Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIEDYSBEDAMOWICALECHUDA

PROSZE O MOTYWACJE! JESTEM OD TYGODNIA NA DIECIE

Polecane posty

ło ho ho ale to bylo zlosliwe...zalosne i wogole niesmieszne a tym bardziej nie zlosliwe...slabo ci to idzie pocwicz jeszcze z sarkazmami

Gość IMO13247
@KIEDYSBEDAMOWICALECHUDA "ło ho ho ale to bylo zlosliwe...zalosne i wogole niesmieszne a tym bardziej nie zlosliwe...slabo ci to idzie pocwicz jeszcze z sarkazmami" Juz, juz. Nie płacz dziecinko. Na pocieszenie kupię Ci jojo...

imo tak dla Twojej swiadomosci, ja nie stosuje tej diety ani zadnej innej bo nie potrzebuje.. moja mama za to ja stosowala i swietnie teraz wyglada, zreszta znam sporo osob ktore chwala ja sobie wiec daruj sobie takie obrazliwe komentarze bo ja nic obrazliwego jeszcze do Ciebie nie napisalam

Gość od ciemnego pieczywa
mam pierdy :( a w diecie mam białe, i też chudnę :)

boze rozne podszywy spotykalam czy jakies smieszne dogryzanie ale to gowno nie jest ani smieszne co za gbur

Gość IMO13247
Ah, Portugalka...A chciałem powiedzieć, że głupotę wyssałaś wraz z mlekiem ojca, a tu jednak Twoja matka dietą wierzy...

masz pierdy bo moze jesz za duzo blonnika...poczytaj to zobaczysz jak wielka roznica jest miedzy bialym a ciemnym pieczywem

imo jestes kobieta facet chyba nie potrafilby byc az tak niesmieszny

Gość IMO13247
Autorko -moje odpowiedzi nie mają za zadanie rozbawić Ciebie, tylko mnie. :D

Gość ggkgigkgikggi
BYŁEM NA TEJ DIECIE 17 DNI I ZAWALIŁEM A TERAZ ZNÓW ZACZYNAM OD WTORKU BO MAM WOLNE.

Gość IMO13247
@KIEDYSBEDAMOWICALECHUDA "imo jestes kobieta facet chyba nie potrafilby byc az tak niesmieszny" Kobietą?!. No to juz było chamstwo i cios poniżej pasa. :P

to marne masz poczucie humoru, pamietam zawsze w kazdej klasie byl taki pajac ktory mial dziwne niesmieszne zarty pozwol ze bede cie wiec nazywala dulek

Gość IMO13247
Żarty? Czy nazywając Cię bezmózgą kretynką ja żartuje? Napewno?

heh, glupka najlepiej ignorowac, ale napisze tylko jeszcze raz ze zeby jakis komentarz mnie dotknal musi byc inteligentny i wywazony takie byle co tylko ksztaltuje moja opinie o tym jakim zalosnym czlowiekiem ty jestes jakos nie wyobrazam sobie przejmowac sie tak dennymi uwagami

no ale wracajac do tematu chyba odpuszcze sobie ta pizze i ciasteczka byloby fajnie ale tylko przez 10 min apotem co, niewarto przeciez

a zjadlabys np cos takiego.. pizze z miesa mielonego? ja to robilam tak.. wiadomo do miesa mielonego dawalam zoltko z jajka, pieprz sol, cebulke troche oliwy z oliwek.. wymieszalam ulozylam mielone na teflonowej patelni, na gore polozylam pomidory, papryke i pieczarki... a pozniej jeszcze zolty ser, z 20 minut gotowalo sie to pod przykryciem.. palce lizac ( czas podaje na oko, bo to zalezy od ilosci.. trzeba dogladac czasami )

no brzmi smakowicie, jadlam juz pizze zmiesem mielonym

koooochana... po pierwsze : gratuluję wyboru diety - i niech ci wszyscy od dukana, montignaca, kopenhagi i innych schowają się pod podłogę! po drugie: na pewno początek diety kosztował cie sporo wysiłku - pomyśl sobie jaka byłabyś wściekła na siebie gdybyś to zmarnowała po trzecie: jeść możesz spokojnie wieczorkiem ale nie później niż 2 godzinki przez snem - Z JEDNYM ZASTRZEŻENIEM - staraj sie, aby wieczorne posiłki były BIAŁKOWE czyli żadnego pieczywka, owoców broń boże, serki , pasty serowe, jaja, rybka itp i pamiętaj- dobrze dobrany jadłospis do diety 1000 kcal to nprawdę duuużo dobrego jedzenia - jakby co daj znać - ma swój jadłospis z ostatnich 3 tygodni

ja pierdolę!!!!!!!!!! Jak można wyzywać się w dyskusji o jedzeniu????????? Im bliżej walentynek tym więcej wkurwionych kafeteriuszy. Jak bym założyła topik "wolicie kolor zielony czy żółty" to pewnie też bluzgami by się skończyło! Może wyładujcie swoją frustrację w inny konstruktywny sposób?

Gość IMO13247
Rozwódka, spokojnie. Po prostu jak widze debilki, same robiące sobie krzywdę to odpowiadam. A odpowiadam tak nie inaczej dlatego że: a) Lubię:P b) Jest zabawnie (dla mnie) c) Na poważną odpowieź, czy co gorsza rade nie zasługują To tak samo jakbys zobaczyła kolesia odcinajacego sobie fiuta - bo ktoś mu powiedział, że kutas go prowadza, a on nie zgadza sie być pod niczyim wpływem... Gwarantuje, że określiłabyś go krótko: IDIOTA. A tutaj kożystamy z przywileju anonimowości i słowa te mozemy wypowiedzieć głośno.

Gość lalalalallaa
Tu gruba kutwo! te diety nic takiemu wielorybkowi nie da gdyż z takiej otyłościnie da sie wyleczyc

Gość helena89kg
nie żryj, bo znow będziesz nieakceptującym siebie, zakompleksionym grubym baleronem z myślami samobójczymi.