Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala lilia wodna

Jestem w ciazy i nie chce miec dziecka. Trudny temat

Polecane posty

Gość stary człowiek z prowincji
Miałem gdzieś numer do mojego rzeźnika. Jest tańszy niż te konowały ze szpitali. Kiedyś co tydzień bił dla mnie świniaka, to z tobą i twoim bachorem na pewno sobie poradzi:)

Gość biala lilia wodna
tak, podobno daja podczas zabiegu znieczulenie. Ja nigdy nie mialam zadnych zabiegow to dlatego sie boje, ale tyle kobiet to przezylo to i ja dam rade.

Gość Roman739393
Ja słyszałem, że wystarczy Ci domestosa do pizdy nalać on wszystkie mikroby usunie.

Gość przezylam....
ja bylam pod narkoza takze nie widzialam nic...

Gość biala lilia wodna
ja we wtorek mam wziac tabletki a potem do szpitala

Gość Pielęgniarka szparka
Narkoza? Co za brednie. Teraz aborcja to zabieg rutynowy. Robi się go przy z nieczuleniu miejscowym lub w ogóle bez znieczulenia (taka moda). Jak dobrze zagadasz to dadzą ci szczątki bachora w słoiku z formaliną - ładny eksponat można na kominku postawić.

moja szwagierka pracowała domu małego dziecka. Nie miała juz sił i mimo, że to było bardzo niekorzystne pod wzgędem finansowym, po ukończeniu 55 lat poszła na emeryturę. Musiała bo zapadła by chyba jak te dzieci na chorobę sierocą.

Gość Czerwona_Krwinka
Po co założyłaś ten temat, skoro podjęłaś już decyzję? Skoro jesteś bezuczuciowa, to podwiąż sobie tępa pało jajowody, nigdy nie będziesz miała już dzieci, z pożytkiem dla nich!

Gość zabiegu sie nie bój
poronienie jest bolesne - skurcze jak przy bardzo bolesnej miesiączce, ale tego nie przeskoczysz zreszta jest do wytrzymania - bez przesady - ja mam za sobą dwa samoistne w 7 i 14 tygodniu - ale czyszczenie tzn łyżeczkowanie czyli zabieg, którego sie obawiasz jest całkowicie bezbolesny bo w krotkiej narkozie. Trzymaj sie dziewczyno i nie daj się zagdakać obrońcom życia poczętego :p to Twoja decyzja a życie nie jest czarno-białe tak jak je postrzegają ortodoksyjni wyznawcy piekła-nieba. Pozdrawiam.

Gość Czerwona_Krwinka
To prawda, życie nie jest czarno-białe, ale jeśli ktoś wie że nie posada uczuć ani sumienia, to na ch**a daje dupska? Każdy stosunek może zakończyć się ciążą, nawet będąc zabezpieczonym. Dla kogoś takiego jak autorka, która lubi się bzykać z nieodpowiedzialnymi jak i ona sama pacanami, najlepszym wyjściem byłoby się na stałe pozbawić płodności.

Gość biala lilia wodna
o wlasnie tych skurczy sie obawiam. A w temacie nigdzie nie pisalam, ze sie waham wiec zarzuty ze podjelam decyzje sa bez sensu

Gość zabiegu sie nie bój
ludzie uprawiają sex z reguły dla przyjemności a nie w celu prokreacji, ale ci, ktorym księża zrobili wodę z mózgu mogą juz o tym nie pamiętać i postrzegać tą ludzką i fajna działalnośćw kategoriach grzechu i rozpusty :p co do ciązy - cóż to prawdziwy dramat, że mimo zabezpieczenia kazdy stosunek może się nią zakończyć - natura tego nie dopracowała w pożądany przez nas spodsób więc czasem trzeba jej błędy skorygować.

Gość Dziewczyna..
Nie odpowiedzialne! Ale nie mam zamiaru Cie krytykowac... chce tylko powiedziec...ze zabicie bezbronnego dziecka nic nie da... Jestes jego matką... wiec kto wstanie w jego obronie... jak wlasna matka, chce go zabic??? Kobiety rodzily dzieci podczas wojemn i dawaly rade!!! 9 miesiecy to duzo czasu na ulozenie zycia i przygotowanie sie na przyjscie dzieciatka!!! Jesli bedziesz potrzebowala jakiejsc pomocy... chetnie nią sluze... Moge nawet zorganizowac zbiorke... Sa tez hotele dla samotnych matek z dziecmi... I uwazam ze to super pomysl... mozesz tam byc chyba przez pare lat! W miedzyczasie szukac pracy itd... Dziewczyny sie bardzo wspierają na wzajem... I ogolnie! Bedzie ok... i wiesz mi ze... zabicie.. czy jakoklwiek to nazwiesz nie przyniesie Ci ulgi...

