Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziewczynaZeSzczecina

Bąki a związek :P

Polecane posty

Gość Na bogacza. .
BO JESTES PROSTAKIEM!!! Nikt nie musi sie wysilac , zeby zrobic z ciebie porstaka. To co soba reprezentujesz w tym temacie , definiuje cie idealnie. Prostak , ktory nie zna podstawowych zasad ortografii , ktory zachowuje sie jak cham. Brak pytan..

Gość Na bogacza. .
TY pierdolony prostaku , brak mi slow by cie opisac!! JAKI FACET CHCE BYC Z TAKA SWINIA , IDIOTKA ,ktora po polsku sie wyslowic nie potrafi!!

Gość Facet jakich tu mało
A powiedz szczerze Dziewczyno przejmujesz się tym? :P Dlatego napisałem, że szacun Ci się należy za ten temat. :) Prawdę mówiąc to można było przewidzieć, że znajdą sie zaraz jacyś wrogowie pierdów i chorzy obrońcy kultury i dobrych obyczajów... Nie znam Cię, ale po Twoich postach sprawiasz wrażenie takiej wyluzowanej i do pogadania, która nie boi się tematów tabu. No i takich ludzi cenię ;) Szkoda że inni wzięli Cię za wielkiego pierdziela (bo wg nich ktoś kto pisze o pierdzeniu, to znaczy że robi to nałogowo 10000 razy na dzień i to innym w twarz) co jest też wg niektórych równoznaczne z prostactwem niestety...

Gość Na bogacza. .
KUr.wO ZE szczecina.... jestes nikim:) Brudna szmata , ktora nie ma nic ciekawego do powiedzenia , a na dodatek nie potrafi sie zachowac.

Błagam człowieku daj spokój... żeby zaraz od brudów wyzywać to już przesada :( Dziewczyno nie przejmuj sie nim, dobryzajac mu tylko karmisz trolla a on dalej swoje... :P

Gość Na bogacza. .
Ona tez mnie wyzywa , lizodupie.

Facet jakich tu mało- wielkie dzięki dla Ciebie że chociaż ty jesteś po mojej stronie ;] niby nioe przejmuje się tym ale powoli zaczyna mnie to wkurzać.. założyłam ten topic żeby się z kimś pośmiać a muszą się tu takie larwy wpierdalać! wiem kim jestem i masz racje jestem wyluzowana... swego czasu zadawałam sie tylko z chłopakami a za małolata grałam z nimi w noge boiegałam z pistoletem na kulki i biłam się jak była bijatyka klasa na klase w szkole... jestem pzrez to wyluzowana i mam inne podejscie do niektórych rzeczy niż wyrachowana suczka która pewnie ma faceta który ma merca i kaske na buciki gucci itd... no taka to nie zajebie pierda bo ją fagas w dupe kpnine szmate!!! ja mam normalnego faceta i rozumie ze jebnąć bąka rzecz kurwa lidzka!!! sorka facet ze tak bluzgam ale muszę spuścić ciśnienie najlepiej jak sie spierdole na morde tej szmaty!!!

A Ty muszisz koniecznie pokazać że jesteś lepszy/a tak? Bo inaczej nie zaśniesz... Lizodupstwa się brzydze, więc Twoje epitety mnei nie dotyczą 🖐️ Bronię zawsze słusznej sprawy ;)

Gość a sraczka mego dziadka jest
kiedys kochalem się z laską, leżalem na niej, jak piściła bąka to aż mi jajka zawibrowały :)

Dziewczyno ja tam nic przeciwko upuszczaniu ciśnienia nic nie mam, więc wal smiało :P Ale za to z wiązankami lepiej się powstrzymaj tak na przyszłość, bo na trolle to działa jak płachta na byka :) Lepiej sobie bąka puścić - może same uciekną :P

No pewnie :D A jak połączymy moce, oczywiście po dobrym jedzonku, to nam nie podskoczą ;)

moze oni nam zazdroszczą ze mamy niekończący się temat?? heh mój kot właśnie zjadł puszeczkę teraz tylko czekam aż się położy koło mnie i będzie psssss ;p

Gość sebbukku
My z dziewczyną przy sobie pierdzimy ile wlezie.

