Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Punkt widzenia niewinnego boya

Dlaczego przeszłość seksualna kobiety jest bardzo ważna.

Polecane posty

Kobieta z bujną przeszłością to zbiorowisko wad: taka za bardzo doświadczona wydaje się mało delikatna, niewinna i dziewczęca taka co miała wielu partnerów albo szybko chodziła z facetami do łóżka może się podświadomie kojarzyć z ladacznicą zbyt doświadczona robiła już wszystko z innymi, następca w niczym nie będzie mógł być pierwszym kobietę, która nieźle szalała w życiu erotycznym można mimo woli wyobrażać sobie w pikantnych scenach z byłymi partnerami i uważać ją za wyuzdaną i zboczoną ciężko się zmotywować by taką nosić na rękach i zaangażować się w związek, łatwo z taką zerwać kontakt i jej podziękować można przy niej czuć się tylko dla niej kolejnym i jednym z wielu

dla każdego "zbyt dużo" znaczy co innego ;) Jeden słodzi kawę łyżeczką inny 4 łyżeczkami cukru ;) Więc co Ci dał Twój monolog?

To tylko mój punkt widzenia. Jak wiem, że koleżanka miała dość sporo partnerów to dla mnie wypada od razu z roli potencjalnej dziewczyny

Facet ma prawo patrzeć pod tym kątem, jak sam sobie nie ma nic do zarzucenia

U dziewczyny 25 letniej to przejdzie 4 partnerów, 5 to już ostateczność. Ja jednak jestem prawiczkiem i z taką co miała 4-5 bym się w życiu nie związał, to za dużo na moje nerwy

Gość kasia6540
żcie czasem pisze scenariusze mało ciekawe,zwiazki sie nie ukladają, czli jes ladacznica?

Nic sobie nie uroiłem. Dlatego ja też jestem sobą i szukam dla siebie odpowiedniej kobiety. Kiedyś umawiałem się z kumpelą, o której wiedziałem że spała z 4 facetami, w tym 2 bez związku. I wiecie co? W ogóle mi na niej nie zależało, nie potrafiłem się zaangażować, wszystko szybko się wypaliło

Ja nikogo nie oceniam i nie obrażam, ale podświadomość nasuwa skojarzenia. A jak kobieta w związkach chodzi szybko do łóżka to nic dziwnego, że w efekcie ma za sobą wielu partnerów

Gość hurragan
oj zdesperowana, jak Ty nic nie rozumiesz generalnie kazdy jest zainteresowany tym, by zamoczyc i taki urojony i taki prostaczek-cwaniaczek no i zawsze najżywiej atakuja te, co juz sporo popuscily i sa zdesperowane, ze mimo tego jeszcze sie nie odnalazly

Gość kasia6540
owszem, ja swojego meza przerzmałam 3 miesiące i szacunek jes do dzis, jes drugi ale z pierszm nie spałam przez ponad 5 miesiec a mielism po 18 la i okazalo sie po 3 laach ze roznica charakerow, wiec nie jes lko kwesia lozka

No ale nie miałaś wielu partnerów. A są młode dziewczyny, które miały np. 8 partnerów

Nie wiem ile masz lat ale np ja bałabym się związać z 25 letnim prawiczkiem.. szczerze to bym się zastanawiała co z nim nie tak? Nie to że nie bzykał co popadnie ale ogólnie dlaczego nie udało mu się stworzyć związku na dłużej? Teoretycznie w wieku nastoletnim każdy ma jakąś tam dziewczynę / jakiegoś chłopaka.. dlaczego takiemu 25 latkowi nie udał się jakiś tam związek? Nie wykluczałabym takiej osoby tylko by mnie to jednak zastanawiało... Co do ilość nadmiernej - jeśli osoba wolna nie puszczała się w disco kiblu po pijaku lecz świadomie wybierała sobie - nawet sporą liczbę partnerów - nie stanowiłoby to dla mnie problemu

A może taki prawiczek wolał z kumplami latać po imprezach? A może np. jak ja spotykał kobiety z nieodpowiednią przeszłością, które mu do związku nie pasowały? Ja akurat jestem młodszy Może też być tak, że ktoś za młodu był niezbyt ładny i wyładniał dopiero później

Aha oczywiście brak sexu tyczy się dla mnie zarówno dla chłopaka jak i dziewczyny - stwierdzam to na podstawie tego że mam pierdolniętą na tym punkcie kuzynkę, świętojebliwe to takie że szkoda słów na prawdę. Kiedyś jakaś ciotka aż jej powiedział że po prostu przydałoby jej się żeby ją ktoś za przeproszeniem wyruchał :O 30letnia dziewica która nawet po ślubie nie będzie uprawiać sexu chyba że w celu prokreacji - inaczej to nie :O Nie wiem może komuś to się wydaje normalne ale dla mnie to nie bardzo - sex jest zajebisty, ale z zachowaniem szacunku do siebie i DRUGIEJ osoby

No to napisałam że nie wykluczałabym takiej osoby ale jednak zastanowiłoby mnie to ;) Jak faktycznie był pasztet jakich mało - to dumnie bym go teraz "wyrwała" ;) Po prostu trzymanie "dziewictwa" na siłę jest jak dla mnie też troszkę nie teges ;)

A jakby ci powiedział, że skreślał dziewczyny za przeszłość seksualną i mu to strasznie łatwo przychodziło?

No to byłby nie dla mnie bo ja już nie dziewica ;) Życzyłabym mu powodzenia i poszlibyśmy każde w swoją stronę :) Antonio krytykant Nie chciej nas poznać, żadna z nas nie zainteresuje się mężem innej kobiety :P

To coś nie na dobre wyszło Ci szukanie tej żony dziewicy - i cóż że znalazłeś jak nie utrzymałeś przy sobie ;)

Niedziewica też może być porządna

Aha jeszcze na temat prawiczka powiem coś - chłopak zdradził mnie po 3 latach związku bo jak stwierdził przepraszając "chciał zobaczyć jak to jest z inną" :O Ot takie widzi mi się bo TYLKO ze mną uprawiał sex .. hmmm człowiek raz sparzony ... nie ryzykowałabym i wiem że to samo tyczy się też tych waszych dziewic ;)

Nie bzdura Nie mówię że to teoria - ale dziewica nie gwarantuje wiernej żony :P Chyba że szukacie tylko po to by rozdziewiczyć to to już inna odmiana pożądania ;)

MałoBlondynko a co sądzisz o dziewczynach, które uprawiają seks przygodny i bez zobowiązań?