Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziewczynaZeSzczecina

Bąki a związek :P

Polecane posty

Gość Facet jakich tu mało
Nie wiem nie wnikam :P Jedynie jak go jadłem wcozraj to mi sie z Tobą skojarzył :P Tylko nie zrozum mnie źle... :D

No tak dokładnie :D A wracając do głównego tematu, znowu coś odkopałem w necie: http://www.ozjokes.com/jokes/29-miscellaneous/1633-fart-zodiac Na podstawie znaku zodiaku scharakteryzowali jakim typem pierdziela każdy jest. Ja jestem skorpionem i jak poczytałem o mnie to niemal wszystko sie zgadza, aż sie zdziwiłem :P Tylko po angielsku, ale jak będziesz mieć problem ze zrozumieniem to Ci moge przetłumaczyć który chcesz :)

Omg jak przecyztałem początek to już glebłem ze śmiechu :P Leci to mniej więcej tak: Ryby mogą puszczać najbardziej oszałamiające bąki ze wszysktich. Bywają uduchowionymi, tajemniczymi marzycielami. Ich pierdy słyną z halucynogennych zawartości. Zaciągnięcie się pierdem ryby "weźmie Cię w podróż" podobnie jak byś zażył LSD... Ryby delektują się w dopuszczaniu ludzi do wąchania ich bąków i "odbywania podróży". Odnotowano, że widzieli wirujące plamy jasnego światła, wibrujące figury i dziwne zawiane uczucie po zaciagnięciu się bakiem ryby. Dla ryb mozę być kuszące by zbijać na tym kasę, ale są na tyle urocze i charytatywne, że robią to za darmo. Nigdy jednak nie odnotowano żadnej "nieudanej podróży". Wszyscy odbiorcy byli zadowoleni "podążając z prądem", co jest naturalne dla ryb - podążać z prądem. Troche chaotycznie, ale starłem sie w miare na szybko ;)

Mi za to napisali, że puszczam "bąki z żądłem" :P I że nie pierdze wtedy gdy ktoś chce, ale tylko wtedy jak mi się chce, a jak to się stanie należy podziwiać :D I że niby moja pewność siebie każe mi mówić, że nie ważne jakiego bym nie walnął, to i tak uważam że był za***sty. I że ciekawie by było popatrzeć na pojedynek na bąki skorpiona z lwem, który toczyłby sięna śmierć i życie :P

Nie iwme jak w Twoim przypadku, u mnie się zgadza niemal wsyzstko :P

U mnie sie zgadza bo lubie zaczadzać mojego chłopaka xD hahahha ale żeby jakieś podróże hahahah nie na halucynów po moich pierdach jeszcze nie miałam xD chciałabym zobaczyć taką walkę na pierdy pomiędzy lwem a skorpionem xD hahaha

Nie wiem teraz czy temu chłopakowi współczuć, bo stale zaczadzony :P Choć z drugiej strony LSD za free... :D Zapytaj go czy czasem tych wirujących świateł nie widział za którymś razem :P Wtedy będę mógł powiedzieć że mu zazdroszcze :P

wow 400 postów! :)

Nie miał żadnych ekstremalnych wrażeń :P ej ale z tym zaczadzaniem go to to nie jest tak ze non stop :PP heh co jakis czas poprostu sobie bączka walnę i mam z tego zwałę :P

Nie no spoko ja rozumiem :P Też tak czasem robię :D Kiedyś jak dzieliłem kompa z siostrą to czasem wpadałem do pokoju, stawałem koło niej i puszczałem pierdziocha inwigilatora żeby szybciej skończyła :P No i nawet nieźle to działało musze przyznać :D hahah

Ale ja też nie za każdym razem tak :) Hehh teraz tylko czekać aż mnie od śmierdzieli pocisną.... :D A teraz mykam spać, bo już ledwo widze :P 3maj sie CZADOWA dziewczyno :D Do następnego :***

