Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akredytacjasdscd

Kochanka mojego brata okropnie jedzie przy mnie na żone mojego brata

Polecane posty

Gość akredytacjasdscd

co mnie troche wkurza,a to dlatego,ze jeszcze nie są oficjaknie ze sobą,ukrywaja sie a troche zaczeła sie panoszyc i rządzic.Po drugie moja bratowa faktycznie miała zyebany charakter,strasznieciezka w dyskusji ,egoistka wszystkich krytykowałą tylko nie siebie.Mojego brata traktowała okropnie,ciagle żale,pretensje,bo była wychowana na taką ksiezniczke przez matkę swoja.Wysoko nosiła głowe zawsze.Teraz moj braciszek jest w separacji,chciał odpoczac od zony i przeyslec czy jest sens wracac.Jednak ona nadal jest jego zona.Natomiast JEGO KOCHANKA,zaczeła mi nadawac jaka to okropna jest Iza,jaki z niej potwor(oczywiscie przesadza,bo Iza tez ma swoje dobre strony)Jego Kochanka to w sumie moja kolezanka z lat szkolnych,wiec sie lubimy i znamy od dawna.Czy to nie paradoksalne,ze ona kochanka mojego braciszka smieje sie przy mnie z jego zony,ze jest"niezaradna":,"ze nie umie pracy znalezc,ze pewnie by ja z kazdej wyrzucili""ze jest leniwa,na niczym sie nie zna""ze ona jako sekretarka firmy mojego brata musiała płacic za gaz bo Iza nie umiała" Ja piedole wkurzyła mnie tym, a ona sypiała z nim z moim bratem zanim sie rozstali,jest jego kochanka i nie ma sobie nic do zarzucenia, a jegio żonie wypomina wszystko..

Gość akredytacjasdscd
zastanawiam ktora jest gorsza tak naprawde,Magda jego kochanka jest miła sympatyczna osoba,ale troche zarozumiałą,a jego w sumie prawie była zona,ale jesce Zona IZA,była chamska i niemiła dla ludzi,ale moe przynajmniej szczera,ja nie wiem na ile bycie miłym Magdy nie jest kalkulacja obie są zepsute przez drogie prezenty mojego brata i jego kase

Gość rhthr
Może to tylko przy tobie, w zaufaniu? Może czuje się źle w swojej sytuacji i próbuje w taki sposób bronić opinii o sobie i własnego o sobie mniemania? Może więc się uspokoi z czasem, gdy poczuje się pewniej. W każdym razie obecnie nie wychodzi jej trzymanie klasy.

Gość ktos zdradzony222
tylko czy sypianie z szefem jest profesesjonalne?i czy gdyby z nim nie sypiała,nadal by tam pracowała?wiec niech nie gada na jego zone,skoro sama moralnie sie zle prowadzi

Gość jesce ja lubisz....??
a to sooka