Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotanaizalamana

Po tym co mi powiedział nie wiem co robic!

Polecane posty

Gość anulka lalala
a czemu ma nie zadawac?-a ja chyba zaczynam cie rozumiec bo tak sobie wyobrazilam ze np ja bym byla w takiej sytuacji a kocham mojego narzeczonego do szalenstwa wiec jakby mnie nie chcial chyba bym oszalala :(trzymaj sie kochana!

Gość a czemu ma nie zadawac?
ano ciekawe ciekawe- z kazdym dniem sie od niego oddalam, ale to jeszcze troche zajmnie. shup- wiem, ze nie bede sama. tylko ja taka jestem, ze nie chce pierwszego lepszego a on byl inny w porownaniu do tych mezczyzn ktorych poznalam do tej pory. (wiem suma sumarum mnie olal...) ale jestem bardzo wybredna. anulka lalala-wlasnie ja tak mialam ze w przeciagu powiedzmy miesiaca, choc wydaje mi sie ze to bylo krocej on sie odkochal. A wczesniej byly wspolne plany mieszkanie, slub, dzieci... Takze z facetami nigdy nie wiadomi co im do lba strzeli.

Gość anulka lalala
z kobitkami tez czasem nie wiadomo nie ma co dzielic na facetow i babki i jedni moga byc w porzadku lub nie i drudzy zalezy od czlowieka :)

Gość shup
a czemu nie ....ja ci nie mówiłam ze masz brac pierwszego lepszego:-) nic na siłe:-) A teraz z innej beczki hihi ide jutro na babski comber,ale sie wyszaleje!!!a w sobote to chyba do 13 bede spała hihih

milego wieczorka. ja ju znie mam z nim kontaktu 3 tyg. na maila nie odp .. ale to i dobrze.

co u was?

Gość shup
Ja sie wybawiłam na całego.Przyszłam do domu o 1 rano.Nóg nie czułam,cały dzień do tyłu mi było hihihih. Z moim sie pokłóciłam juz 1 dzień sie nie odzywa hihihi Dzis byłam u dentysty,kurde mam 7 zębów do leczenia kanałowego.Byłam rok temu i było wszystko ok a teraz mi sie w ciągu roku taka próchnica zrobiła.Zas kase trzeba bedzie udac i to nie małą.Niektóre to chyba wyrwe bo jeszcze mam wszystkie swoje to moge se na dwa wyrwania 5 pozwolic.Tak srednio za te leczenie kanałowe to z 1500 zapłace. Tyle u mnie a co u Was??

wspolczuje!!! wierzyc sie nie chce ze az tyle. mnie za jeden kanalowy a chodzilam kilka razy skalowala okolo 350 czy nie wiecej a wczesniej mi zaplombowala choc mowilam ze mnie boli... jutro 4 tydzien jak nie mam z nim kontaktu.

Gość shup
To teraz juz z górki bedzie,najtrudniejszy okres masz za soba:-)

jeszcze mi ciezko ale moze bedzie lepiej

Gość ano ciekawe ciekawe
Czesc Dziewczyny!! 4 tygodnie i nic??? ''Ladnie'' z jego strony. Teraz juz chyba nie masz zadnych zludzen, prawda?? Bedzie dobrze!! Zobaczysz :)

Gość shup
Wierze ze jest ci cieżko,ale sama zobacz 4 tyg.i dałas rade,żyjesz,wstajesz rano,chodzisz do pracy,ubierasz sie jesz po co ci on. Jeszcze sie zakochasz i bedziesz szczesliwa z facetem któremu bedzie zalezało na tobie.

pisze juz 3 raz nie wiem czemu sie nie wkleilo. podczas ostatniej rozmowy krecil ze wczesniej mowil ze nie wyjdzie (chocby ze wzg na dzieci)a ja powiedzialam to po co wtedy w takim razie pisal do mnie itp wiec teraz zeby kategorycznie zakonczyc wcale sie nie odzywa, tylko dziwi mnie z enawet nie zapyta sie czy u mnie okej.

Gość ano ciekawe ciekawe
nie zapyta, bo mu na Tobie nie zalezy w ogole i tyle, nie chce Cie w swoim zyciu nawet jako znajomej!!

tak myslisz?