Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aVILAAAA

Współczuje mężom przyszłych (tutejszych) żon

Polecane posty

Gość czytam i czytam.,.
...i sądzę, że Nowe trende i autorka watku, to ta sama osoba :)

tak oczywiście jestem każdą osobą z tego wątku, nudzi mi się i podbijam temat. Jeszcze coś? :) Usilnie prowokujecie

A czy ja napisałam, że ktoś musi się ze mną zgadzać? :) To chyba normalne, że oczekuję, ze ktoś kto chce ze mna dyskutować, będzie czytał moje wypowiedzi? :)

ale autorki już nie ma poszła na imprezę więc dziś raczej nie odpisze. Kwiku masz bardzo negatywny nick. Czyżby odzwierciedlał on coś o tobie?

nowe trende -Autorka założyła wątek, napisała, że oczekuje rzeczowych argumentów przeciwko swojej tezie, a gdy je dostała, to stwierdziła, że nie zamierza ich nawet czytać :) Przecież z taką osobą nie da się dyskutować, Autorka to zwykły troll i tyle.

dobrze. Nie musicie z nią dyskutować. Ja też nie muszę. Ale mam wrażenie, że szukacie tu czegoś w stylu akceptacji. Dlaczego akurat ten wątek wzbudza w was takie emocje? jest przecież milion gorszych.

Ten nick jest związany z tematem mojego pierwszego wątku na tym forum i nic nie mówi na mój temat :) Ataki osobiste nie wnoszące nic do dyskusji.... brawo :)

Raczej konkretnych odpowiedzi na dany temat. Pewnie jakiś odsetek osób szuka na forum akceptacji, ale tak jest wszędzie i cóż w tym złego?... :)

22:25 Kwik Rozpaczy Ten nick jest związany z tematem mojego pierwszego wątku na tym forum i nic nie mówi na mój temat Ataki osobiste nie wnoszące nic do dyskusji.... brawo ależ o co ci chodzi? czy każde pytanie w życiu traktujesz jako atak? a gdybym ci się zapytała czy masz blond włosy odpiszesz mi że cię atakuję i przyrównuję do głupiej blondyny ?:P czego oczekujesz? napisz jasno

Nowe trende -na każdym forum reakcja na wyzwiska i obrażanie byłaby podobna. Gdyby Autorka weszła na forum miłośników koni i zaczęła pisać, że ludzie kochający konie to debile, to przypuszczam, że odzew byłby podobny :)

"Kwiku masz bardzo negatywny nick. Czyżby odzwierciedlał on coś o tobie?" Dostrzegam tu nutkę ironii :)

ty bardzo mylisz pojęcia. Pisałaś wcześniej coś o zagorzałych fanach czegoś. Wiesz co, hobby do ślubu to takie porównanie jak kij do metalowego prętu. Ja np jestem zagorzałą fanką drzewek bonsai. I to hobby jest nieodłączną częścią mojego życia już kilka lat. Za to ty uważasz że pisanie tu o ślubach to też coś w stylu hobby itd. Niestety nie. ślub/wesele minie, przeminie. Nie można tego do hobby przywiązywać :) drzewka mam co chwila nowe a ślubu nie biorę co chwila :) słabe przyrównanie.

stwierdzam że osoby mające coś na sumieniu za każdym razem będą wyczuwały ironię i atak w ich kierunku ;) może odpiszesz na moje pytanie? czego oczekujesz w tym temacie?

Chodziło mi o to, że to jest forum tematyczne -dotyczy danego tematu. W tym przypadku ślubu i wesela. Forum miłośników drzewek to także forum tematyczne. Tak samo jak np. forum związane z jakimś konkretnym artykułem. Są konkretne tematy, w ramach których ludzie się wypowiadają.

Gość a ja się pytam, skoro
nie chodzi wam o dyskusję rzeczową, wali was zdanie innych, to dlaczego od kilku godzin siedzicie na forum ślubny i bijecie pianę nie wiadomo o co ?? Czy wy macie coś z głową ?

dziwne masz porównania naprawdę. To jak poczuje się taka pani młoda której hobby się skończy w dniu ślubu ?:D będzie na nowo sobie wyobrażała jakby to było drugi raz?:) w ogóle jak można przygotowania do ślubu nazwać hobby. Bo ja pod pojęciem hobby rozumiem : Hobbyści-amatorzy liczni są w niektórych dziedzinach nauki, np. entomologia, botanika, zoologia, przyczyniając się do ich rozwoju. Wiele dyscyplin naukowych zawdzięcza swoje początki hobbystom, np. polska trichopterologia rozwijana była przez Józefa Dziędzielewicza. Przykładowe rodzaje hobby: * ASG * gry komputerowe * fotografia * taniec * kolekcjonerstwo * modelarstwo * malarstwo * amatorskie uprawianie sportu * zajęcia rekreacyjne takie jak łowienie ryb czy zbieranie grzybów * robótki ręczne * majsterkowanie * rysowanie * czytelnictwo * uprawianie działki * rekonstrukcja historyczna

