Gość wych. na słowiańskim chlebie Napisano Luty 1, 2011 A ja szukam wrażliwej kobiety...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam jej.................. 0 Napisano Luty 1, 2011 droga dziewico (czy nie) .na stadion to chodzę tylko na mecze i to tylko te międzynarodowe. Prowadze ehandel i dlatego mogę sobie pozwolić na przeprowadzkę w dowolne miejsce w polsce . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Epona Napisano Luty 1, 2011 wych. na słowiańskim chlebie A ja szukam wrażliwej kobiety... :D:D:D:D:D:D:D:D Nie no ktoś tu zmienia taktykę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta na kaffe Napisano Luty 1, 2011 Jednego tylko jeszcze nie rozumiem... Jesli zalozmy znajdziesz juz kobiete z mieszkaniem to pojawia sie inne wymagania? :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocham bez wzajemnosci Napisano Luty 1, 2011 wow szukam jej..... jak ty taki biznesmen to czemu na necie szukasz kobity z mieszkaniem,a z drugiej strony biznesmen a mieszka chyłkiem u brata bo mu kasy na wynajem szkoda a pisze ze stac go na przeprowadzke w inne regiony Polski, Wez ty sie chłopie puknij w ten twój zakuty łeb bo chyba sie troche pogubiłes w tym co piszesz.Jak sie czegos stałego szuka i jest sie wartosciowym człowiekiem to sie nie ogłasza na necie. A ty wypisujesz jakies dyrdymały,ze chcesz cos szybko stałego i rodzinnego stworzyc bo wyszłes własnie z toksycznego zwiazku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze nie dziewica 000 Napisano Luty 1, 2011 ja czytam od początku, jesteś po nieudanym związku, babka Ci się "puszczała" na boku( ciekawe dlaczego?, może to nie koniecznie jej wina) do tego zostawiłeś jej wspólne mieszkanie( wiec we waszym związku to ona miała "jaja") a teraz szukasz partnerki z mieszkaniem, aby sobie ułożyć życie( szukanie frajerki , a one nie maja mieszkań) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam jej.................. 0 Napisano Luty 1, 2011 mam prośbę aby w tym topicu pisały tylko osoby które czytały go w całośći ,bo nie chce mi sie odpowiadać na każdy post ,tym bardziej że odpowiedź się już pojawiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do poszukującego Napisano Luty 1, 2011 tu masz kilka wolnych, jedna z mieszkaniem :D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4730739 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta na kaffe Napisano Luty 1, 2011 poszukiwaczu, ale w ten sposob zamykasz do siebie droge tym kobietom, ktore akurat w tym momencie pojawily sie na forum ;) przeciez nic ci sie nie stanie jak odpowiesz na jakies pytanie kilka razy :P:P:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przyznaj sie moze Napisano Luty 1, 2011 z wiezienia wyszedłeś i nie masz sie gdzie zakotwiczyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocham bez wzajemnosci Napisano Luty 1, 2011 szukam jej.... jak ty taki skarb jak sie tu opisujesz to czemu cie ta twoja kobitka z rak wypusciła...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam jej.................. 0 Napisano Luty 1, 2011 no wiem,ale jak można zarzucać komuś nieuczciwość skoro pewne zagadnienia zostały już wyjaśnione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocham bez wzajemnosci Napisano Luty 1, 2011 Kurde bele,uczuciowy z własna firma,przystojny,działka w górach,chce ciepła rodzinnego,stałego zwiazku normalnie wymarzony ksiaze na białym koniu....tylko mieszkania brak hihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prowokacja/ Napisano Luty 1, 2011 nudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet leci tylko na kase Napisano Luty 1, 2011 moze byc glupia, gruba i brzydka, beznadziejny charakter byle z chata:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam jej.................. 0 Napisano Luty 1, 2011 nie ma ludzi idealnych,ale uważam że rozmową i odpowiednim podejściem można wiele zdziałać. Gorzej jest wtedy gdy nie ma woli rozmowy,a co do mojej byłej okazało się że ma za duże wymagania i ja poprostu nie byłem w stanie im sprostać (nie jestem supermenem tylko normalnym facetem),więc poszukała sobie mocniejszych wrażen na boku. Z tego co mi wiadomo,teraz żałuje ale niestety ja nie umiałbym wybaczyć i nawet bym tego nie chciał.Wolę poszukać kobiety bardziej wartościowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przyznaj sie moze Napisano Luty 1, 2011 wszystkie baby z jednego wora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooooo szkurvaa Napisano Luty 1, 2011 baby sa zle bo zwykle to one odgrywaja pasozyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooooo szkurvaa Napisano Luty 1, 2011 zabierasz im robote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może się zakocham... Napisano Luty 1, 2011 A co powiesz na to,aby wspólnie wynająć mieszkanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przyznaj sie moze Napisano Luty 1, 2011 chyba dam ogłoszenie że szukam samotnego mężczyzny z mieszkaniem ..... jak myślicie mam szanse znaleźć takowego ? no i żeby był w jednym sprawnym kawałku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Autorze, a moze byc atrakcyjna Napisano Luty 1, 2011 38letnia kobieta, fajna, mila, sympatyczna, praujaca oczywiscie... BEZ WŁASNEGO MIESZKANIA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napisz do mnie proszę Napisano Luty 1, 2011 mam 50 lat ,jestem wdowom ,po postawuwce, mam mieszkanie socjalne 14 metruf,szukam młodego ,zaradnego, mam rente po mężu 1000 zł.Mój mail frajeraszukam@ o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze nie dziewica 000 Napisano Luty 1, 2011 podstawowym warunkiem jest mieszkanie, i wiek poniżej 60 lat, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajajjale Napisano Luty 1, 2011 ja mam dom 200 m, nowy samochód, 3 dzieci , ale jest jeden problem - mąż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam jej.................. 0 Napisano Luty 1, 2011 "może się zakocham... A co powiesz na to,aby wspólnie wynająć mieszkanie ?" warto spróbować...napisz prosze do mnie na email. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kokooo Napisano Luty 1, 2011 Czemu odrazu krytykujecie biednego faceta? Zero tolerancji w tym kraju... A ja mam ocohtę Ci poznac... Misiu..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jakie to dziwne, ze Napisano Luty 1, 2011 ktos chce poznac z mieszkaniem.Sama takiego szukalam i ZNALAZLAM. Cudowny i wrazliwy facet.Po kiego diabla szukac biedy i 30 lat kredytu , jak mozna znalezc wszystko w pigulce :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jakie to dziwne, ze Napisano Luty 1, 2011 autorze-czy bylbys uprzejmy napisac ile dostales do tej pory maili -tylko odpowiedz szczerze.Pytam z ciekawosci duzej :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walek od flozika Napisano Luty 1, 2011 Sam bym chcial wiedziec ile maili otrzymales, bo szykuje sie na podobne ogloszenie z tym, ze ja chcialbym znalezc kobiete bez wyzszego wyksztalcenia ale z mieszkaniem i samochodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach