Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Punkt widzenia niewinnego boya

Dlaczego przeszłość seksualna kobiety jest bardzo ważna.

Polecane posty

Gość filipinka)))
nie potrafisz być namiętna bez kochania albo jesteś zakochana w sobie i sama się podniecasz swoim ciałem jak narcyz albo grasz przed facetem. Bez uczuć jesteś trupem

Gość jjjjjjjjjjjjjj
a ja pamietam 13 lat temu swoj pierwszy raz i bylam zakochana po same uszy, wtedy to wszystko mialo smak bylo cudnie polaczyc jedno z rdugim, ale musial chlopak troche na mnie czekac, dzisiaj nadal ten sam

no bez przesady z tym psem dziewczyno!!!! ja go caly czas kocham, jak uprawiamy seks to tez go kocham, ale jak go nie kochalam i uprawialismy seks to on byl tak samo dobry, rozumiesz? nie potrzebuje kochac zeby seks dla mnie byl udany.

Gość filipinka)))
to niemożliwe, to jakbyś zjadła spagetthi bez sosu i powiedziała że jest tak samo dobry jak z sosem

Gość jjjjjjjjjjjjjj
bylismy oboje dla siebie pierwsi mielismy powyzej 20lat nie wiem gdzie sie lidzie tak spiesza z ta strata cnoty... i po co

Gość jjjjjjjjjjjjjj
mialo byc ludzie :)

Gość filipinka)))
każda normalna tak ma, nie ma seksu bez zakochania,chyba z jesteś facetem

Gość filipinka)))
miałam taką koleżankę, w sumie miała ciężkie kompleksy, mały biust i bardzo się starała żeby dobrze wypaść i żeby facet jej nie rzucił, dlatego udawała że uwielbia seks nawet bez miłości

Gość ytrewqqwerty
filipinka))) zakochanie nie ma jeszcze niczego wspólnego z miloscią, milosc to bardzo zaawansowana rzecz którą mało kto rozumie i przez to taki brak partnerstwa w związkach, każdy patrzy tylko na siebie Andrzej wszechwiedzący ja też właśnie uważam że najlepsza dziewczyna to świeża, jesli juz wczesniej robilaby to z innymi to odpychałoby mnie na mysl o tym, na mysl jak sie z innymi lizala - by mnie ta mysl odpychala przy kontakcie z nią ""ogólnie to co to za przyjemność lizać sie z kimś kogo sie nie kocha??" no tez nie lubie za bardzo lizania sie.." seks bez lizania to jak atrapa jakaś, jak samochód bez silnika i kół "to mniej jeszcze nadzieje, ze twoja dziewczyna nie mysli z obrzydzeniem o tobie jak pomysli ty miales przed nia partnerek " samemu też trzeba zachować czystość dla partnerki ;)

Gość ytrewqqwerty
filipinka))) zakochanie nie ma jeszcze niczego wspólnego z miloscią, milosc to bardzo zaawansowana rzecz którą mało kto rozumie i przez to taki brak partnerstwa w związkach, każdy patrzy tylko na siebie Andrzej wszechwiedzący ja też właśnie uważam że najlepsza dziewczyna to świeża, jesli juz wczesniej robilaby to z innymi to odpychałoby mnie na mysl o tym, na mysl jak sie z innymi lizala - by mnie to odpychalo przy kontakcie z nią ""ogólnie to co to za przyjemność lizać sie z kimś kogo sie nie kocha??" no tez nie lubie za bardzo lizania sie.." seks bez lizania to jak sok owocowy bez owoców "to mniej jeszcze nadzieje, ze twoja dziewczyna nie mysli z obrzydzeniem o tobie jak pomysli ty miales przed nia partnerek " trzeba wiec tez zachowac czystosc dla drugiej polówki ;)

Gość filipinka)))
chodziło mi o to żeby pójść z facetem do łóżka potrzebne jest chociaż zakochanie. A lizanie to to najlepsza rzecz w seksie, seks bez lizania to nie seks

Gość ytrewqqwerty
wszędzie gdzie sie da i gdzie kto lubi ;)

Gość ytrewqqwerty
"a seks bez lizania to co to jest?" stosunek płciowy

Gość ytrewqqwerty
no tym brakiem wszechstronnych pieszczot ciała. sam stosunek płciowy bez tych wszystkich detali to takie ruszanie w tył i przód... nic ciekawego ogólnie, pobudzanie tylko jednej części ciała... no jest to seks ale niekompletny moim zdaniem, lepszy jest bowiem taki gdzie wszystkie zmysły są maksymalnie rozbudzone

Gość Szeryff
Sluchaj koleszko tez tak kiedys myslalem i ppwiem Ci jedna idz do klubu zbajeruj jakas laske i na chate przelamujesz sie wyjmujesz dragala i jak maszynka sobie ruchasz nie myslac o poprzednikach:-) ruchniesz jedna druga trzecia to zupelnie o tym zapomnisz czerpiesz przjemnosc z jebania i jestes zadowolony i chuj:-)

Gość ytrewqqwerty
taka kopulacja zwierzęca i to z byle kim to żadna przyjemność w porównaniu z prawdziwym kompletnym seksem i to z osobą która nie jest obojętna, a takie poruszanie sie w te i spowrotem i tak w kółko - jedyne co robisz to dochodzisz do wytrysku - wiadomo jest to chwilowe odprężające uczucie ale nic szczególnego co by było warte uwagi... nie mam ochoty na takie pitupitu ;)

Gość ytrewqqwerty
taka lala poza takim beznadziejnym "pykaniem" to zadna atrakcja, nawet jakby lizać takie gówno to to brak tych walorów smakowych, brak tej przyjemnosci ktora jest liżąc swoja slodka kobiete (ktorej kazdy cm ciala to poezja dla ust), nie podnieca i wręcz odpycha mnie takie coś. to tak jakby mowic "liż to gowno i nie zwazaj na nic" - ok ale coz z tego bede mieć jeśli brak przyjemnosci z tego, samo to ze są ksztalty kobiece to za mało jak dla mnie. taka to jedynie tak jak mowisz "bzyknąć" ale to itak daremna robota. poza odczuciami zmysłowymi przy seksie ze swoja druga polówką jest rzecz najważniejsza - uczucie do drugiej osoby, bez tego wszystko traci smak...

Gość Olegidae
Dorabiacie filozofie do czystej biologii

ytrewqqwerty-moze nabierzesz jak milosci zadnej sie przez dluzszy czas nie doczekasz...

Gość cgytewds
ytrewqqwerty -jesteś facetem?

Gość ytrewqqwerty
agais doczekałem się na szczęście ;) cgytewds co to ma do rzeczy?

Gość cgytewds
faceci nie udzielają się na takie tematy lub sobie kpią z nich