Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aVILAAAA

Współczuje mężom przyszłych (tutejszych) żon

Polecane posty

Gość pytajnike
ja za to kocham te dziubeczki : "nie wezmę ślubu po co mi to? wesele? wiocha i zlot buraków, pokazówka!" a jak tylko facet się oświadcza to dostają zapalenia dupeczki z przygotowań :) kocham ten typ

Nie chodzi o to, że komuś przeszkadza, że masz inne zdanie, ale o to, że nie da się z Tobą dyskutować, ponieważ wcale nie czytasz tych rzeczowych argumentów, których się tak domagasz. Jesteś typowym trollem :) Chcesz dyskusji -to dyskutuj. Gdy się z kimś dyskutuje, to słycha się tego, co ma do powiedzenia druga osoba, a nie powtarza się w kółko, że rozmówca jest beznadziejny :)

Gość pytajnike
Nie chodzi o to, że komuś przeszkadza, że masz inne zdanie, ale o to, że nie da się z Tobą dyskutować, ponieważ wcale nie czytasz tych rzeczowych argumentów, których się tak domagasz. Jesteś typowym trollem a co mnie to obchodzi twoje zdanie o mnie? :) spływa jak woda po kaczce. To, że dla ciebie własne zdanie jest rzeczowe nie znaczy że dla mnie też musi :)

1. "że 99 procent tych lasek w nosie ma całe zasady KK i wiary a ślub jest zwykłą otoczką żeby było ładnie" -a skąd to wiesz? bo to widać po wpisach co pisz,jak piszą i kiedy piszą Spytaj jednej i drugiej kiedy i kto udzielił pierwszych ślubów na swiecie 100% tego nie bedzie wiedziało no chyba że sobie szybko wygoogluje

kwik rozpaczy jak zaczniesz pisac do rzeczy i na temat to chetnie podyskutuje

Gość pytajnike
właśnie z tego co widzę, czepiacie się nas że mamy odmienne zdanie od waszego :P

no nic tępe strzały i paszteciary lecę bo czas na wyjscie do miasta mam małą balange dzisiaj Jutro sie tu odezwę pozdrawiam hipokrytki 🖐️ :D pytajnike ciesze sie że mnie rozumiesz nie możemy dac sie otępić takim frajerkom

Gość autorko to jest forum
temat slubu koscielnego to akurat inna bajka i dyskusje na temat hipokryzji w KK juz byly. Ale autorka pisze w pierwszym poscie nie o tym, a o stringach i sukienkach, ktore i na cywilny mozna wlozyc. Nie kazdy bierze slub koscielny. Nie wczytuje sie w to forum, ale w kazdym razie nie widze potrzeby, zeby akurat na "slubach i weselach" przedstawiac swoje pasje i zainteresowania, jest mnostwo innych okazji. To jest czysto "praktyczne" forum z poradami ( nie myslic z naukami przedmałzenskimi:) :) ) Sluby biora nie tylko intelektuallistki - nie ma takich wymogów.

Przecież Ty nawet nie przeczytałaś moich wypowiedzi. Napisałaś, że nie zamierzasz ich czytać, więc o czym tu dyskutować :) Przeczytaj i przedstaw swoje kontrargumenty.

Gość pytajnike
ehh autorko pójdziesz sobie a teraz będą jechały po mnie:P a jak i ja pójdę to zrobi się kółko różańcowe wymieszają nas obydwie z błotem i odeślą do psychiatryka :D buahahaha PS: same piszecie coś w podobnym stylu o nas ;)

kólko rozańcowe? Nie trafione. Jestem agnostyczką. Slub mialam cywilny.

Gość Argumenty
Nadal nie odpowiedziałaś na moje pytanie pytajnike. Jak widać oskarżenia rzucać potrafisz, jak przychodzi do konkretów to już nie masz nic do napisania. Przychylam się do wypowiedzi poprzednika. Autorka jest niewychowaną osobą, z którą nie można prowadzić dyskusji. Nie daje merytorycznych argumentów i nastawia się na pyskówkę, obraza rozmówców i ogólnie przedstawia sobą niski poziom. Nie obchodzi ją zdanie innych na jakikolwiek temat, nie słucha. Nie ma co rozmawiać i tracić dobrych chęci i czasu na taką osobę. pytajnike nie jest lepsza. szkoda czasu na was.

ja was baby nie rozumiem. Pouczające autorkę i pytajnike - może pójdźcie na dział o ciąży i macierzyństwie i negujcie kobity które piszą o aborcji, tabletce escapelle, postinor i innych? tam też "wymaga" nawrócić zabłąkane owce :P

