Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdckdldldldldldldlw;;w;wwww

Czy ktoras z Was moze byc z mezczyzna pieknym,

Polecane posty

dobrym, ale... mniej lotnym od Was? Faceci nie maja z tym problemu Szkoda ze ja mam :o

Na stałe - nie bardzo. Naprawdę jest jakaś bariera między takimi osobami, inne poczucie humoru i często jest trudno uniknąć pewnego zawstydzenia osoby "mniej lotnej". A przecież chodzi o to, żeby dobrze się ze sobą czuć! :)

Gość nergale
"Na stałe - nie bardzo. " czy to znaczy że na stałe nie, ale popuścić mu niezobowiązująco szpary już tak? :classic_cool:

:o

Mówię, że na dłuższy dystans byłoby mi ciężko. Poza tym mnie ten problem nie dotyczy i pewnie też nigdy nie spotka, więc piszę czysto teoretycznie.

Gość Gal Anonimus
Aż taki jest nierozgarnięty? Jakie ma wykształcenie?

Wyksztalcenie jest nieistotne, problemem jest jego nieumiejetnosc lapania pewnych niuansow. Meczy mnie to tlumaczenie mu, o co chodzi, w dodatku mam wrazenie, ze kiedys bylo lepiej

Gość Fajnie - interpretacja
na stałe nie mogłabym być z mało inteligentnym facetem. Facet z którym mogłabym być musi być bogaty, zaradny i inteligentny. Za to z takimi przystojnymi choć tępymi troglodytami chętnie będę się kurrwić po kątach, gdy mój niekoniecznie przystojny ale utrzymujący mnie mężulek , nie będzie patrzył :classic_cool:🖐️

Gość Gal Anonimus
Może niewystarczająco jasno się wyrażasz ? ;] Nie wszyscy przecież muszą od razu łapać Twoje wyszukane przenośnie i poczucie humoru. Może nie dałaś jemu czasu się przyzwyczaić?

Gość Dziękujemy za szczerość
🖐️

Gość Gal Anonimus
Czy aby on na pewno nie jest inteligentny? Może to Ty jesteś po prostu specificzna i takiego samego faceta potrzebujesz, który Cie zrozumie?

Problem w tym, ze on nie lapie nawet tego, co mowie prostym i przystepnym jezykiem. Inni nie maja tego problemu. Ma klopoty tez z czytaniem ze zrozumiem - to chyba o czyms swiadczy? Kurcze. Moja kolezanka jakos potrafi sie lepiej dogadac ze swym narzeczonym lamanym angielskim :(

Gość Gal Anonimus
hehe :) Daj jakiś przykład to wtedy będzie można coś ocenić :)

Gość kuygh
hahaaha ja w ogóle nie zrozumialem co dokladnie osnzacz zwrot ''lotny'':D:

Gość introvertintpp
a jesteś pewna, że on jest nielotny? może jest introwertykiem? Ja też mogę z zewnątrzy wyglądać jak nielotny a lubię czytać książki o psychologii, filozofii, astronomii, fizyce, cybernetyce, ekonomii. Interesuje się ambitniejszym kinem, uwielbiam alternatywną muzykę. Gdy spotkam troglodytę wolę odejść w cień - bo o czym będę z nim rozmawiał? O tym ile było żółtych kartek w jakimś tam meczu? A może jak się opieprzałem przy noszeniu cegieł? Zacznij temat jaki introweryka pasjonuje a będzie o tym nawijał od rana do wieczora ;)

Mniej lotny oznacza, że gostek ma licencje na paralotnie, a dziewczyna lata pewnie na F16.

Właśnie, może jest tak lotny, że trudno mu odpowiedzieć zrozumiałym, zauważalnym językiem, gestem na banalne pytania ?

Gość kamelion
"Żadna mistrzyni świata nie zechce playboya Jak rwie i pi****oli co się rusza na pojazd"

Nie ma nic gorszego niż głupi facet nazwany w temacie jakże delikatnie "mniej lotnym" :) Nie, nie mogłabym być z takim, choćby był misterem universum.

A moglabys byc z kims kto ma w stopce "Carpe diem" ? Taka jest prawda ze w tym spoleczenstwie 3/4 nie rozumie co czyta, i moglbym sie zalozyc ze autorka tez pewnie iq nie grzeszy, bo inaczej nie zadawalaby takich glupich pytan.

Gość nhmm..ze jak?
"Właśnie, może jest tak lotny, że trudno mu odpowiedzieć zrozumiałym, zauważalnym językiem, gestem na banalne pytania ?" Inteligencja polega na tym, ze nawet skomplikowane sytuacje umie sie wytlumaczyc w sposob prosty i czytelny dla kazdego.

Nie wiem czemu pijesz do mojej stopki. Wiem co to znaczy- dość dobrze znam łacinę. A stopka to akurat fragment piosenki metallici- kto zna ten wie :)

Toz Korwin tlumaczy w tak prosty sposob ze prosciej nie mozna, i ma poparcie 1%. Jak widac nie w tym rzecz.

mario, a czy czasem nie jest tak ze wybralas sobie jedna z jego wypowiedzi ktora mogla nie byc zbyt madra i trzymasz sie jej ? Bo ja zauwazylem ze przeciwnicy Korwina musza najpier wyszukac jakies wypowiedzi, bo z tym co Korwin mowi polemizowac sie nie da ?:)

Ok przyznaje się, że nie znam całej jego ideologii. Widziałam natomiast jego spot wyborczy, w którym straszył, że państwo będzie zabierać rodzicom dzieci (a propos zwiększenia uprawnień pracowników socjalnych) i to wystarczyło mi, żeby stwierdzić, że w kwestiach społecznych się z panem Januszem różnimy :)

Gość nhmm..ze jak?
Korwin specjalnie tak sie wyslawia, to jego styl. Nie swiadczy to o jego inteligencji:o Zreszta wiekszosc jego tzw. skomplikowanych wypowiedz dot. ekonomii i polemizowalabym czy naprawde sa tak trudno zrozumiale.

Mario jezeli jeden slot ci wystarczy zeby ocenic jego/jego partie to powiem ze 99% ludzi mysli podobnie, i dalej bedziemy miec tuski kaczki i inne sld czy peesele :)