej glowie siedzi- alez ona mnie wkurzala i zaluje ze tyle czasu na nia stracilam wiec wiem co czujesz...

Atram po progesteronie i prolaktynie bedzir wiedzial cxy byla owulacja w jaki sposob?? Bo ja wlasnie badalam te dwa hormony. Madzia ja to bum testowala juz dzis jo to duzo po terminie juz

Atram może idź do innego gin. Zobaczyć jak zareaguje na to z czym przyszłaś. Magda ja też bym już drugi raz test robiła... :-D

Gość nusia1906
Dziewczyny - odnośnie tych znajomych - to ja tez jestem chyba żywym przykładem na to, że tak się da:) - Gusia1910 co do objawów to chyba jeszcze za wcześnie, to co udało mi się zauważyć to że jak dłużej posiedzę w "pozycji wymuszonej" to zaczyna pobolewać mnie brzuch lub plecy - na razie tyle. Byłam dziś zrobić progesteron - 17,73 więc chyba wszystko na dobrej drodze... jutro powtarzam betę - jak tylko odbiorę wyniki to się odezwę:) Nie za niski ten progesteron?

Gość _Pełna nadziei_
Qserra odezwij się! Jak u Ciebie kobietko?

Gość angia
Gabi 10.11. 2014 miałam 67.9 dziś czyli 13.11 mam 214.1 czyli ze po tylu godzinach jest ok ?

Ja mialam progesteron 19.8 dziewczyny moze to swiadczyc ze jestem we wczesnej ciazy? Od ilu świadczy ze byla owulacja?

Angia wynika z tego, że jest ok :-) Ja się martwię teraz w2 stronę czyli że miałam duży skok hcg po 5 dniach bo skoczylo 10-o krotnie heheh

Agnieszka chyba progesteron nie mowi wprost ze byla owulacja na bank ,a twoj wynik swiadczy o tym ze w 2 fazie cyklu masz dobry progesteron, gdzies chyba czytalam ze w ciazy do 12tyg normy sa od 9do47 ale po owulacji normy sa od1 do 28, wiec 18 o nie swiadczy w 100% o ciazy, beta prawde Ci powie :-)