Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Punkt widzenia niewinnego boya

Dlaczego przeszłość seksualna kobiety jest bardzo ważna.

Polecane posty

Gość filipinka)))
" Dorabiacie filozofie do czystej biologii " Nóż się w kieszeni otwiera

Gość ytrewqqwerty
"faceci nie udzielają się na takie tematy lub sobie kpią z nich" ci co kpią to widocznie jeszcze mali niedojrzali chłopcy jak widać są jeszcze tacy co w kobiecie widzą coś więcej niż sam seks

Gość ytrewqqqwerty
oczywiście - najwpierw trzeba osobę porządnie poznać przez dlugi okres czasu, pozniej gdy okazuje sie ze to jest to ze to jest milosc do drugiej osoby wtedy można sie nazwać parą i byc ze sobą no i "świntuszyć"

Gość ytrewqqqwerty
"zastanawia mnie czy samA wymyslilAs co mozna a czego nie i czy gdzies to wyczytalAs a moze ci ktos powiedzial?" jestem facetem ;) mówiąc "można" napisałem jak to wygląda wg mojego światopoglądu, dla ciebie moze to wyglądać inaczej więc wg ciebei można inaczej i dobrze - każdy powinien sam mysleć - a nie jak to piszesz "wyczytać/usłyszeć gdzieś"

Gość ytrewqqqwerty
wiadomo możesz sobie coś przeczytać i coś może zainspirować ale mi sie wydaje że powinno sie samemu dochodzićdo tego co jest właściwe a co nie zamiast iść za modą czy też gdzieś coś wyczytać i robićdokładnie tak jak napisano. " a w innym wypadku nie mozna? " ja sobie nie wyobrażam innej sytuacji, bym miał pieścić kogos kto jest mi obojętny. i to nie jest jakas moja blokada którą sobie założyłem, po prostu nie mam ochoty na takie rzeczy to jest głupie wg mnie, dla ciebie moze być rozsądne - i dobrze, twoja sprawa ;)

Gość ytrewqqwerty
twoja też ;)

Gość juoipuoe
Zdesperowana po prostu jesteś mało seksowna, to słychać w twoich wypowiedziach, subtelności nie można się nauczyć

Gość juoipuoe
twójvfacet pewnie też jest tępawy w łóżku

Gość o kuuuuuuuurwaw
a wy dalej nudy smęcicie. ja powiem jedno. wole dziewczyne ktora miala 100 partnerów ale jest wspaniała dziewczyna niz dziewice ktora oprocz kawalka blony nie ma mi do zaoferowania nic wiecej. amen.

Gość juoipuoe
Zdesperowana oprócz kawałka rozerwanej błony miała jeszcze obietnicę że się nie będzie puszczac

Gość juoipuoe
"skąd wiesz jak wyglądam" ha ha ha

Gość o kuuuuuuuurwaw
ci co smeca o tym seksie i robia z niego niewiadomo co to chyba nigdy w zwiazku nie byli i nie wiedza, ze związek z drugim czlowiekiem to nie tylko seks i nie tylko na dobrym seksie polega i ofiarowywaniu mu nietkniętych narządów płciowych.

ladne podsumowane, robicie z seksu niewiadomo jaka swietosc.. seks to jak ktos pisal po prostu biologia, pozadanie, no i sposob na fajne spedzanie razem czasu ;) juoipuoe --> juz nie o wyglad chodzi..

Gość ytrewqqwerty
" a wy dalej nudy smęcicie. ja powiem jedno. wole dziewczyne ktora miala 100 partnerów ale jest wspaniała dziewczyna niz dziewice ktora oprocz kawalka blony nie ma mi do zaoferowania nic wiecej. amen. " wiadomo może być pusta dziewczyna ktora sie puszcza i pusta dziewczyna ktora jest dziewicą - różnią sie one tak jak mowisz tym że ta druga ma "kawałek błony". a moze też być dziewczyna która jest wartościowa i niepuszczalska. a puszczalska i zarazem wspaniała to jakis paradoks, zalezy w czym wspaniała - w "robieniu loda"? " ci co smeca o tym seksie i robia z niego niewiadomo co to chyba nigdy w zwiazku nie byli i nie wiedza, ze związek z drugim czlowiekiem to nie tylko seks i nie tylko na dobrym seksie polega i ofiarowywaniu mu nietkniętych narządów płciowych. " widać że nie wiesz o czym mowa, to oczywiste że seks nie jest miłością, byś czytał ZE ZROZUMIENIEM cały temat to moze być wiedział o co tutaj chodzi. "ladne podsumowane" no i jesli to jest ladne podsumowanie dla ciebie to wychodzi na to ze ty chociaz czytalas ten temat to nie czytalas ze zrozumieniem. nie wiem - jedzcie wiecej orzechow może a nie same chipsy bo macie problemy z rozumieniem czegos co zawiera sie w więcej niz jednym zdaniu. "seks to jak ktos pisal po prostu biologia, pozadanie, no i sposob na fajne spedzanie razem czasu" "zwierzęta sie tak zachowują więc my rowniez powinnismy tak te sprawy widzieć" - ok, rozumiem ale nie rozumiem tego że za chwilę ktos mowi "jestesmy wysoko rozwinięci w porównaniu do zwierząt" - zaprzeczenie tamtego twierdzenia...

Gość o kuuuuuuuurwaw
"a puszczalska i zarazem wspaniała to jakis paradoks, zalezy w czym wspaniała - w "robieniu loda"?" paradoks? czyli wdlg ciebie bycie wspaniala dziewczyna do bycie dziewica. bo inne rzeczy sie juz nie licza. widac ze nigdy w zwiazku z nikim nie byles. kobieta moze byc w wielu kwestiach wspaniala nie tylko w seksie.

Gość juoipuoe
Ja pierdolę naucz się czytać ze zrozumieniem, przecież ci napisał jasno i wyraźnie. Z takimi jak wy nie ma co dyskutować, ktoś kto nazywa seks tylko biologią alb o stosunkiem seksualnym jak ginekolog w oderwaniu od całej reszty jakim jest skomplikowana natura duchowa człowieka to kurwa matoł do kwadratu. Idźcie się jebać, tylko to potraficie

Gość juoipuoe
Napisał że dziewica może być kurwa pusta?? Czy kurwa mam ci przeliterować?!

Gość X77
Rada dla prawiczków: Nigdy, ale to nigdy nie żeń się ze swoją pierwszą partnerką seksualną - chyba że wy też dla niej jesteście pierwsi. Lepiej unikać pewnych cierpień.

"Idźcie się j**ać, tylko to potraficie" uu ostre slowa, a skad przeswiaczenie ze nic innego nie potrafimy? "zwierzęta sie tak zachowują więc my rowniez powinnismy tak te sprawy widzieć" nigdy niomu nie pisalam jak ma przezywac seks, seks to indywidualna sprawa, chcecie wglebiac sie w duchowa strone seksu to sie kuzwa wglebiajcie, mnie nic do tego, jedni wola ciastka owsiane, a inni rodzynki w czekoladzie. cfc nie jestem glupia, pusta, zwierzeciem, mam po prostu odmienne zdanie.