Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tu piszmy

20, 30 za dużo i nie wymiękniesz po 2 tygoniach?

Polecane posty

Talia dziękuję, mam za sobą długi zastój i majówkowe grzeszenie. Tez po grzeszkach długo nie wchodziłam na wagę :-P Basiu, wiem, że jesteś zabiegana, ale proszę chociaż zdanko.

Dietkuję sobie ale ruch ze względu na kontuzję mam ograniczony. jedyne co, to chodzę na zastrzyki do przychodni. Czekam na @, to apetyt mi dopisuje :-) Piję napar z pokrzywy i pewnie dzięki temu nie czuję się "napęczniała".

Dziecko rosemary dziękuję za klink, chętnie poczytam. Ja najpierw przejdę na dietę zbilansowaną, i dopiero po jakimś czasie zacznę starania o dzidziusia :-)

Cały czas przestrzegam diety, chociaz jest mi coraz trudniej. Dokonałam dziś pomiarów i od ostatnich mam 6cm mniej w pasie :-D rewelacja. Dzieki temu mam motywację żeby sie nie poddawać. Dziewczyny co tam u Was?

Gość Meriol'ka
Dziewczyny mam pytanie jak jestescie na diecie 1000 lub mniej co jadacie i ile razy dziennie.J I jaki moze byc powod ze wizualnie sie zmieniam ,a waga stoi,?

Przy każdej diecie najlepiej jeść 5 posiłków, trzy gówne i dwie przekąski. Wymiary spadaja, bo mięśnie zastepuja tłuszcz, waga z pewnościa też soadnie. Ja tak mam najpierw obwody później waga. Pozdrawiam

Gość Meriol'ka
dzieki bo juz sama nie wiedzialam co myslec. fakt 5 posilkow nie jadam bo wspomagam sie tapsami ,na jedzenie patrzec nie umiem. no i staram sie nie mieszac posilkow . wykluczylam makaron,ziemniaki,ryz. bulka zjadam codziennie rano sucha z jajkiem obiad jakas ryba z salata a potem jakis ogorek pomidor cokolwiek pije wode no i kawa bezkofeinowa bez cukru taki jadlospis moze byc?

Meriol'ka Może być, chociaz troche skromny. Kiedyś odchudzałam się diete 1000 z sykcesem, napisze Ci wieczorem jakiś mój przykładowy jadłospis.

Gość Meriol'ka
dzieki wpadne wieczorkiem.

Śniadanie trzy kromki chlebka chrupkiego wasa, do tego chuda wędlina lub biały ser, sałata, pomidor, cebulka II śniadanie jogurt naturalny, lub jabłko obiad filet z kurczaka lub ryba, gotowane (rybę wrzucam na patelnie z woda, obgotuję i na sucha teflonowa patelnie+przprawy) do tego duszona marchewka z pietruszka, porem (jak do ryby po grecku) podwieczorek grejfrut kolacja sałatka z sałaty lodowej, pomidora, ogórka, cebuli... opcjonalnie z dodatkiem tuńczyka s sosie własnym lub fety, skrapiam oliwą z oliwek i octem balsamicznym. Pamiętaj o śniadaniu, częste posiłki pozwolą Ci uniknąć napadu głodu-obżarstawa. Trzymam kciuki, zaglądaj do mnie i pisz jak Ci idzie. Służę radą i przepisami jak zabraknie Ci pomysłów.

Gość Meriol'ka
dzieki bardzo, ja mam problem taki ze jogurty,sery wszystko co biale ;))dla mnie niejadalne nie cierpie. ryby i filet z kurczka moge robic na grilu i do tego jakies surowki ale sniadanie i kolacja to sama rozpacz bazuje na jajkach , dzis kupilam winogrony moga chyba byc na kolacje??? nie mam pomyslu bo nie chce jesc czegos czego nie lubie a idzie mi dobrze 3 tydzien zaczynam i niechce tego sprzieprzyc;)) nie mam napadu glodu. pisz duzo ja chetnie przyjme rady;))

Jajka na różne sposoby możesz robić, równiez jako pasty. Jeśli lubisz możesz czasmi zjeść rybki w pomidorach, takie z puszki mają tylko 200kalorii. Teraz jest fajna pora na odchudzanie, bo możesz jeść sałatki ze świeżych warzyw. Sałatki owocowe. Z winogronami i bananami ostrożnie bo sa bardzo kaloryczne, maja duuuzo cukru. Ile chcesz schudnąć?

Gość Meriol'ka
do konca lipca 15 kg i robie wszystko zeby sie udalo. a jedzenie tak malej ilosci nawet dobze na mnie wplywa. teraz waze 70 ale oponke mam mniejsza,schudlam na buzi i zjechaly mi piersi. mam tylko 155 wiec jak waze 50-55 to jest ok. winoron zjadlam 5;)) masz racje z tymi pastami .cos jutro wymysle.