Gość zabiegu sie nie bój
biała lilio - to jest jak bardzo bolesna miesiączka, nic strasznego, naprawdę. Tylko żeby nie było, że cię namawiam. Nie jestem jakąś wojującą zwolenniczką aborcji, ale uważam żę czasem taka decyzja jest konieczna i należy ją uszanować. Ty swoja decyzję podjęłas więc chcę cię troszke uspokoić. ;)

Gość Matuchna Teresa
Czerwona_Krwinka - bo to marne prowo

Gość biala lilia wodna
dom samotnej matki? chyba zartujesz. Tam wcale tak fajnie nie jest. A pomoc mi nie mozesz, bo mi dachu nad glowa, ukonczenia studiow i kasy nie zapewnisz. Nie czuje sie matka.

Gość Matuchna Teresa
Czerwona_Krwinka - właśnie dlatego, że są nieodpowiedzialni nie obchodzą ich prewencyjne metody takie jak antykoncepcja. Lepiej się bzykać-skrobać-bzykać i jeszcze jakąś pseudo liberalną ideologie do tego dorobić.

Gość biala lilia wodna
boje sie boli takich jak przy miesiaczce, bo akurat ciezko ja przechodze i zawsze jestem na silnych lekach przeciwbolowych

mogłabyś powiedzieć, jak się zabezpieczaliście? ku przestrodze?

Natura to DOPRACOWAŁA w pożądany przez nas sposób właśnie, tylko trzeba się bardzo ale to bardzo na rzeczy znać. I nie uważać że cykl kobiecy to jeden wielki tętniący inkubator którego można ubezwłasnowolnić jedynie tabletkami, zastrzykami czy innymi chemikaliami:) Ale to taka mała dygresja:) Rób co chcesz, bylebyś nie żałowała...i mówię to w dwie strony.

Gość Czerwona_Krwinka
Oczywiście że to prowokacja. Nie wierzę że takie puste dziewuchy chodzą po świecie i rzekomo jeszcze autorka coś studiuje? Chyba studiuje metody usuwania ciąży. Dla jasności, jestem ateistką, ale też trzeźwo myślącą osobą i nie mogę wprost uwierzyć, że ktoś, kto wie że nie ma dachu nad głową, nie ma pieniędzy, a faceci służą komuś jedynie do zabawy - uprawia sobie sex, bo ma na to ochotę. Każdy stosunek może skończyć się ciążą. Tak więc albo bzykamy się z kimś kto wiemy że może zostać ojcem naszego dziecka, albo mając takie radykalne podejście do życia i takie warunki jak autorka - przeznaczamy pieniądze zamiast to co rusz na skrobanki (bo rozumiem że z seksy nie będzie rezygnować, a więc ryzyko kolejnych aborcji istnienie ciągle) to na prosty zabieg chirurgiczny podwiązania jajowodów. Trzeba myśleć głową, a nie szparą.

Gość biala lilia wodna
zdziwie cie to nie prowokacja, a takie dziewczyny, ktore usuwaja istnieja.

Gość Dziewczyna..
Dziewczyno... o czym myslalas jak uprawialas z nim seks? nie ma 100% metod zabezpieczających przed zajsciem w ciąże... i zawsze trzeba brac to pod uwage! Na pewno masz jakas rodzine... pozatym skoro studiujesz... i cIE UTRZYMUJA.. NO BO PRZECIEZ NIE PRACUJESZ... To... poradzisz sobie... wraz z pomocą rodziny... i po urodzeniu... Albo juz teraz znajdz prace... zebys miala jakies pieniazki... i maciezynski!!

Gość biala lilia wodna
nie sluza mi faceci do zabawy. Uprawialam seks wtedy ze swoim jeszcze chlopakiem. Nic nie wiesz, a juz wszystko z gory zakladasz. Nie maz pojecia jak bylo wiec nie dopowiadaj sobie historyjek

Gość biala lilia wodna
Rodzice mi nie pomoga i mnie nie utrzymuja

Gość Dziewczyna..
Nie usuwaja tylko ZABIJAJĄ nazywajmy to po imieniu... Pozatym jak mozna zabiegiem nazwac... zabicie wlasnego dziecka?

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
POTRZEBUJESZ WIEDZIEĆ CO SIĘ WYDARZY ? W SFERZE UCZUĆ FINANSOW BĄDZ ZDROWIA? ZAJRZYJ NA MOJE AUKCJE ALE WARTO OCEN PO KOMENTARZACH WIELE KLIENTOW STALYCH TANIO PROFESJONALNIE !! http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość puch
to wychodzi na to lilia że pracujesz w burdelu skoro nikt cie nie utrzymuje i nie pracujesz. Bo pracą bzykania rozumiem nie nazywasz, a kasę jednak masz.

Gość Czerwona_Krwinka
"nie sluza mi faceci do zabawy. Uprawialam seks wtedy ze swoim jeszcze chlopakiem". Od razu widać że nieodpowiedzialna dziewucha wybiera nieodpowiedzialnych młotów. Nic dodać, nic ująć.