Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why me??

moja milosc zycia wlasnie sie ozenila !! nie wiem co ze soba zrobic!!

Polecane posty

> "nie bzykalam sie z nim, nawet sie nie calowalismy, chociaz raz w zyciu byla ku temu okazja, no ale on mial ta dziwke, a ja sie twardo regul trzymalam " I wszystko sie wyjasnilo. On potrzebowal baby co sie bzyka. Ma dupę do pieprzenia a ty dalej mozesz miec zasady i i sie ich trzymac. Szanuje takie podejscie ale tez pojde za dupa, nie zasadami.

Gość good times
ożenił się i powinnaś uszanować ten związek nawet jeśli uważasz, że to sucz

Gość why me??
DO TEJ CO TO NAPISALA SLUCHAJ GLUPIA IDIOTKO !! ja rozumiem, ze jestes zlosliwa, odrzucona przez wszystkich, bezuczuciowa jedza, ale to, ze Tobie sie w zyciu nie ulozylo, nie znaczy, ze muszisz tego zyczyc wszystkim, pewnie nigdy nie mialas chlopaka, nigdy nie kochalas, albo wrecz przeciwnie, nieszczesliwa milosc, ale kto pokochalby taka idiotke, no przykro mi serdecznie z tego powodu, ale wolalabym czytac opinie ludzi, ktorzy nie maja takich problemow emocjonalnych, wiec wszystkie komentarze tego typu, nie beda tu mile widziane jak wspomnialam wczesniek, kiedys to bylo takie fajne forum, o wszystkim mozna bylo pogadac i sie wyzalic, a teraz jest tu tyle chamstwa, ze od miesiecy tu nie zagladalam, zrobilam to w akcie desperacji i zrobilam blad, bo jak widze nic sie tu nie zmienilo od mojego ost pobytu :/ niestety .... a i jeszcze do tej kretynki od postu, jak nie potrafisz czytac, to sie Qrwo nie wypowiadaj, bo nikt do nikogo sie z rekami nie pchal !! dziekuje wszystkim za aktywnosc, niestety jestem zmuszona opuscic forum, dziekuje za wszystko :*

Gość skoro ożenił się z nią
Ty o chamstwie piszesz??? Sama je wprowadzasz, rzucajac mięsem. Jak nie potrafisz przyjać odmiennej opinii, to nie zakładaj tematu :) Zamiast wyzywac dziewczyny od blachary to znajdź sobie normalnego chlopaka i uloz zycie, zamiast myśleć o cudzych mężach.

Gość niech bedzie z ta blachara
i tak juz ja zdradzal, wiec dobrali sie;)

Widac ja kocha. Sama piszesz, ze byla kiedys okazja do pocalunku, ale on jednak wybral byc jej wierny. Mysle, ze te wszystkie wyzwiska pod jej kierunkiem to twoja zlosc, bo skoro on ja kocha to nie moze byc taka zla.

Gość mko29
witam wszystkich może zacznę od początku .najpierw poznałam miłość życia(mż) było fajnie spotkaliśmy się parę razy z przyjaciółmi później sami,jednym z jego przyjaciół był mój mąż- związałam się z nim żeby zapomnieć o mż i do tej pory było ok mamy dziecko i nawet się układa tylko że ja przez te 4 lata kocham kogoś innego i w tym jest problem.mż jest naszym sąsiadem więc widuje go codziennie, a teraz doszło jeszcze to że się ożenił ,raczej o całej sytuacji mż nie powiem nigdy i będę tkwić w tym bagnie.

Gość mko29
i wiecie co ja chcę żeby on był szczęśliwy nawet z nią dlatego nigdy nie wejdę między nich (sprawy typu romans) tylko brakuje mi jego objęć , przytulenia ,jego uśmiechu. i teraz nasuwa się pytanie czy w jakiś sposób mam odnowić ten kontakt teraz już z parą sąsiadów?

Gość WeronikaWeronikaWeronika
zapewne nie jest on taki idealny ... ten Twoj mż ja tez myslalam ze uklada sie dobrze ale zaplacilam pewnej kobiecie i sie okazalo ze moj ideal zdradza zone na kazdym kroku .... jak chcesz moge dac ci namiar

Gość mko29
Weronika Weronika Weonika niezrozumiałaś mnie do końca mieliśmy okazje kiedyś tam spać ze sobą ale stety a może niestety nie skorzystałam .( a teraz jak w tej piosence za tę nocchętnie oddam 5 najpiękniejszych lat)(święta prawda że lepiej żałować czegoś co się zrobiło,niż tego czego się nie zrobiło oczywiście nikogo nie raniąc wtedy jeszcze nie znałam męża) ale teraz to już nie realne ,on ma rodzinę ja mam.tylko tak jak pisałam brakuje mi jego uśmiechu, humoru przytulania to nie zdrada.

Gość Co jeszcze się wydarzy...
Mój Miś się też żeni. Dobili mnie u fryzjera. Cios za ciosem...:( Ma już narzeczoną...tylko czekać na wiadomość o hucznym ślubie. Wyliczanka Boga: Raz, dwa, trzy teraz M... cierpisz Ty...

Gość mko29
WeronikaWeronikaWeronika jeśli to dla Ciebie nie problem to podziel się z nami Swoją historią

Gość mko29
co się jeszcze wydarzy to miałaś szczęście bo mnie uświadomiła TEŚĆIOWA z szyderczym uśmiechem na ustach czekała na moją reakcje , zbyłam ja jakimś tekstem ale serce o mało mi nie pękło...