Dużo chcesz zrzucić w krótkim czasie. Staraj sie jeść min 1000kalorii, bo mniej znacznie spowolni Ci metabolizm i później cokolwiek zjesz będziesz tyć, a pewnie chcesz schudnąć trwale. Pij duuużo wody niegazowanej, ona napędza metabolizm i oczyszcza. Trzymam kciuki żeby Ci się udało!

To ja zrobilam sie na czarno zobacz stopke dobrze idzie tylko waga stoi chyba spowolnilam przemiane materii. ,

Witaj :-D 10cm w tali, super. To chyba ze dwa rozmiary mniej? Pij duzo wody, podkręcisz matabolim, i jedz spore sniadania. Przy 1000 ważne jest jedzenie o w miarę stałych porach. Ja jadłam ostatni posiłek przed 18tą.

ciekawy pomiar "oponka" :-D kurka ja swojej nigdy nie zmierzyłam hi,hi,hi

hej, Jak Ci idzie dietka? U mnie kolejny kg mniej :-D Wyjeżdzam na weekend, odezwię się po powrocie.

za malo zjadam podobno ,i dlatego waga stoi , wczoraj placek ziemniaczany 2 jajka na miekko -suchy polski chleb coctail jagodowo-truskawkowy -pol szklanki 1 kromka chleba sucha z mielonka polska;)) ale mi to wystarcza. a dzisiaj planuje rybe smazona z burakami a na sniadanie zjadlam 1 kromke z mielonka a o 17 jescze nie wiem;)) masakra co? duzo wody i kawa bezkofeinowa w kibelku bylam i wczoraj i dzisiaj. na jakiej ty diecie bylas?

hej, Byłam kiedyś na 1000kal schudłam wtedy 42kg. Nie jadłam nic smazonego, tylko gotowane lub pieczone, nie jadłam żótych serów ani nic tłustego i żadnych słodyczy. Nie jadłam tez wędlin typu mielonka, bo są tłuste. Wybierz raczej chude wędliny. Taraz po urodzeniu dziecka od 4miesięcy jestem na diecie dukana, wybrałam ja bo chciałam szybkiego efektu. Mam zrzucone prawie 20 (trzeba zmienić stopkę) Jak waga po weekendzie?

Witaj wekeend udany? zazdroszcze u nas albo mgla albo pada. waga stoi w miejscu,ale ja nie wiem z jakiej wagi startowalam;))a schudlam , teraz jest 70 mysle ze 75-73 waga startowa 15 czerwca bedzie miesiac. wczoraj zjadlam przez caly dzien 1 kawalek ryby smazonej i duzo salaty i kapusty bialej i czerwonej no i woda.wiecej nie dalam rady;)) a dzisiaj sucha bulke z mielonka wiem nie powinam no i kawa. a obiad pewnie filet z kurczaka kolacja nie wiem. ale to wszystko i tak jest bardzo malo co?1000 kal jest mam nadzieje ze mniej. pozdrawiam

weekend był rodzinny, super pogoda, a le strasznie szyko minął :-( Przez wakacje chcę jeszcze schudnąć około 10kg, później muszę się ustabilizować. Nie wiem czy pisałaś, jesteś za granicą? W jakim kraju?

Witaj. Mieszam w UK. wiesz mysle ze schudlam tak 6 kg . dzis na obiad buraki marchwewka i kurczak gotowany mozna powiedziec ze barszcz. super jescze 10 kg -napewno ci sie uda juz tyle dokonalas.

Hej, Jak byłam na 1000kal, to czasami wcinałam kawałek gorzkiej czekolady :-) uwzględniałam ja w menu dzienny. Na tej diecie można wszystko, ale kaloryczność niektórych rzeczy trudno mi było oszacować. Pamiętam, że w pierwszym miesiący schudłam az 11kg, ale z megawagi :-P Przeprosiłam moją ławeczkę do ćwiczeń i robię brzuszki, wczoraj przesadziłam, bo dziś mam zakwasy... Zrób stopkę z licznikiem jeśli możesz :-)

Witam ingo i dziewczyny! trochę mnie nie było, problemy techniczne, i załamanko przeszłam dietowe, jestem na 1000, chociaż ostatnio trochę poszalałam to ponad 1000, ale 2000 nie przekraczałam, wróciłam do callana, trochę z kijami chodziłam , 2 kg mi przybyło , ale już biorę sie za siebie kurcze jak z wami pisze to mi łatwiej jakoś przeżyć diety motywacja mi spadła, ale już sie dźwigam, na forum dukanek , mam spore zaległości , z 8 stron, jak dogonie to coś na piszę a i gratuluję spadków, ja musze sie zabrać za siebie!!!