Możliwe ;) W końcu ile mogą o sexie gadać :P Teraz nie wiem komu mam współczuć... kociakowi czy jego pani :D

Gość Na bogacza. .
Ja pierdole.....nie wyobrazam sobie gadac na takie tematy z dziewczyna. Ona traci w tym momencie niewinnosc. S

No raz miałem okazję :P Siedziałem sobie u znajomych i nagle coś mi tak zajechało, że aż nosem zakręcilem, a nie będę przecież pytał "Ej kto sie spierdział?!" :D No i tak siedziałem na bezdechu i spojrzałem, a obok mnie kot siedział z zadowoloną miną - no na serio jakby uśmiechał sie :P Po chwili jego pani mnie uprzedziła "No tak przyszedł się do Ciebie połasić a za chwile sobie pierdnie pewnie, bo już widać że się szczerzy, a to coś oznacza..." :) No i wszystko jasne :P I kto by pomyslał że takie urocze stworzonka potrafią takiego kąśliwca puścić :P Chociaż kobiet to samo się tyczy jak już wcześniej pisałem - niby taka ładna, niepozorna, zadbana, a jak tajniaka puści to jak bomba biologiczna :D

Na bogacza - No to się możesz jeszcze w życiu zdziwić ;) Mnie już mam nadzieję nic nie zdziwi, bo troche już w życiu czułem... i zapewniam Cię - w życiu byś nie podejrzewał że taka ładna dziewczyna tak potrafi dać czadu :classic_cool: Ja bym z nimi raczej też nie pogadał tak otwarcie o tym, chyba że bym miał pewność, że akurat z nią można :)

Nasze piękno to tylko przykrywka :p Najgorzej jest jak ja się kąpię a mój kot nagle korzysta z kuwety... jak jest boy w domu to jeszcze ogarnie to kupsko ale jak go nie ma to mam do wyboru zakończyć wcześniej kąpiel i ogarnąć temat albo siedzieć w smrodzie kociej kupy... masakra :P Ale raz wyszłam cała mokra z wanny i ogarniałam kuwete jednak po drodze prawie z nią na twarzy bym wylądowała na podłodze :P więc juz z dwojga złego wybieram smród :P albo czasem go wyganiam ale wtedy boje sie ze pomyśli sobie ze nie moze tam srac i wtedy już nie wiadomo gdzie to zrobi :P

Tak to już jest, że trzeba po prostu wybrać mniejsze zło :P Pierdnąć dyskretnie w tramwaju i sobie ulżyć albo cierpieć cały dzień - przez lata można sobie narobić jeszcze gorzej przez to ze zdrowiem... Puścić bąka przy drugiej połówce i się pośmiać albo cierpieć w nieskończoność, a potem jak wyskoczy bąk gigant (jak sie zbiera to musi kiedyś wyskoczyć - praw fizyki nie oszukasz) i narazić się na jeszcze większy wstyd ;) Grunt to człowiekiem być i umieć się zachować tam gdzie trzeba, a jak legalnie można to dać na luz i puścić tego baka - niech się błąka ;) Tak pieknie mi się napisało, że tylko brakuje bąkiem to podsumować :P A mi się akurat nie chce, więc może innym razem :)

Ja również idę spac już, bo jutro na 8 ehh :/ Dzięki za uwieńczenie mojej wypowiedzi ;) No i do usłyszenia w temacie mam nadzieję ;) Kolorowych snów i bezwietrznych nocy :P :***

Kurka noo ale mam doła dzisiaj :( Błagam ludzie napiszcie coś zabawnego, może mi choć trochę przejdzie...

Gość kakakalicjakakak
Ja sie na początku krępowałam. A teraz pierdze normalnie i sie z tego poprostu smiejemy :)

kakakalicjakakak - A jak zaczęłaś? gadałaś z nim o tym wcześniej, przytrafiło Ci się którego razu czy jak?