Gość pytajnike
21:54 [zgłoś do usunięcia] Argumenty Nadal nie odpowiedziałaś na moje pytanie pytajnike. Jak widać oskarżenia rzucać potrafisz, jak przychodzi do konkretów to już nie masz nic do napisania. Wg mnie to ty nie masz nic do napisania :) rozwinęłam ci temat, znajdź przeczytaj.

no cóż, wam smakuje pomidorowa a im ogórkowa. Ale bijcie się jak dzieci w pedałowie, upsss podstawówie :P

Autorka to jakaś małolata, która ma problemy z emocjami i stąd ten wątek. Nie czyta wypowiedzi innych osób, bo jak sama stwierdziła, do niej trzeba pisać krótkie zdania. Widać czytanie dłuższych tekstów sprawia jej jakąś trudność, więc dyskusja z nią jest bez sensu.

Nie lubie braku logiki w argumentacji. Tym bardziej agresji . Na forum dyskusyjnym nalezaloby przestrzegac reguł gry, gdy idzie o dyskusję. Temat w sumie jest dla mnie obojętny.

ja się z nią w pewnym sensie zgodzę :) może i używa wulgaryzmów ale całkiem trafnie w pewnych momentach pisze.

skoro dla was ten topik w tym dziale jest bez logiki to dlaczego nie napiszecie tym piszącym o aborcji na macierzyńskim ?:) już was przegoniono stamtąd?

21:59 autorko to jest forum Nie lubie braku logiki w argumentacji. Tym bardziej agresji . Na forum dyskusyjnym nalezaloby przestrzegac reguł gry , gdy idzie o dyskusję. Temat w sumie jest dla mnie obojętny. Widocznie ich nie rozumiesz stąd twoje stwierdzenie "brak argumentacji" skoro jest obojętny temat to cóż jeszcze "pouczysz" ? :P

nie ma zamiaru caly wieczor siedzic na kafe , dlatego ograniczę sie do tego tematu, który akurat wpadł mi w oko. I tak za duzo czasu na to poswieciłam, więc spadam,

przeczytałam na szybko i takich tematów w podobnym stylu jest miliony :) nie zachowujcie się jak dzieci nie każdy musi być taki jak wy. Najpierw czepiacie się tematu potem słownictwa autorki a potem niby brakiem argumentacji. Jak pisałam, nie pochwalam słownictwa autorki ale argumenty ma dobre mocne w pewnych kwestiach.

a to że ktoś się ze mną nie zgadza to mam tupać nóżką i za wszelką cenę uświadamiać ich że ja jestem najfajniejsza i mam najwięcej argumentów? no sorry ale to dziecinada. Jeszcze się taki nie urodził co by mu we wszystkim dogodził.

"Aaaavila szybkie pytanie szybka odpowiedz,dawaj nie chce mi sie zagłebiac w wasze pseudointelektualne wywody STOP HIPOKRYTKOM " "Aaaavila Przyznam sie szczerze ze nie chce mi sie tego czytac bo to nie wiele ma wspolnego z tematem STOP HIPOKRYTKOM" Skoro nie przeczytałaś, to skad wiesz, że ma to niewiele wspólnego z tematem? :D Czy przeczytanie czegoś dłuższego niż dwie linijki przekracza Twoje umiejętności? Ty nie dyskutujesz, Ty odstawiasz pyskówkę. Ile masz lat? Sądząc ze sposobu w jaki piszesz, raczej nie więcej niż 14. Jak mozna dyskutować z kimś, kto nie słucha argumentów swojego rozmówcy?

22:10 Kwik Rozpaczy - teraz usilnie tupiesz nóżką jaka to ty najlepsza :) a znasz przysłowie ilu ludzi tyle opinii?

Nowe Trende, chyba nie przeczytałaś uważnie całego wątku, bo to nie my się czepiamy i nie my próbujemy komuś coś na siłe uświadamiać, tylko własnie Autorka wątku :D

tak wiedziałam, że to prędzej czy później się stanie :) przeczytałam ze zrozumieniem i to ty mnie zrozum, że nie każda musi się z tobą zgadzać i innymi :) jeszcze coś?:)

ale niech ona sobie pisze co chce. Uważacie, że zmienicie w ten sposób świat/ forum? bo nie rozumiem? no chyba, że wam argumentami nadepnęła na odcisk to rozumiem ;)