Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wsciekla na maxa!!

Moj facet byl wczoraj na dyskotece i sie nie przyznal!

Polecane posty

Gość Wściekła na maxa!!
Macie rację. Najwyższa pora aby zmienic swoje podejście. Bede tym razem twarda i nie dam sie tak jak zawsze latwo udobruchac

Gość Wściekła na maxa!!
Teraz to sie zaczynam martwic ze naprawde mogl cos nabroić:(

Gość Wściekła na maxa!!
Napewno pójdę zreszta dawno nie bylam nigdzie a tez bym sie chciala troche zabawic. Tymbardziej ze nie jestem juz nastolatką i jak nie teraz to kiedy. Chociaz i tak juz sie troche czuje za stara na dyskoteki:(

Gość idź, idź, najlepiej, żeby
on sie dowiedział, że się dobrze bawiłaś.

Gość Wściekła na maxa!!
No niestety 24lata niedlugo skoncze a chlopak mi ciagle powtarza ze juz stara dupa jestem

Gość idź, idź, najlepiej, żeby
zwariowałaś, ze stara jesteś. Idź między ludzi i baw się dobrze. Odstresujesz się chociaż. Nie mieszkacie w jednej miejscowości?

Gość Wściekła na maxa!!
Dziekuję wam wszystkim:) przynajmniej jest mi juz troche lżej:) ide sie pouczyć bo mam jutro ciężki egzamin a od rana na Kafe siedze:)

Gość Wściekła na maxa!!
Dzieli nas prawie 40km

Gość 19polinka85
no trzymaj sie ;) pisz jak sprawy sie maja ;)

Gość Wściekła na maxa!!
Wszystko jest do dupy.Wiedzialam ze bedzie chciał zrobic ze mnie winna. On uważa ze nie zrobił nic zlego i zwala wszystko na mnie. Mówi ze jestem jakas nienormala itd. Zadzwonił zeby sie spytac czy mi przeszło wiec mu powiedziala co mysle i sie zaczęło

Gość joi bt
radziłyśmy Ci byś z nim nie gadała. Miałas go olać, ignorować.

Gość ze strony nr 3 tego tematu
"wiesz jaki będzie schemat jego postępowania? jak zobaczy, że strzeliłaś focha to sam walnie focha a jak zobaczy, że mimo jego focha Ty sie nie łamiesz to przyjdzie z podkulonym ogonem" zaczęło się.

Gość Wsciekła na maxa!!
wiem ale zadzwonil z innego numeru no i odebrałam chociaż podejżewałam że to może być on...nie chcialam gadać powiedzialam tylko ze nie chce go widziec i zaczal mnie wyzywac, potem sie rozlaczylam

Gość joi bt
jak to wyzywać? no nie daj się! nie odbieraj, nie odpisuj i nie daj sobie wmówić, że nic się nie stało. Facet Cię okłamał i jeszcze na baletach słuch o nim zaginął. Nie daj wpędzić się w poczucie winy. To on nawalił, to on ma to naprawić. i nie daj się sprowokować do głupich dyskusji.

Gość Wściekła na maxa!!
Az mi ciśnienie podniósł. mowil ze siostra sie nie czepia tylko ja, to byl jego jedyny argument i jeszcze sie pytał czy mial w środku nocy dzwonić specjalnie po to zeby mi oznajmić gdzie jest i jak zajebiście się bawi... no normalnie mam ochote go rozszarpać.

Gość joi bt
spokojnie, spokojnie. nie denerwuj się. siostra się nie czepia, bo siostra wiedziała prawda?

Gość Wściekła na maxa!!
no też sie dowiedziala po ale od narzeczonego

Gość joi bt
nie ważne. Ty nie jeteś swoją siostrą to raz, dwa, coś mu kiedyś obiecałaś prawda? a trzy: Twój facet zaginął. Mógł bawić sie z kolegami, mógł spać gdzieś nawalony lub mógł być z jakąś panną. Czemu siedzisz w domu sama? czemu gdzies nie pójdziesz się pobawić?

Gość Wściekła na maxa!!
nie mogłam wyjsc bo chora jestem i jeszcze ie na egzamin ucze

Gość joi bt
to ucz się ucz. a facetem sie nie martw. przetrzymasz go trochę i przyleci. zobaczysz. nie pokazuj tylko po sobie, ze Ci zależy, bo on jeszcze będzie próbować tych swoich gierek typu foch i zwalanie winy na Ciebie.

Gość aaaaaaaaabbbbbbbbbbbcccccccccc
ale palant!!!! miałam to samo. i wiesz co? najpierw mało kłamał, ale jak wyczuł, że wybaczam-zaczął coraz częściej.... ja mam 34 lata, 34! nie 24. I zerwałam. 3 tygodnie temu. bo straciłam maksymalnie zaufanie. współczuje, ale czy chcesz wiecznie żyć w niepewności że coś zrobi czego byś nie chciała/co cię zrani??? nie sądzę.... olej go na maxa.... najlepeiej zerwij, ale jeśli nie potrafisz-TERAZ ON MA CIERPIEĆ być niepewny inaczej go nie nauczysz

Gość Kaka1aj25
Mój też jedził,ale postawiłam mu warunek albo bedzie jeździł oa dyskoteki zemna albo wcale i droga wolna,nie rozmawialiśmy po tym chyba z 2 miesiace ale w końcu przyszedl i powiedział że wybiera to pierwsze,bylam troche zła na niego że tak długo mu ta decyzja zajeła czasu,no ale cóż Teraz jesteśmy ze soba już po tej 2 miesiecznej rozłace prawie 3 lata i nie jeździ MISIO MÓJ wiec może ty też mu taki warunek postaw a jak wybierze to 2 to niech spada na drzewo

Gość Wściekła na maxa!!
Dziewczyny korci mnie zeby napisac. Wybijcie mi to z glowy bo zaraz napisze cos

Gość joi bt
odzywał się do Ciebie?

Gość Wściekła na maxa!!
Dzwonil ale nie odbierałam bo bylam na egzaminie. Pewnie bym odebrała jakbym slyszala:( kurcze ale ja jestem miękka

Gość no pewnie, że nic nie pisz
miał być foch z Twojej strony to niech bedzie foch!!!! A jak:D