Gość ja to tyle wam powiem
blondynki walą najgorzej śmierdzące bączary :o

Hmmm czyżby kolor włosów wpływał na woń bąka????? A tak wogóle to ma znajomą której nie lubię i ona ma na nazwisko Bączkowska xD mówimy na nią Bąk Bon ale najlepiej jest Bąkiszot :P Prawie jak Don kichot :P czy jak to tam sie pisze :P

Hahah skąd takie teorie czerpiesz kolego? :P Nie wiem czy to w praktyce się jakkolwiek sprawdza, musiałaby jakaś kobieta to potwierdzić lub zaprzeczyć :D Z tego co ja w życiu miałem okazję poczuć to fakt, znam jedną taką blondynkę w sumie nawet 2 utalentowane w tym kierunku :D ale mam porównanie z innymi i szczerze mówiąc nie odbiegają "jakościowo" :P Bąkiszot! hahah poległem :P Nie chciałbym się tak nazywać, wszędzie od razu by mnie wszyscy kojarzyli z bąkami :D

"Żurawski puścił Bąka lewą stroną" - autentyczny komentarz na jendym meczu :D

A swego czasu krążyła lista zabawnych nazwisk po sieci i była tam m.in. Joanna Purtała czy jakoś tak :P Ciekawe czy ją też tak ludzie kojarzyli czy nie :)

Mały offtop, ale co tam... Ja słyszałem jeszcze Doruch Ania :P Jak się szybko przeczyta nie oddzielając nazwiska od imienia to może fajnie brzmieć, a jescze jak odpowiednio sięzaakcentuje... :D Czaisz motyw jak wyczytują gdzieś z listy i "czy jest pani DOruchania?" :D

hahahha Pamiętam jak kiedyś na Polskim mieliśmy taki temat o tym jak kiedyś się mówiła ze zona do nazwiska miałą dostawiane -owa a córka -ówna i ktoś podał przykład że facet ma na nazwisko Kupag no to żona jest Kupagowa a córka??? :P

Kupagówna! :D Hahaha :P

No :D To już gorzej niż bąkami :P

A teraz tak patrzę na nazwę tematu i hmmm... Bąki a związek. Szczerze mówiąc większość z tego co tutaj piszemy jest o samych bąkach, a gdzie o związku cokolwiek... :P Może to też troche z mojej winy, bo ja singlem jestem póki co i z bąkami w zwiazku za bardzo doświadczenia nie miałem jako tak... Ale z bąkami w ogóle to i owszem :) Zresztą widać po moich postach zapewne :P

Gość pro33
bąki są ok, nie ma się co przejmowac

Bo na samym początku chodziło o to by różni ludzie wypowiadali się na ten temat i opowiadali o przypadkach bąka w swoim związku no ale dobrze że wogóle temat się jakoś kręci :P Fajnie się z Tobą klika :)

Bo nie ma to jak kulturalnie sobie o pierdach popisać :P Na pierwszy rzut oka bąki i kultura nie mają nic wspólnego ze sobą. Ale jakby się tak przyjrzeć naszej dyskusji, to jednak można obie te rzeczy pogodzić :) Szczerze nie rozumiem dlaczego tak na Ciebie jechali że Ty prostaczka... Przecież miła z Ciebie dziewczyna jest, ale widać nie każdy takie rzeczy dostrzega. Ale to raczej ich strata, nie Twoja :) Zresztą szkoda słów na nich, amatorzy nie wiedzą co to znaczy pobączyć sobie wspólnie na śmieszne tematy! :D

Dziękuję za komplement :) A co do tych co po mnie jeździli to widocznie są ludźmi stereotypowymi nie potrafią do siebie przyjąć informacji, że można sobie bąka walnąć przy kimś i jak ktoś to robi to znaczy, że jest inny a inne zawsze jest dla nich złe, tak mi się wydaje.