Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

dede1 słuchaj , a może ty po prostu za dużo analizujesz ? no nie wiem , dajesz szansę jakiemuś facetowi bo nie wyprasował sobie dobrze koszuli Pewnie ,że to nikogo nie dyskwalifikuje.Ale są pewne zachowania i wypowiedzi , których nie moge tolerowac.

"Ale są pewne zachowania i wypowiedzi , których nie moge tolerowac." To aż dziw bierze, że tyle czasu pośród takich wytrzymałaś...

offerma "Zwracam uwagę jak się zachowuje, co mówi i w jaki sposób,jak się do mnie odnosi i do innych." rzecz która mnie u kobiet śmieszy to fakt, że tak bardzo wstydzą się przyznać do tego, że podoba im się u facetów to, co im się podoba. zamiast tego wymyślają jakieś inteligencje i inne d**erele zupełnie bez znaczenia bo tak im w telewizji powiedzieli chyba. jakoś faceci nie próbują udawać że lecą na brzydkie jak czarna, listopadowa noc gradowa intelektualistki. laski też na takich nie lecą ale strasznie ciężko im się do tego przyznać. Znasz wszystkie kobiety na świecie, masz na to dowody w postaci badan?

Gość Jelcyn
offerma dobrze, nomen omen, prawi. Fakt, prawiki z Kafe to degeneraci itd. ale przynajmniej są szczerzy i niegłupi. :)

Gość dede1
a jakie to zachowania których nie tolerujesz ?

"Znasz wszystkie kobiety na świecie, masz na to dowody w postaci badan?" A Ty jakiś wyjątkowy płatek śniegu jesteś niby?

bez przesady ja tam jestem gotów uwierzyć ze w wieku 36lat to się już szuka wartościowego pewnie w tym wieku by nie pogardziła nawet prawiczkiem jeżeli ten by miał kasę no bo przecież z gołodupcem się zadawać nie będzie...więc tu szansa dla "nas" tylko pytanie który z nas by chciał taką podstarzałą wariatkę :D

Gość no i już sie zlecieli
:) nie dyskutuj na temat czemu jestes sama z popaprańcami, których żadna nie chciała ..... to bezcelowe :)

wolałbym być sam, niż się męczyć za kawałek mięsa między nogami

Darker "Znasz wszystkie kobiety na świecie, masz na to dowody w postaci badan?" A Ty jakiś wyjątkowy płatek śniegu jesteś niby? Uogólniasz, nie ma dwóch osób identycznych.

"wulgarność, brak szacunku do innych, brak umiaru w piciu alkoholu, chęć zabawienia się moim kosztem itp." Rzeczywiście... każdy facet taki jest :D

offerma "Znasz wszystkie kobiety na świecie, masz na to dowody w postaci badan?" są na ten temat badania. niedawno czytałem o eksperymencie w którym kobietom pokazano zdjęcie faceta i kazano ocenić jego atrakcyjność. a potem innej grupie pokazano to samo zdjęcie dodając że facet jest jakimś "prezesem" czy innym "biznesmenem". no i ocena atrakcyjności w tej drugiej grupie była średnio o kilka punktów wyższa. Tylko ,że mnie nie było w żadnej z tych grup.

Gość Jelcyn
Autorko, zdajesz sobie sprawę, że na równolatków i młodszych nie masz już szans? Oni wybiorą młodsze. Pozostają ci starsi, ale oni już powinni być w stałych związkach. Proponuję rozwiązanie: kot do towarzystwa i wibrator dla rozrywki. :)

Gość dede1
pastor niech najpierw jakaś ci to zaproponuje , wtedy będziesz mógł ją odrzucić :)

no i już sie zlecieli nie dyskutuj na temat czemu jestes sama z popaprańcami, których żadna nie chciała ..... to bezcelowe Masz rację. Ostatnio poznałam fajnego mężczyznę , nie jest bogaty , ale ma świetny charakter i jest to człowiek z wartościami.

"Ostatnio poznałam fajnego mężczyznę , nie jest bogaty , ale ma świetny charakter i jest to człowiek z wartościami." To go zabalsamuj bo pierwszy raz w życiu takiego widzisz.

Gość dede1
bardzociekawaświata36 no i co z tym facetem ?

Gość najlepsze jest to jak
prawiczki dyskutują o kobietach :classic_cool: to dopiero parodia :D

"Na pewno ma więcej taktu od Ciebie." I chętnych od Ciebie.

"Są ekspertami w tej dziedzinie, tylko czemu, jak tacy znawcy kobiet są sami? " Z podobnego powodu jak Ty. Tylko nie kłamiemy innym i sobie, jacy to jesteśmy super. Wiemy, że jesteśmy kiepscy i się nie nadajemy.

najlepsze jest to ze wartosciowych jest pełno i nie są brzydalami ale problem polega na tym ze obecnie dziewczyny są nudne i wybrzydzają poprzez szukanie faceta który bedzie im dostarczał rozrywki co nie znaczy ze ten wartosciowy tego nie potrafi .