"stwierdzam że osoby mające coś na sumieniu za każdym razem będą wyczuwały ironię i atak w ich kierunku ;)" No... mam straszne rzeczy na sumieniu ;) :D Czego oczekuje? Oczekiwałam rzeczowej dyskusji w tym temacie, ale okazało się, że Aurorka wcale nie jest nią zainteresowana. Teraz już niczego nie oczekuję :)

Dla kogoś organizacja wlasnego ślubu to tez może stanowic hobby, przyjemne oderwanie się od pracy i od rzeczywistosci. Są kobiety, ktore lubia szukac ciekawostek na ten temat w necie, rozmawiac o tym. I co w tym złego ? Co Ci tak przeszkadza ? To, że ktos rozmawia na forum o weselach to robi z niego hipokryte>

Nie nazwałam przygotowań do ślubu hobby. Napisałam, że to jest forum tematyczne i dotyczy danego tematu. Na tym właśnie plegają fora tematyczne.

a może zwyczajnie skoro was temat nie tyczy to nie trzeba było w ogóle na niego odpowiadać? ;) na forach tematycznych nie ma negujących postów. Bo dla nich hobby to pasja na całe życie. Ślub to nie hobby no chyba że któraś go bierze co chwila bo ma taki fetysz ;)

teraz sobie to dopowiadacie :) bo w żadnym słowniku nie pisze, że do hobby należy przygotowanie do ślubu :D a raczej rzeczy inne z tym związane. A co się stanie jak wasze " hobby" się skończy?

Na forum o odchudzaniu, ludzie wymieniają się informacjami dotyczącymi diet, a na forum "śluby i wesla" informacjami dotyczącymi sukien i sal weselnych. To chyba normalne? Takie porównanie nie oznacza, że stawiam znak równości pomiędzy dietą a ślubem -chodzi mi tylko o to, że każde forum dotyczy danego tematu. Nic więcej :) To tak jakby się przyczepić, że na forum o odchudzaniu ludzie rozmawiaja o dietach, a na forum o macierzyństwie -o dzieciach.

ślubu sie nie bierze co chwila, ale organizacja zajmuje trochę czasu niektorym. A to, czy to jest forum tematyczne, to chyba nie ulega wątpliwości. Mnie zadziwia jedynie to, że osoba ktora rzekomo takie sprawy w ogole nie interesuja wchodzi na takie forum i do tego zakłada prowokacyjne topiki. to jak bym poszla na ciąże i macierzynstwo i zalozyla topik, ze te co urodzily dzieci to głupie idiotki i hipokrytki i zaczely bić piane. Na co to ? po co to ? Powiedz mi na co ci to, ze zalozylas taki topik na forum ktore cie nie dotyczy i bijesz na nim piane od kilku godzin ?

22:48 Kwik Rozpaczy - autorka założyła anty temat. Widzę, że to was razi w oczy. Nie lepiej to olać?

Gość głupiutka jaśica
Nie czytałam całego wątku, ale już po pierwszych kilku postach widać, że autorka to kretynka... 'wk**wia mnie to że sa płytkie,żenujące i jałowe jak skiśnięte mleko' debilko jedna, gdyby mleko było jałowe to nie byłoby skiśnięte... Aco do tego durnego tematu- tak żyją tym dniem bo to ważny dzień i chcą (czasem aż do przesady) żeby wszystko było perfekcyjne, ale to nie znaczy, że nie mają innych spraw na głowie. I jeżeli piszesz o płytkości- na jakiej podstawie? Jeżeli mówisz, że ktoś jest płytki tzn. że ocenia po wyglądzie i tylko wygląd się dla danej osoby liczy. Jak dla mnie miałaś pewnie być panną młodą ale facet cię rzucił i teraz cię to ciśnie... :D

Powiedz mi na co ci to, ze zalozylas taki topik na forum ktore cie nie dotyczy i bijesz na nim piane od kilku godzin ? może łaskawie przestaniesz mnie porównywać do autorki?

Przecież są różne fora, nie tylko hobbystyczne. Na forum "zdrada" ludzie rozmawiają o zdradach, na forum "życie po życiu" o reinkarnacji. A na forum "śluby i wesela" -o przygotowaniach do ślubu :) Co w tym dziwnego?

Nie porownoje cie do autorki, powstal inny przesmiewczy topik, ktory zalozyl nick o zadziwiajaco podobnym wydźwięku do twojego nicka

22:50 Kwik Rozpaczy - może trzymaj się tematu. Bo zmieniasz co chwila. Nie oczekujesz niczego już sama pisałaś. A teraz co chcesz udowodnić? Bo ja sama już nie wiem o co ci w ogóle chodzi.