Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcowe koty

Mój facet zaczyna pracę biurową...z kobietami.

Polecane posty

Gość Mocarz
"uspokajam sie tym, ze ta sekretarka pracuje razem z męzem" Tzn. jestes spokojna, ze mloda laska pracuje z Twoim facetem ... na tym forum jestes oryginalem

Gość marcowe koty
możliwe tym bardziej, ze pracuja juz ze soba prawie 1,5 roku tylko, ze wczesniej moj facet jezdził w terenie, teraz bedzie pracował z nią i jej męzem... a co mam płakac? no pytam się? CO MAM NIBY ZROBIC?

Gość Mocarz
Jem kupe

Gość Mocarz
"a co mam płakac? no pytam się? CO MAM NIBY ZROBIC?" Gdy cie sytuacja przytloczy, to w kazdym momencie zycia mozesz zostawic wszystko i uciec na motorze przystojnego kochanka ;)

Gość Mocarz
Mam sam kochanka i wali mnie po pracy ;)

mój od lat pracuje w otoczeniu kobiet. Mało tego, obsluguje wiele firm, więc sa to kobiety różne różniste, a jak wiadomo taka różnorodnośc to dla mężczyzn dodatkowy czynnik stymulujący :D :P I się nie martwię, jest dobrze :)

Gość Mocarz
"I się nie martwię, jest dobrze" Hmm, bo jestes normalna ?

Moj na szczescie pracuje z jedna laska tylko i to pasztetem ;) On ma gorzej bo ja studiuje z samymi praktycznie facetami, a potem praca to samo, sami koledzy i nie moze sie czepiac, bo nie ma na to wplywu:P Wiec z kim by on nie pracowal i tak nie bede sie bac, bo on ma gorzej;)

Gość Mocarz
Hanej, bo Twoj odbija to sobie na wyjsciach nocnych z kumplami

Gość Mocarz
"Nie wychodzi na wyjscia nocne z kumplami" Z wlasnej woli czy go ograniczasz, bo jak to drugie, to wiesz, ze w pewnym momencie wybuchnie i zacznie czuc druga mlodosc ;)

Gość Mocarz
"Nie jestem z ludzi, ktorzy ograniczaja" Zabraklo "sie" po "ktorzy' :)

Gość Mocarz
"siebie tez nie ograniczam" Twoj facet o tym wie czy woli nie wiedziec ;) ?

no z tym ograniczaniem to tez nie jest do końca tak, że "nie ograniczam i jestem super". Związek ma to do siebie, że owszem, trzeba miec własną przestrzeń, ale też własne terytorium i jak facet (czy kobieta) przegina, to tylko ćwok nie wyznacza granicy zaufanie ale też zdrowy rozsądek

Gość 5th klepka
nie martw się na zapas, bo wrzodów dostaniesz

Gość Mocarz
"Haha, nie w tym sensie" Nie tlumacz sie. W dzisiejszych czasach kobiety ponoc bardziej dbaja o radosc dla siebie i coraz wiecej osob to rozumie :) "jak facet (czy kobieta ) przegina, to tylko ćwok nie wyznacza granicy " Tak tylko, ze normalni ludzie filtruja cwokow, przeginaczy zanim uformalnia zwiazek

tylko trzebaby sobie jeszcze dopowiedzieć na pytanie, ilu jest tak naprawdę tych "normalnych ludzi" ... (mocno nieskończona myśl to jest ;) )

Gość Mocarz
"(mocno nieskończona myśl to jest )" Bo wy dziewczyny to jak zwykle mocno i nieskonczenie myslicie, kiedy odpowiedz jest prosta ... malo :) Ale jak sie jest fajnym to sie takich samych spotyka

a wy, faceci, jeśli nie macie czegoś "powiedzianego" wprost, łopatologicznie, to nie macie szans się domyślić :P (tak, wiem - bo my komplikujemy, nie mówiąc wprost. I po co? Odp. - bo tak jest czasem ciekawiej ;) ) dasz wiarę, że znałam tę odpowiedz???? :P

Gość Mocarz
"a wy, faceci, jeśli nie macie czegoś "powiedzianego" wprost, łopatologicznie, to nie macie szans się domyślić" Nieprawda, ja domyslic sie o co Ci chodzi sie moge ale pozniej nachodza mnie watpliwosci czy chce rozwazac wszystkie mozliwosci, podpunkty i aneksy, ktore moga sie zrobic w kobiecym mozgu, a ktore dotycza tylko jednej sprawy :) " (tak, wiem - bo my komplikujemy, nie mówiąc wprost. I po co? Odp. - bo tak jest czasem ciekawiej )" Mozliwe ale te slowa nie sa do mnie, bo ja lubie jak jest ciekawie i z czystej zlosliwosci, popartej oczywiscie sympatia do kobiet, sam czasem komplikuje. A po co, to wiesz. Odp. bo tak jest ciekawiej "dasz wiarę, że znałam tę odpowiedz????" Hmm, nie wiem. Czy Ty probujesz mi powiedziec, ze jestes jedna z tych, co mysla ? ;)

"ale pozniej nachodza mnie watpliwosci czy chce rozwazac wszystkie mozliwosci, podpunkty i aneksy" uwierz mi, chciałbyś ... ;)

Gość klaudka 27 to stara rura
klaudka 27 tylko sie nie posraj , dziecko imaz juz spi ? :D:D:D:D